Rivitalohuoneisto 4h, k, vh, kph, s 101 m²
Riistapolku 2, Palokka (Jyväskylä, Palokka)

Myyntihinta: 190 073,00 € Velaton hinta: 199 000,00 €

Etsitkö perheellesi yksitasoista rivitaloasuntoa, joka on keskeisellä paikalla lähellä palveluja, mutta kuitenkin omassa rauhassaan, niin että lasten on turvallista leikkiä piha-alueella ja yhtiön tontti rajautuu mukavasti puistoalueeseen? Silloin tämä remontoitu päätyhuoneisto on sinua varten! Asunnosta löytyy kolme tilavaa makuuhuonetta, joissa kaikissa on säilytystilaa perheen tarpeisiin, iso vaatehuone ja lisäksi etupihalta löydät asunnon ulkovarastoston, johon saa hienosti mahtumaan nin sukset kuin pyörätkin. Tilavasta olohuoneesta on kulku asunnon takapihalle, jossa on iso, asunnonlevyinen katettuterassi. Kylpyhuone ja erillinen wc ovat saaneet uutta ilmettä vuosina 2014-2016, kun kalusteet on vaihdettu ja samaan aikaan asunnossa on uusittu pinnat. Terassi on tuonut lisämukavuutta asunnolle vuodesta 2015. Keittiön pinnat on uusittu arviolta noin 10 vuotta sitten ja kodinkoneet 2014. Palokan kattavat palvelut löytyvät kaikki alle kilometrin päästä ja mm. päiväkotiin matkaa on vain n. 100m. Bussilla hurautat nopeasti keskustaan ja lähin pysäkki löytyykin n. 500m päästä. Ota rohkeasti yhteyttä ja sovi oma esittelyaikasi.

Asunnon esittely

Ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Tällä kohteella ei ole Joustavaa Esittelyä. Joustava Esittely on uusi SKV:n palvelu, jolla säästetään asunnon myyjän aikaa. Saat sen vain SKV:lta. Tutustu palveluun tästä

Jos kohteella tällä hetkellä ei ole julkisia esittelyitä, ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Asunnon tiedot

Perustiedot

 • SKV-avain
  8135455
 • Osoite
  Riistapolku 2, 40270 Palokka
 • Huone-erittely
  4h, k, vh, kph, s
 • Huone-erittely yhtiöjärj.
  4h+k+s
 • Huoneluku
  4
 • Pinta-ala
  101 m²
 • Yleiskunto
  Hyvä
 • Kerros/kerroksia
  1/1
 • Oma sauna
  Kyllä
 • Parveke
  Ei
 • Ikkunoiden suunta
  takapiha etelään
 • Piha
  On
 • Hissi
  Ei
 • Keittiön varusteet
  Jääkaappi (2013), Pakastin (2014), Liesi (keraaminen 2014), Liesituuletin, Astianpesukone (2014), remontoitu noin 10 vuotta sitten
 • Kylpyhuoneen/wc:n varusteet
  Sauna, Kiuas (sähkö), Erillinen WC, Peilikaappi (2 kpl), Suihku, Pesukoneliitäntä, Seinät (laatta), Lattiat (laatta), remontoitu noin 10 vuotta sitten
 • Lattiapäällyste
  oh, mh, et: parketti, k, wc: muovimatto, mh: laminaatti, kph: laatta
 • Rakennusvuosi
  1982
 • Energialuokka
  E 2013
 • Rakennusmateriaali
  Puu/tiili
 • Yhtiön yhteiset tilat
  Ulkoiluvälinevarasto
 • Lämmitys
  Kaukolämpö
 • Suoritetut korjaukset
  ovien ja ikkunoiden ulkopuolinen maalaus -92, patteritermostaattien uusiminen -94, huippuimurien uusiminen -95, ulko-ovet ja parvekeovet uusittu -05, lämpöjohto ja käyttövesikannalit uusittu -06, kaukolämpöön liittyminen -06, vesikattoremontti -16
 • Suunnitteilla olevat korjaukset
  Hallituksen kunnossapitotarveselvitys 2018-2022: pintavesijärjestelmän parantaminen, huoneistojen kylpyhuonesaneeraukset, huoneistojen väliaidat
 • Tontti
  Oma tontti
 • Tontin pinta-ala
  3 594,6 m²
 • Hoitovastike
  307,73 €/kk
 • Rahoitusvastike
  100,71 €/kk
 • Yhtiövastike yht.
  408,44 €/kk
 • Myyntihinta
  190 073,00 €
 • Velaton hinta
  199 000,00 €

