Omakotitalo 3H 89 m²
Hillerinkatu 7, Joensuu (Hukanhauta)

Myyntihinta: 128 000,00 € Esittely: Su 27.10.2019 klo 14:15 - 14:45

Suositulla ja rauhallisella omakotialueella näpsäkkä omakotitalo. Lämmitysmuotona vesikeirtoinen patterilämmitys, lämmityksessä voi hyödyntää yösähköä. Olohuoneesta löytyy Tulikiven uuni, mikä on talon sydän. Talossa tehty remontteja, mm. kylmiö purettu ja saatu keittiöön lisätilaa. Kylpyhuone uusittu 2010, jolloin lisätty vesieristeet ja lattialämmitys, saunasta löytyy aito puukiuas. Askarteluhuoneessa mukavasti tilaa erilaisille harrastuksille. Pieni aurinkoinen tontti, jossa tilaa marjapensaiden lisäksi vaikka perunamaalle.

Asunnon esittely

Ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Tällä kohteella ei ole Joustavaa Esittelyä. Joustava Esittely on uusi SKV:n palvelu, jolla säästetään asunnon myyjän aikaa. Saat sen vain SKV:lta. Tutustu palveluun tästä

Jos kohteella tällä hetkellä ei ole julkisia esittelyitä, ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Asunnon tiedot

Perustiedot

 • SKV-avain
  8148848
 • Osoite
  Hillerinkatu 7, 80230 Joensuu
 • Asuintilat
  3h,k,kph,s,vaateh,wc
 • Muut tilat
  askareluhuone, autotalli
 • Huoneluku
  3
 • Pinta-ala
  89 m²
 • Kokonaispinta-ala
  138 m²
 • Yleiskunto
  Hyvä
 • Kerros/kerroksia
  1/1
 • Oma sauna
  Kyllä
 • Parveke
  Ei
 • Keittiön varusteet
  Jääkaappipakastin, Viileäkaappi, Kaapistot, Liesi, Liesituuletin, Astianpesukone, Mikroaaltouuni
 • Kylpyhuoneen/wc:n varusteet
  Sauna, Kiuas (puu), Erillinen WC, Peilit, Suihku, Pesukoneliitäntä, Ikkunat, Seinät (laatta), Lattiat (laatta)
 • Pintojen materiaalit
  Seinät: maalattu lastulevy, Lattiat: parketti, muovimatto
 • Rakennusvuosi
  1968
 • Energialuokka
  Ei lain edellyttämää energiatodistusta
 • Kattotyyppi ja materiaalit
  Harja, Konesaumattu kuumasinkitty peltikate
 • Lämmitys
  Sähkö, puu
 • Tehdyt korjaukset ja muutokset
  Korjaukset: kv-putket nostettu pintaan 1990 luvun lopulla, keittiökaappeja uusittu 2008, kattila, sisämaalauksia 2008, vesivaraajasäiliö uusittu 2010, viemärisaneeraus 2016, viemärit tarkastettu 2019, kattilahuone tarkastettu 2019, Katto: maalattu 2018, Jokiväri, Kylpyhuone/wc: kylpyhuoneremontti ja lattialämmityksen asennus 2011, Julkisivu ym.: maalattu 2018
 • Tontti
  Vuokratontti
 • Tontin pinta-ala
  552 m²
 • Tonttikuvaus/maasto
  Marjapensaita, omenapuita ja kukkapenkkejä
 • Kaavatiedot
  vahvistettu
 • Velaton hinta
  128 000,00 €

Kohde kartalla

Nordea Joensuu

Kuvaus

Nordean kodinrahoituksen ammattilaiset auttavat sinua suunnittelemaan rahoituksen unelmakotiasi varten Joensuun seudulla. Asiantuntijamme tarjoamat kodin rahoitusratkaisut ovat yksilöllisiä. Varaa rohkeasti aika ja tee haaveistasi totta!

Yhteystiedot ja aukioloajat

Nordea Joensuu Kauppakeskus Isomyy 2 krs Siltakatu 10, JOENSUU Toimistomme on avoinna ma-pe klo. 10-16:30

Yhteyshenkilö

Lainalaskuri

Asuntokaupassa nopeus on valttia. Ennen kuin lähdet asuntonäytölle etsimään uutta kotia, sinun kannattaa hankkia lainalupaus. Lainalupaus ei sido sinua mitenkään, mutta sen avulla olet etulyöntiasemassa muihin samasta asunnosta kiinnostuneisiin nähden. Lainalupausten turvin voit tehdä ostotarjouksen heti, kun "se oikea" osuu kohdalle. Asuntolainalaskurillamme lasket helposti, minkä verran tarvitset lainan muodossa rahoitusta uuteen asuntoon.

