Omakotitalo 5H 139 m²
Hirventie 5, Joensuu (Hukanhauta)

Myyntihinta: 175 000,00 €

Tämä jykevä tiiliverhoiltu talo seisoo omalla loivalla rinnetontilla. Taloa ympäröi rehevä ja tunnelmallinen puutarha, josta löytyy mm. kasvihuone ja grillipaikka. Viihtyisässä kodissa on asuintilaa, vaikka isommallekin perheelle, kolme makuuhuonetta ja työhuone, jossa on takkavaraus. Arkea helpottaa kätevä apukeittiö, joka toimii tämän perheen kodinhoitohuoneena. Valoisa olohuoneen ja ruokailutilan yhdistelmä kutsuu viettämään aikaa perheen kanssa. Vuosien varrella on tehty korjauksia mm. käyttövesiputkiremontti ja uudet ikkunat. Alakerrassa sijaitsee lämmin autotalli varastoineen ja reilun kokoinen askarteluhuone, jossa on tilaa harrastaa. Erikoisuutena on oma kylmiö! Lämminhenkinen kokonaisuus halutulla sijainnilla Joensuun Hukanhaudalla. Päiväkodit, koulut ja kauppa ovat lähietäisyydellä ja keskustaankin vain n. 4 kilometrin matka.

Asunnon esittely

Ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Tällä kohteella ei ole Joustavaa Esittelyä. Joustava Esittely on uusi SKV:n palvelu, jolla säästetään asunnon myyjän aikaa. Saat sen vain SKV:lta. Tutustu palveluun tästä

Jos kohteella tällä hetkellä ei ole julkisia esittelyitä, ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Kodin Tarina®

Tarinaa kodista

Tämä koti sijaitsee rauhallisella, omalla puutarhatontilla jossa on tilaa harrastaa. Puutarhassa kypsyvät omenat, vadelmat, viinimarjat ja kirsikat. Pihalla on myös kaunis lasinen kasvihuone, jossa olemme kasvattaneet kurkkua, tomaattia, paprikaa ja yrttejä. Kasteluveden saa kätevästi pihan pienestä altaasta tai sadevesitynnyreistä. Omenapuiden katveessa on mukava kesäiltana istua iltaa ja grillailla vaikka pihan tiiligrillissä herkkuja. 

Talon makuuhuoneet on sijoitettu järkevästi toiseen päätyyn ja isossa olohuoneessa on tilaa koko perheen viettää aikaa. Talon alakerrassa sijaitseva harrastetila mahdollistaa monenlaisen puuhailun; se voi toimia vaikka kuntosalina, eikä säilytystilasta ole puutetta. Lämpimästä autotallista on talvella mukava autolla lähteä.

Hukanhauta on rauhallinen paikka asua, lähellä on uusi Nepenmäen koulu ja parikin päiväkotia. Eipä ole pitkä matka, vaikka Repokalliollekin lenkkeilemään, hiihtämään tai Koivuniemeen rannalle.

Tämä koti etsii nyt uusia asukkaita ja voimme olla varmoja siitä, että tässä kodissa hekin tulevat viihtymään.

Omistajan Top 3

 • oma tunnelmallinen puutarha
 • runsaat säilytystilat
 • toimiva pohjaratkaisu
Lue lisää Kodin Tarinasta!

Asunnon tiedot

Perustiedot

 • SKV-avain
  8140043
 • Osoite
  Hirventie 5, 80230 Joensuu
 • Asuintilat
  4mh, oh, k, khh, s
 • Muut tilat
  autotalli, askarteluhuone, varasto, kylmiö, tekninentila
 • Huoneluku
  5
 • Pinta-ala
  139 m²
 • Kokonaispinta-ala
  212 m²
 • Kerrosala
  212 m²
 • Yleiskunto
  Hyvä
 • Kerros/kerroksia
  2/2
 • Oma sauna
  Kyllä
 • Parveke
  Ei
 • Keittiön varusteet
  Jääkaappi, Kylmiö (kylmiö alakerrassa), Kaapistot, Liesi (valurauta), Liesituuletin, Astianpesukone
 • Kylpyhuoneen/wc:n varusteet
  Sauna, Kiuas, Erillinen WC, Peilit, Suihku, Seinät (laatta), Lattiat (laatta)
 • Pintojen materiaalit
  Seinät: tapetti/maali/paneeli/tiili, Lattiat: laatta/muovimatto/parketti/betoni
 • Rakennusvuosi
  1977
 • Energialuokka
  Ei lain edellyttämää energiatodistusta
 • Kattotyyppi ja materiaalit
  Harja, Konesaumattu pelti
 • Lämmitys
  Öljy/sähkö/puu
 • Tehdyt korjaukset ja muutokset
  Korjaukset: v. 2018 välitilan laatoitus. v. 2016 puukiuas. v. 2015 käyttövesiputket, hanat, vesijohdot, patterit. v. 2013 kiertovesipumppu. v. 2009 yläpohjaan lisätty villaa, Katto: alkuperäinen, Kylpyhuone/wc: alkuperäinen, Julkisivu ym.: ikkunat uusittu (suurin osa v.2008)
 • Tontti
  Oma tontti
 • Tontin pinta-ala
  1 318 m²
 • Tonttikuvaus/maasto
  Puutarhamainen loiva rinnetontti
 • Kaavatiedot
  vahvistettu, asemakaava
 • Velaton hinta
  175 000,00 €

Kohde kartalla

Nordea Joensuu

Kuvaus

Nordean kodinrahoituksen ammattilaiset auttavat sinua suunnittelemaan rahoituksen unelmakotiasi varten Joensuun seudulla. Asiantuntijamme tarjoamat kodin rahoitusratkaisut ovat yksilöllisiä. Varaa rohkeasti aika ja tee haaveistasi totta!

