Jyrki Makkonen
Jyrki Makkonen Kiinteistönvälittäjä, LKV, kaupanvahvistaja - 040 834 6745

Omakotitalo 6H 155 m²
Hofinkatu 35, Joensuu (Noljakka)

Myyntihinta: 214 000,00 €

Tilaa, tyyliä ja valoa, hyvin tehdyssä ja huolella pidetyssä 1989 valm. talossa. Reilun kokoiset ja korkuiset huoneet, joissa viistokatto. Lattiat marmorilaattaa ja parkettia. Keskellä taloa hyvänä lämmön lähteenä toimivat leivinuuni, takka ja puuhella. Koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla. Kylpyhuone ja sauna remontoitu 2005. Pintoja huollettu niin sisällä, kuin ulkona, vuosien varrella. Paljon säilytystilaa. Erillinen lämpöeristetty autotalli/varasto 30 m². Edullinen 768 m²:n vuokratontti erinomaisella sijainnilla lähellä pururataa, jota pitkin lyhyt matka Natura-alueelle!

Asunnon esittely

Ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Tällä kohteella ei ole Joustavaa Esittelyä. Joustava Esittely on uusi SKV:n palvelu, jolla säästetään asunnon myyjän aikaa. Saat sen vain SKV:lta. Tutustu palveluun tästä

Jos kohteella tällä hetkellä ei ole julkisia esittelyitä, ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Asunnon tiedot

Perustiedot

 • SKV-avain
  8140853
 • Osoite
  Hofinkatu 35, 80140 Joensuu
 • Asuintilat
  6h, k, khh, kph, s, wc
 • Muut tilat
  Erillinen lämpöeristetty autotalli/kylmä varasto 30 m².
 • Huoneluku
  6
 • Pinta-ala
  155 m²
 • Kokonaispinta-ala
  177 m²
 • Kerrosala
  177 m²
 • Yleiskunto
  Hyvä
 • Kerros/kerroksia
  1/2
 • Oma sauna
  Kyllä
 • Parveke
  Ei
 • Keittiön varusteet
  Jääkaappi, Pakastin (kuistilla), Kaapistot, Liesi (keraaminen), Liesituuletin, Astianpesukone, leivinuuni ja puuhella
 • Kylpyhuoneen/wc:n varusteet
  Sauna, Kiuas (sähkö), Erillinen WC, Peilikaappi (wc), Suihku, Pesukoneliitäntä (khh), Ikkunat, Seinät (laatta), Lattiat (laatta), Lattialämmitys, kpha ja sauna remontoitu 2005
 • Pintojen materiaalit
  Seinät: Maali ja tapetti., Lattiat: Marmorilaatta ja parketti.
 • Rakennusvuosi
  1989
 • Energialuokka
  D 2018
 • Kattotyyppi ja materiaalit
  Harja, Tiili
 • Lämmitys
  Sähkö ja puu
 • Tehdyt korjaukset ja muutokset
  Korjaukset: Erillinen liite., Katto: Tiilikatto huollettu 2017, Kylpyhuone/wc: kph ja s 2005, Julkisivu ym.: julkisivut maalattu 2016
 • Tontti
  Vuokratontti
 • Tontin pinta-ala
  768 m²
 • Tonttikuvaus/maasto
  Loiva rinnetontti
 • Kaavatiedot
  vahvistettu, Asemakaava
 • Velaton hinta
  214 000,00 €

Kohde kartalla

Nordea Joensuu

Kuvaus

Nordean kodinrahoituksen ammattilaiset auttavat sinua suunnittelemaan rahoituksen unelmakotiasi varten Joensuun seudulla. Asiantuntijamme tarjoamat kodin rahoitusratkaisut ovat yksilöllisiä. Varaa rohkeasti aika ja tee haaveistasi totta!

Yhteystiedot ja aukioloajat

Nordea Joensuu Kauppakeskus Isomyy 2 krs Siltakatu 10, JOENSUU Toimistomme on avoinna ma-pe klo. 10-16:30

Yhteyshenkilö

Lainalaskuri

Asuntokaupassa nopeus on valttia. Ennen kuin lähdet asuntonäytölle etsimään uutta kotia, sinun kannattaa hankkia lainalupaus. Lainalupaus ei sido sinua mitenkään, mutta sen avulla olet etulyöntiasemassa muihin samasta asunnosta kiinnostuneisiin nähden. Lainalupausten turvin voit tehdä ostotarjouksen heti, kun "se oikea" osuu kohdalle. Asuntolainalaskurillamme lasket helposti, minkä verran tarvitset lainan muodossa rahoitusta uuteen asuntoon.