Kohde kartalla

Nordea Jyväskylä

Kuvaus

Paikallinen Nordea palveluksessasi. Olemme asiantuntijoita Jyväskylässä ja vähän laajemminkin. Ota rohkeasti yhteyttä! Kassapalvelut Neuvontapalvelut Valuutan vaihto Tallelokero Raha-automaatti Kolikkopiste Laskunmaksuautomaatti

Yhteystiedot ja aukioloajat

Nordea Jyväskylä Kauppakatu 18, 40100 Jyväskylä Avoinna ma-pe klo 8-21, la klo 10-16. Ajanvaraus numerosta 0200 3000, joka palvelee 24/7.

Yhteyshenkilö

Lainalaskuri

Asuntokaupassa nopeus on valttia. Ennen kuin lähdet asuntonäytölle etsimään uutta kotia, sinun kannattaa hankkia lainalupaus. Lainalupaus ei sido sinua mitenkään, mutta sen avulla olet etulyöntiasemassa muihin samasta asunnosta kiinnostuneisiin nähden. Lainalupausten turvin voit tehdä ostotarjouksen heti, kun "se oikea" osuu kohdalle. Asuntolainalaskurillamme lasket helposti, minkä verran tarvitset lainan muodossa rahoitusta uuteen asuntoon.

Siirry asuntolainalaskuriin

Palokka

Alueesta yleisesti

Palokka on Jyväskylän 41. kaupunginosa. Laajemmin ymmärrettynä Palokka käsittää Palokan kaupunginosan lisäksi sen lähialueet Palokkajärven ja Alvajärven nelostien molemmin puolin. Aikaisemmin Palokka muodosti taajaman, mutta nykyisin se on osa Jyväskylän keskustaajamaa. Suur-Palokassa on yli 11 000 asukasta. Palokassa on sekä omakotitaloasutusta että kerrostaloalueita. Palokassa sijaitsevat ostoskeskusalueet Palokankeskus ja Kirri. Palokan kirkko valmistui 1978. Varsinaisen Palokan taajaman ulkopuolella maisemat ovat hyvin maaseutumaisia. Palokka-Puuppolan suuralueeseen kuuluvia kaupunginosia ja pienalueita ovat esimerkiksi: Eerola, Haukkamäki, Heikkilä, Heinämäki, Kirri, Matinmäki, Nuutti, Ollila, Pappilanvuori, Piilola, Puuppola, Ritoharju, Ritoniemi, Tanttila ja Perä-Palokka. Palokka on yksi kaupungin voimmakkaimmin kasvista nuorekkaista asuinalueista, josta on lyhyt matka järven rannalle, luontoon, lentokentälle ja tien päälle. Julkiset yhteydet lähelle ja kauas ovat hyvät.

Lähde: Wikipedia - lisää täältä

Alueen perustiedot

Paikallinen uutisartikkeli

Kuin maaseudulla

Palokan alakoulun pihalta pääsee maailman ääriin. Kuva: Tiina Mutila / Keskisuomalainen

Lapset ja lastenhoidon järjestäminen on monelle perheelle tärkein syy muuttaa jollekin tietylle alueelle. Näin kävi myös Arja ja Pekka Lyytikäiselle, jotka löysivät mieleisen rivitalokodin Palokasta kaksikymmentä vuotta sitten.

