Kerrostalohuoneisto 3h, k, kh, vh, lasitettu parveke 75,5 m²
Saarijärventie 19, Kuopio (Saarijärvi B)

Myyntihinta: 89 000,00 € Velaton hinta: 89 000,00 €

Kodin Tarinassa myyjä kuvailee kodin parhaita puolia näin: "Pidimme tärkeinä asioina mm. sijaintia, luonnon ja palveluiden läheisyyttä, kodin toimivuutta, muuttovalmista kotia, josta on helppo pääsy ulos rattaiden kanssa ja säilytystilaa riittää, sekä hyvää taloyhtiötä. Tien toisella puolella metsän keskellä pääsee luonnon rauhaan lenkkeilemään tai talvisin hiihtämään valmiille laduille. Lenkkipolkujen vieressä on myös pieni ranta. Parin minuutin kävelymatkan päässä on lähikauppa ja kuntosali. Vieressä oleva lasten leikkipuisto toimii loistavana ulkoilualueena leikkitelineitä ja leikkikavereita kaipaaville lapsille. Männistön palvelut ovat aivan vieressä ja keskustaan pääsee helposti vaikka kävellen." Tämän kauniin, 1.krs:n kodin valttikortti on ehdottomasti sen sijainti sekä toimivuus. Hissitalo ja vain yhdet porrasnousut helpottavat kulkua. Kodista on pidetty hyvää huolta, sen lattiapintoja on uusittu ja seinäpintoja maalattu. Tule tutustumaan paikan päälle ja varaa oma esittelyaikasi!

Asunnon esittely

Ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Tällä kohteella ei ole Joustavaa Esittelyä. Joustava Esittely on uusi SKV:n palvelu, jolla säästetään asunnon myyjän aikaa. Saat sen vain SKV:lta. Tutustu palveluun tästä

Jos kohteella tällä hetkellä ei ole julkisia esittelyitä, ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Kodin Tarina®

Tarinaa kodista

Muutimme kotiimme vuonna 2015. Koiran ja pienen vauvan kanssa pidimme tärkeinä asioina mm. sijaintia, luonnon ja palveluiden läheisyyttä, kodin toimivuutta, muuttovalmista kotia, josta on helppo pääsy ulos rattaiden kanssa ja säilytystilaa riittää, sekä hyvää taloyhtiötä.

Tien toisella puolella metsän keskellä pääsee luonnon rauhaan lenkkeilemään tai talvisin hiihtämään valmiille laduille. Lenkkipolkujen vieressä on myös pieni ranta. Parin minuutin kävelymatkan päässä on lähikauppa ja kuntosali. Vieressä oleva lasten leikkipuisto toimii loistavana ulkoilualueena leikkitelineitä ja leikkikavereita kaipaaville lapsille. Männistön palvelut ovat aivan vieressä ja keskustaan pääsee helposti vaikka kävellen. Bussit keskustaan kulkevat ohitse noin 10 minuutin välein.

Kodin pintoja ja kaappeja on uusittu muutama vuosi ennen muuttoamme. Säilytystilaa asunnosta ei puutu ja kaapit sisältävät muutamia nerokkaita ratkaisuja. Keittiön huolettomat kivitasot helpottavat arkea. Isot huoneet antavat mahdollisuuden muokata huoneita tilanteiden mukaan. Esimerkiksi olohuoneen voi jakaa sohvanurkkaukseen ja työnurkkaukseen tai vaikka ruokailutilaksi! Makuuhuoneessa voi asustella useampikin henkilö tai huone voi olla puoliksi vaikka kotisalina. Uudet vinyylilattiat makuuhuoneessa ja olohuoneessa kestävät kovaakin kulutusta. Ulos pääsee kellarin kautta kynnyksettömästi, jonka ansiosta rattaiden kanssa kulku on vaivatonta.

Taloyhtiö toimii hyvin ja isompiinkin muutoksiin on ollut mahdollisuus taloyhtiön vakavaraisuuden ansiosta. Hallitus ajaa loistavasti asukkaiden etuja; mm. 2018 syksyllä uusittiin ulko-ovet kumpaankin rappuun pyytämättä ylimääräisiä vastikkeita asukkailta.