Siirry asuntolainalaskuriin

Noljakka

Alueesta yleisesti

6000 asukkaan Noljakka on asukasluvultaan yksi Joensuun suurimpia asuinalueita. 1980-luvulta alkaen yhdistynyt Siilainen ja Noljakka ovat kasvaneet yhteen muodostaen nykyaikaisen lähiön. Noljakan katsotaan alkavan Linnunlahden kaupunginosan pohjoispäässä virtaavan Siilaisenpuron pohjoispuolelta ja päättyvän Höytiäisen kanavaan. Noljakassa on muun muassa alakoulu, 1997 valmistunut Noljakan kirkko sekä liikekeskus, josta löytyy muun muassa valintamyymälä, apteekki ja ravintola. Noljakka on myös tunnettu opiskelija-asunnoistaan. Alueella asuukin paljon opiskelijoita ja lapsia. Noljakan alueen päiväkoteja ovat Louhostien päiväkoti, Siilin päiväkoti, Tarpojan päiväkoti ja Äkkiväärän päiväkoti sekä yksityiset Väkkärä sekä Päiväkotipalvelut Kokkonen ja Timonen Oy. Noljakka on sekoitus vanhaa ja uutta. Siistillä ja rauhallisella alueella on kaikki tarvittava lähellä, harrastusmahdollisuuksia unohtamatta. Noljakan kaksi luonnonsuojelualuetta; Höytiäisen suiston luonnonsuojelualue ja Noljakanmäen Natura-alue ovat oivallisia virkistäytymisalueita. Noljakan ja Joensuun keskustan välillä on hyvät kävely- ja pyörätieyhteydet.

Alueen perustiedot

Aluekehitys

Omaa kotia etsiessä on hyvä huomioida myös asuinalueella lähivuosina tapahtuvat kaavoitukselliset muutokset. Onko asunnon läheisyyteen tiedossa liikenneratkaisuja, jotka parantavat kulkua kodin ja palveluiden välillä? Tai onko asuinalueelle suunnitelmissa lähikaupan, koulun tai esimerkiksi tehtaan rakentaminen? Alueen kehittymisellä voi olla suuri vaikutus myös asunnon myymiseen. Lähialueen palvelut sekä liikenne- ja rakennusratkaisut voivat vaikuttaa hintoihin sekä siihen, kuinka paljon asunnolle löytyy ostajia myyntivaiheessa.

Paikkakunnan kaavoitussivu

Paikalliset yhteistyökumppanit

Paikalliset kumppanit ovet meille tärkeitä. He ovat tärkeä osa paikallista identiteettiämme ja esittelemme heitä ylpeänä sivuillamme. Tutustu alla heidän tarjoomaansa.

Pentik Oy

Pentik on sisustusmyymäläketju, joka haluaa tuoda tuulahduksen pohjoista kauneutta ja kodikkuutta ihmisen ympärille. 
Mielestämme inspiroiva koti syntyy yhdistämällä suomalaista käsityötä ja kauneimpia löytöjä maailmalta. 
Keramiikkatehtaamme sijaitsee Posiolla.

Realia Asuntovuokraus

Realia Asuntovuokraus on Suomen suurin vuokra-asuntojen välittäjä, ja teemme vuosittain keskimäärin 10 000 vuokrasopimusta. Valtakunnallisessa hakijarekisterissämme on tuhansien vuokra-asunnonhakijoiden ajantasaiset tiedot. Realia Asuntovuokraus on Suomen Vuokranatajat ry:n kannattajajäsen ja noudatamme hyvää vuokravälitystapaa. Ota yhteyttä!

Realia Asuntovuokraus http://www.realiaasuntovuokraus.fi/

Realia Isännöinti

Realia Isännöinti on Suomen suurin isännöintiyritys noin 10 prosentin markkinaosuudella. Palvelemme noin 4 500 taloyhtiötä yli 40 paikkakunnalla noin 400 ammattilaisen voimin. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisesti hyvää ja laadukasta palvelua lähellä asiakasta ja suuren yrityksen asiakasedut. Ota yhteyttä!

Realia Isännöinti http://www.realiaisannointi.fi/