Silloinen vuokra-asunto kaupungin keskustassa ei ollut enää toimiva pienten lasten kanssa. Ystäväperhe lapsineen asui jo tuolloin Palokassa, joten alue oli osittain tuttu.

 • Saimme myös vihiä samassa rivitaloyhtiössä asuvasta hyvästä perhepäivähoitajasta Liisa Koivistosta, joka onneksemme ottikin lapsemme hoitoon, Arja Lyytikäinen muistelee.

Lasten päivähoitopaikan saaminen kun ei 20 vuotta sitten ollut mikään itsestäänselvyys.

 • Liisa hoiti lapsiamme lähes kymmenen vuotta.
Kuin maaseudulla

Lyytikäisten rivitalo on tyypillinen 1970-luvun talo. Sen isolla, omalla takapihalla kukkivat keväällä omenapuut ja marjapensaista poimitaan mehumarjat. Päivähoitajan rivitalon pihalta lapset siirtyivät luontevasti omalle pihalle vanhempien saapuessa töistä kotiin.

Alue oli aikanaan hyvin rauhallinen ja maaseutumainen ja on sitä vieläkin. Lähiökulttuuri on voimissaan edelleen.

 • Rauhallisuudesta kertoo myös se, että katumme on ollut lähialueen lasten katukiekkopaikkana koko ajan.

Lapset vain ovat vaihtuneet välillä. Aikanaan jopa parikymmentä lasta kokoontui peli-iltoihin kadulle tai leikkeihin lähimetsikköön, Pekka Lyytikäinen toteaa.

Lähitienoon metsät ja puistot ovat olleet lasten ja vanhempien mieleen, lapsilla leikkien suhteen ja vanhemmilla liikuntamahdollisuuksien puolesta.

 • Palokan ladut kulkevat nurkan takaa. Aina Peurunkaan saakka pääsee jos siltä tuntuu, Pekka Lyytikäinen kertoo.
Palvelut lähellä

Kun asuinpaikkaa aikanaan valittiin, peruspalvelut olivat toimivat eli kaupat, terveyskeskus, apteekki ja kirkko löytyivät läheltä. Nyt eri kokoisia kauppoja ja automarketteja on avattu lisää.

Palokkalaiset ovat huolehtineet aina omistaan. Nuorille on yleensä löytynyt kesätyöpaikka milloin ruokakaupasta, milloin lähikahvilasta. Seurakunta työllistää myös nuoria, he toimivat lastenkerhoissa ohjaajina.

 • Anna-tyttäremme pyöritti usean vuoden ajan suosittua pikkukokkikerhoa Palokan kirkolla.

Liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet ovat alueella erinomaiset. Tiheän latuverkon lisäksi Palokkajärveä kiertävä rantareitti on niin kävelijöiden kuin pyöräilijöidenkin suosiossa. Reitti on pitkälti myös valaistu.

 • Pyöräilemme järven ympäri ilosta ja kuntoillaksemme. Aikaa siihen menee noin 50 minuuttia, Arja Lyytikäinen laskee.
Muuttoa harkitaan

Palokan sijaintia monet pitävät kaukana, mutta Lyytikäiset eivät pidä sitä ongelmana. Työmatka sujuu kaupunkiin jopa pyörällä. Bussiyhteys Palokan keskustasta Jyväskylään toimii moitteettomasti.

Pariskunta myöntää kuitenkin, että nyt kun talo on hiljentynyt ja kohta kaikki lapset maailmalla, hekin ovat alkaneet harkita muuttua takaisin keskustaan.