Olisimme viihtyneet asunnossa paljon pidempäänkin, mutta raskausaikana kuulimme odottavamme yhden sijasta kahta lasta ja tilanpuute tuli tämän takia vastaan. Tervetuloa paikan päälle ja ihastumaan tulevaan kotiinne!

Omistajan Top 3

 • Sijainti
 • Muuttovalmis koti
 • Hyvä taloyhtiö
Lue lisää Kodin Tarinasta!

Asunnon tiedot

Perustiedot

 • SKV-avain
  8146431
 • Osoite
  Saarijärventie 19, 70460 Kuopio
 • Huone-erittely
  3h, k, kh, vh, lasitettu parveke
 • Huone-erittely yhtiöjärj.
  3h+k
 • Huoneluku
  3
 • Pinta-ala
  75,5 m²
 • Yleiskunto
  Hyvä
 • Kerros/kerroksia
  1/6
 • Oma sauna
  Ei
 • Parveke
  On, länsi, lasitettu parveke
 • Ikkunoiden suunta
  kadulle
 • Hissi
  Kyllä
 • Keittiön varusteet
  Jääkaappi, Pakastin, Liesi (induktio), Liesituuletin, Astianpesukone, Mikroaaltouuni
 • Kylpyhuoneen/wc:n varusteet
  Peilit, Suihku (suihkuseinä), Pesukoneliitäntä, Seinät (laatta), Lattiat (laatta)
 • Lattiapäällyste
  laatta, vinyylilankku, parketti, laminaatti. Lattia ja seinäpintoja uusittu 2015-2018.
 • Rakennusvuosi
  1974
 • Energialuokka
  C 2007
 • Rakennusmateriaali
  Betonielementti
 • Yhtiön yhteiset tilat
  Ullakko/kellarikomero, Kerhohuone, Kylmäsäilytystilat, Pesutupa, Mankeli, Ulkoiluvälinevarasto, Sauna, Väestönsuoja (94 hlö)
 • Lämmitys
  Kaukolämpö
 • Suoritetut korjaukset
  LVV-verkoston putkistojen kuntotutkimus -18, ulko-ovien uus. -18, IV-koneiden uus., -kanavien puhdistus, ilmavirtojen säätö -18, parvekkeiden maalaus ja kunnostus -12, viemärien puhdistus -10, lämmönjakokeskus uus. -07, patteriverkoston säätö, termostaattien asennus -05, ikkunat ja parvekeovet, tlaon lukitus uus., rappukäytävien maalaus ja kunnostus, poistoilmakanavien puhdistus ja säätö -04, jäteasema -97, ulkomaalaus -96, IV-kanavien puhd. -94, saunatilat uus. -90, katto -85
 • Suunnitteilla olevat korjaukset
  Kunnossapitotarveselvityksen mukaan seuraavan 5vuoden aikana: piha-alueen viihtyvyyden lisääminen -18, hankesuunnitelman tekeminen putkiremonttiin -19, muut korjauskohteet voidaan hoitaa vuotuisen budjetin puitteissa
 • Tontti
  Vuokratontti
 • Tontin pinta-ala
  3 060 m²
 • Hoitovastike
  299,73 €/kk
 • Myyntihinta
  89 000,00 €
 • Velaton hinta
  89 000,00 €