Siirry asuntolainalaskuriin

Hukanhauta

Alueesta yleisesti

Joensuun Hukanhauta on noin 4 000 asukkaan kaupunginosa Niinivaaran eteläpuolella. Alueen nykyinen asutus alkoi muodostua, kun 1950-luvulla rakennettiin ensimmäiset talot Karjalan radan varteen. Vilkas rakentamisen aikakausi oli 1970- ja 80-lukujen vaihteessa. Alueella on paljon omakotitaloasutusta, mutta Niinivaaran läheisyydessä myös pienkerrostaloja. Niinivaaran palvelut ovat kävelymatkan päässä. Alueella sijaitsee market, asiamiesposti ja huoltoasema. Hukanhaudan alueen koulu, Nepenmäen koulu, on saanut nimensä kauppaneuvos F.N Neppenströmistä, joka omisti alueen 1800-luvulla. Hukanhauta on rauhallinen alue asua. Alueella palvelut ovat lähellä ja harrastusmahdollisuuksia on paljon. Repokallion luontoalueet, Pyhäselän ranta ja Jääkarhujen avantouintipaikka tarjoavat rentouttavia virkistäytymis- ja harrastusmahdollisuuksia. Matka keskustaan taittuu kätevästi bussilla, mutta kesäisin matkan pyöräilee mielellään alueen rauhasta nautiskellen. Alueella on paljon kauniita puistoja ja metsiä.

Alueen perustiedot

Aluekehitys

Omaa kotia etsiessä on hyvä huomioida myös asuinalueella lähivuosina tapahtuvat kaavoitukselliset muutokset. Onko asunnon läheisyyteen tiedossa liikenneratkaisuja, jotka parantavat kulkua kodin ja palveluiden välillä? Tai onko asuinalueelle suunnitelmissa lähikaupan, koulun tai esimerkiksi tehtaan rakentaminen? Alueen kehittymisellä voi olla suuri vaikutus myös asunnon myymiseen. Lähialueen palvelut sekä liikenne- ja rakennusratkaisut voivat vaikuttaa hintoihin sekä siihen, kuinka paljon asunnolle löytyy ostajia myyntivaiheessa.

Paikkakunnan kaavoitussivu

Paikalliset yhteistyökumppanit

Paikalliset kumppanit ovet meille tärkeitä. He ovat tärkeä osa paikallista identiteettiämme ja esittelemme heitä ylpeänä sivuillamme. Tutustu alla heidän tarjoomaansa.

Pentik Oy

Pentik on sisustusmyymäläketju, joka haluaa tuoda tuulahduksen pohjoista kauneutta ja kodikkuutta ihmisen ympärille. 
Mielestämme inspiroiva koti syntyy yhdistämällä suomalaista käsityötä ja kauneimpia löytöjä maailmalta. 
Keramiikkatehtaamme sijaitsee Posiolla.

Realia Asuntovuokraus

Realia Asuntovuokraus on Suomen suurin vuokra-asuntojen välittäjä, ja teemme vuosittain keskimäärin 10 000 vuokrasopimusta. Valtakunnallisessa hakijarekisterissämme on tuhansien vuokra-asunnonhakijoiden ajantasaiset tiedot. Realia Asuntovuokraus on Suomen Vuokranatajat ry:n kannattajajäsen ja noudatamme hyvää vuokravälitystapaa. Ota yhteyttä!

Realia Asuntovuokraus http://www.realiaasuntovuokraus.fi/

Realia Isännöinti

Realia Isännöinti on Suomen suurin isännöintiyritys noin 10 prosentin markkinaosuudella. Palvelemme noin 4 500 taloyhtiötä yli 40 paikkakunnalla noin 400 ammattilaisen voimin. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisesti hyvää ja laadukasta palvelua lähellä asiakasta ja suuren yrityksen asiakasedut. Ota yhteyttä!

Realia Isännöinti http://www.realiaisannointi.fi/