 • Se on luonnon laki, annetaan täällä tilaa uusille lapsiperheille, Arja Lyytikäinen

Kirjoitus on julkaistu alun perin Keskisuomalaisessa 6.3.2010. Teksti: Eija Juutilainen / Keskisuomalainen

Aluekehitys

Omaa kotia etsiessä on hyvä huomioida myös asuinalueella lähivuosina tapahtuvat kaavoitukselliset muutokset. Onko asunnon läheisyyteen tiedossa liikenneratkaisuja, jotka parantavat kulkua kodin ja palveluiden välillä? Tai onko asuinalueelle suunnitelmissa lähikaupan, koulun tai esimerkiksi tehtaan rakentaminen? Alueen kehittymisellä voi olla suuri vaikutus myös asunnon myymiseen. Lähialueen palvelut sekä liikenne- ja rakennusratkaisut voivat vaikuttaa hintoihin sekä siihen, kuinka paljon asunnolle löytyy ostajia myyntivaiheessa.

Paikkakunnan kaavoitussivu

Paikalliset yhteistyökumppanit

Paikalliset kumppanit ovet meille tärkeitä. He ovat tärkeä osa paikallista identiteettiämme ja esittelemme heitä ylpeänä sivuillamme. Tutustu alla heidän tarjoomaansa.

Pentik Oy

Pentik on sisustusmyymäläketju, joka haluaa tuoda tuulahduksen pohjoista kauneutta ja kodikkuutta ihmisen ympärille. 
Mielestämme inspiroiva koti syntyy yhdistämällä suomalaista käsityötä ja kauneimpia löytöjä maailmalta. 
Keramiikkatehtaamme sijaitsee Posiolla.

Realia Asuntovuokraus

Realia Asuntovuokraus on Suomen suurin vuokra-asuntojen välittäjä, ja teemme vuosittain keskimäärin 10 000 vuokrasopimusta. Valtakunnallisessa hakijarekisterissämme on tuhansien vuokra-asunnonhakijoiden ajantasaiset tiedot. Realia Asuntovuokraus on Suomen Vuokranatajat ry:n kannattajajäsen ja noudatamme hyvää vuokravälitystapaa. Ota yhteyttä!

Realia Asuntovuokraus http://www.realiaasuntovuokraus.fi/

Realia Isännöinti

Realia Isännöinti on Suomen suurin isännöintiyritys noin 10 prosentin markkinaosuudella. Palvelemme noin 4 500 taloyhtiötä yli 40 paikkakunnalla noin 400 ammattilaisen voimin. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisesti hyvää ja laadukasta palvelua lähellä asiakasta ja suuren yrityksen asiakasedut. Ota yhteyttä!

Realia Isännöinti http://www.realiaisannointi.fi/

Paikallisuutiset

Keskisuomalainen - uutiset
Keskisuomalainen - uutiset
Lue lisää
Muuramen vesijohtoveteen päässyt liika lipeä on aiheuttanut iho-oireita
Muuramen vesijohtoveteen päässyt liika lipeä on aiheuttanut iho-oireita
Muuramen vesijohtoveteen pääsi eilen torstaina liikaa lipeää, jonka vuoksi osa vettä käyttäneistä on saanut muun muassa iho-oireita, kertoo Muuramen kunnan vesilaitoksen tekninen johtaja Minna Länsisalmi. Vesijohtovesi asetettiin torstaina käyttökieltoon, kun ongelma havaittiin.– Iho-oireista tuli torstai-iltana...
Lue lisää
Keskisuomalainen - Kotipeili
Keskisuomalainen - Kotipeili
Lue lisää
Sisustajat suosivat nyt mikrosementtiä, mutta kaikki ammattilaiset eivät enää suostu käyttämään sitä – "Moni tulee pettymään rankasti"
Sisustajat suosivat nyt mikrosementtiä, mutta kaikki ammattilaiset eivät enää suostu käyttämään sitä – "Moni tulee pettymään rankasti"
Mikrosementtipintoja on tehty nyt muutamien vuosien ajan, joten niistä alkaa olla pitkän aikajakson kokemuksia. Onko mikrosementti edelleen hyvä vaihtoehto lattiaksi tai muuksi pintamateriaaliksi, Tero Korhonen kodin remontteja toteuttavasta Riemusta? Se on hyvännäköinen pinta mutta ei kestä kulutusta...
Lue lisää