Kohde kartalla

Saarijärvi B

Alueesta yleisesti

Saarijärven asuntoalue jakaantuu pääosin 1960-luvulla rakennettuun Saarijärvi A:han eli Tiihottaren alueeseen sekä 1970-luvulla rakennettuun Saarijärvi B:hen. Saarijärvi B sijaitsee aivan Rahusenkankaan kaupunginosan vieressä. Lähes kaikki alueen asunnot ovat kerrostaloissa. Saarijärvi sijaitsee 2−3 kilometrin päässä keskustasta. Alueella on oma ala-aste, kauppoja, kioski ja päiväkoteja, joten peruspalvelut lapsiperheille ovat kunnossa. Läheinen Männistön ostoskeskus tarjoaa kaupan, apteekin, ravintoloiden sekä pankin ja kioski-postipisteen palvelut. Männistön puolella toimii lisäksi nuorisotalo ja alueelta löytyy myös kirkko. Saarijärveltä kulkee keskustaan säännölliset linja-autovuorot, joten keskustan palvelut ovat helposti saavutettavissa. Kelloniemessä sijaitseva Likolahden työpaikka-alue tarjoaa joillekin lyhyen työmatkan. Saarijärvi tarjoaa asukkailleen hyvät liikuntamahdollisuudet. Alueelta löytyy pururata, valaistu latuyhteys sekä urheilukenttä, jossa voi kesäisin pelata tennistä ja talvisin luistella. Pohjantien koululla järjestetään urheiluseurojen harjoituksia ja usein koululla nähdäänkin lento- ja koripallo-otteluita. Saarijärveltä ei myöskään ole kovin pitkä matka Puijon pohjoisrinteille, josta avautuvat erinomaiset lenkkeilyverkostot, valaistut hiihtoreitit talvisin sekä mahdollisuus mm. golfin peluuseen. Asukkaita Saarijärvellä on yhteensä noin 3700. Alueen taloudet ovat kooltaan melko pieniä ja alueella onkin paljon yhden tai kahden hengen talouksia. Saarijärven alue oli mukana Kuopion kaupungin Lähiöohjelma 2008−2011 -hankkeessa, jossa aluetta kehitettiin yhdessä asukkaiden kanssa.

Alueen perustiedot

Aluekehitys

Omaa kotia etsiessä on hyvä huomioida myös asuinalueella lähivuosina tapahtuvat kaavoitukselliset muutokset. Onko asunnon läheisyyteen tiedossa liikenneratkaisuja, jotka parantavat kulkua kodin ja palveluiden välillä? Tai onko asuinalueelle suunnitelmissa lähikaupan, koulun tai esimerkiksi tehtaan rakentaminen? Alueen kehittymisellä voi olla suuri vaikutus myös asunnon myymiseen. Lähialueen palvelut sekä liikenne- ja rakennusratkaisut voivat vaikuttaa hintoihin sekä siihen, kuinka paljon asunnolle löytyy ostajia myyntivaiheessa.

Paikkakunnan kaavoitussivu

Paikalliset yhteistyökumppanit

Paikalliset kumppanit ovet meille tärkeitä. He ovat tärkeä osa paikallista identiteettiämme ja esittelemme heitä ylpeänä sivuillamme. Tutustu alla heidän tarjoomaansa.

Pentik Oy

Pentik on sisustusmyymäläketju, joka haluaa tuoda tuulahduksen pohjoista kauneutta ja kodikkuutta ihmisen ympärille. 
Mielestämme inspiroiva koti syntyy yhdistämällä suomalaista käsityötä ja kauneimpia löytöjä maailmalta. 
Keramiikkatehtaamme sijaitsee Posiolla.

Realia Asuntovuokraus

Realia Asuntovuokraus on Suomen suurin vuokra-asuntojen välittäjä, ja teemme vuosittain keskimäärin 10 000 vuokrasopimusta. Valtakunnallisessa hakijarekisterissämme on tuhansien vuokra-asunnonhakijoiden ajantasaiset tiedot. Realia Asuntovuokraus on Suomen Vuokranatajat ry:n kannattajajäsen ja noudatamme hyvää vuokravälitystapaa. Ota yhteyttä!

Realia Asuntovuokraus http://www.realiaasuntovuokraus.fi/

Realia Isännöinti

Realia Isännöinti on Suomen suurin isännöintiyritys noin 10 prosentin markkinaosuudella. Palvelemme noin 4 500 taloyhtiötä yli 40 paikkakunnalla noin 400 ammattilaisen voimin. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisesti hyvää ja laadukasta palvelua lähellä asiakasta ja suuren yrityksen asiakasedut. Ota yhteyttä!

Realia Isännöinti http://www.realiaisannointi.fi/