Yhteystiedot ja aukioloajat

Nordea Joensuu Kauppakeskus Isomyy 2 krs Siltakatu 10, JOENSUU Toimistomme on avoinna ma-pe klo. 10-16:30

Yhteyshenkilö

Lainalaskuri

Asuntokaupassa nopeus on valttia. Ennen kuin lähdet asuntonäytölle etsimään uutta kotia, sinun kannattaa hankkia lainalupaus. Lainalupaus ei sido sinua mitenkään, mutta sen avulla olet etulyöntiasemassa muihin samasta asunnosta kiinnostuneisiin nähden. Lainalupausten turvin voit tehdä ostotarjouksen heti, kun "se oikea" osuu kohdalle. Asuntolainalaskurillamme lasket helposti, minkä verran tarvitset lainan muodossa rahoitusta uuteen asuntoon.

Siirry asuntolainalaskuriin

Hukanhauta

Alueesta yleisesti

Joensuun Hukanhauta on noin 4 000 asukkaan kaupunginosa Niinivaaran eteläpuolella. Alueen nykyinen asutus alkoi muodostua, kun 1950-luvulla rakennettiin ensimmäiset talot Karjalan radan varteen. Vilkas rakentamisen aikakausi oli 1970- ja 80-lukujen vaihteessa. Alueella on paljon omakotitaloasutusta, mutta Niinivaaran läheisyydessä myös pienkerrostaloja. Niinivaaran palvelut ovat kävelymatkan päässä. Alueella sijaitsee market, asiamiesposti ja huoltoasema. Hukanhaudan alueen koulu, Nepenmäen koulu, on saanut nimensä kauppaneuvos F.N Neppenströmistä, joka omisti alueen 1800-luvulla. Hukanhauta on rauhallinen alue asua. Alueella palvelut ovat lähellä ja harrastusmahdollisuuksia on paljon. Repokallion luontoalueet, Pyhäselän ranta ja Jääkarhujen avantouintipaikka tarjoavat rentouttavia virkistäytymis- ja harrastusmahdollisuuksia. Matka keskustaan taittuu kätevästi bussilla, mutta kesäisin matkan pyöräilee mielellään alueen rauhasta nautiskellen. Alueella on paljon kauniita puistoja ja metsiä.

Alueen perustiedot

Aluekehitys

Omaa kotia etsiessä on hyvä huomioida myös asuinalueella lähivuosina tapahtuvat kaavoitukselliset muutokset. Onko asunnon läheisyyteen tiedossa liikenneratkaisuja, jotka parantavat kulkua kodin ja palveluiden välillä? Tai onko asuinalueelle suunnitelmissa lähikaupan, koulun tai esimerkiksi tehtaan rakentaminen? Alueen kehittymisellä voi olla suuri vaikutus myös asunnon myymiseen. Lähialueen palvelut sekä liikenne- ja rakennusratkaisut voivat vaikuttaa hintoihin sekä siihen, kuinka paljon asunnolle löytyy ostajia myyntivaiheessa.

Paikkakunnan kaavoitussivu

Paikalliset yhteistyökumppanit

Paikalliset kumppanit ovet meille tärkeitä. He ovat tärkeä osa paikallista identiteettiämme ja esittelemme heitä ylpeänä sivuillamme. Tutustu alla heidän tarjoomaansa.

Pentik Oy

Pentik on sisustusmyymäläketju, joka haluaa tuoda tuulahduksen pohjoista kauneutta ja kodikkuutta ihmisen ympärille. 
Mielestämme inspiroiva koti syntyy yhdistämällä suomalaista käsityötä ja kauneimpia löytöjä maailmalta. 
Keramiikkatehtaamme sijaitsee Posiolla.

Realia Asuntovuokraus

Realia Asuntovuokraus on Suomen suurin vuokra-asuntojen välittäjä, ja teemme vuosittain keskimäärin 10 000 vuokrasopimusta. Valtakunnallisessa hakijarekisterissämme on tuhansien vuokra-asunnonhakijoiden ajantasaiset tiedot. Realia Asuntovuokraus on Suomen Vuokranatajat ry:n kannattajajäsen ja noudatamme hyvää vuokravälitystapaa. Ota yhteyttä!

Realia Asuntovuokraus http://www.realiaasuntovuokraus.fi/

Realia Isännöinti

Realia Isännöinti on Suomen suurin isännöintiyritys noin 10 prosentin markkinaosuudella. Palvelemme noin 4 500 taloyhtiötä yli 40 paikkakunnalla noin 400 ammattilaisen voimin. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisesti hyvää ja laadukasta palvelua lähellä asiakasta ja suuren yrityksen asiakasedut. Ota yhteyttä!

Realia Isännöinti http://www.realiaisannointi.fi/