Jarkko Salovaara
Jarkko Salovaara Myyntipäällikkö, isännöitsijä, LKV - 040 506 1155

Omakotitalo 5H 80 m²
Luomanrannantie 68, Ilmajoki (Ilmajoki)

Myyntihinta: 69 900,00 €

Toimiva ja viihtyisä talo perheelle. Peruskorjauksia suoritettu, mm ikkunat ja lisälämmöneristys ja ulkovuori. Upea ja todella tilava n. 1,5 ha:n tontti, joka rajoittuu Tuomiluomanrantaan. Erillinen kahden auton katos sekä ulkorakennus, jossa varastotilaa ja kunnostamalla myös pihasauna. Maaseuden rauhaa ja tilaa ympärilleen kaipaavalle hyvä tilaisuus.

Asunnon esittely

Ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Tällä kohteella ei ole Joustavaa Esittelyä. Joustava Esittely on uusi SKV:n palvelu, jolla säästetään asunnon myyjän aikaa. Saat sen vain SKV:lta. Tutustu palveluun tästä

Jos kohteella tällä hetkellä ei ole julkisia esittelyitä, ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Asunnon tiedot

Perustiedot

 • SKV-avain
  8149782
 • Osoite
  Luomanrannantie 68, 60800 Ilmajoki
 • Asuintilat
  4h, tupakeittiö, ph, s, kuisti
 • Muut tilat
  Eteinen, yläkerran pieni aula ja "sivukas".
 • Huoneluku
  5
 • Pinta-ala
  80 m²
 • Kokonaispinta-ala
  95 m²
 • Kerrosala
  95 m²
 • Yleiskunto
  Tyydyttävä
 • Kerros/kerroksia
  11/2/11/2
 • Oma sauna
  Kyllä
 • Parveke
  On, Itään, Luomanrantaan ja etupihalle
 • Keittiön varusteet
  Jääkaappi (jää/viileäkaappi), Liesi, Liesituuletin, Astianpesukone
 • Kylpyhuoneen/wc:n varusteet
  Sauna, Kiuas (Sähkö), Pesukoneliitäntä, Seinät (Laatta), Lattiat (Laatta), Lattialämmitys
 • Pintojen materiaalit
  Seinät: Tapetti/maali, Lattiat: Muovi/lauta
 • Rakennusvuosi
  1946
 • Kattotyyppi ja materiaalit
  Harjakatto, Huopakate
 • Lämmitys
  Suora sähkö ja pystymuuri
 • Tehdyt korjaukset ja muutokset
  Korjaukset: Salaojat ja ulkopuolen tuulensuoja/ uusi lomalaudoitus ja ikkunat uusittu arviolta v. 2000. Lisäeristys sisäpuolelle n. 20 vuotta sitten. Vesivaraaja uusittu n. 2014, Pönttöuuni n. 2014 ja lämpöpumppu n. 2012., Kylpyhuone/wc: Peruskorjattava (ei nykyaikaisia vesieristeitä)., Julkisivu ym.: Julkisivu ja ikkunat uusittu n. 2000
 • Tontti
  Oma tontti
 • Tontin pinta-ala
  1,6 ha
 • Tonttikuvaus/maasto
  Puutarhatontti tasamaalla, viettäen takaosastaan Luomanrantaan. Istutukset ja puusto valmiina.
 • Kaavatiedot
  ei kaavaa, Yleiskaava (haja-asutusalue)
 • Velaton hinta
  69 900,00 €

Kohde kartalla

Nordea Ilmajoki

Kuvaus

Palvelut: Neuvontapalvelu Tallelokerot Raha-automaatti Laskunmaksuautomaatti Kolikkopiste

Yhteystiedot ja aukioloajat

Nordea Ilmajoki Kauppatie 18 60800 Ilmajoki Ma - Pe 9:30 - 16:00

Yhteyshenkilö

Elisa Kylmäkorpi Palveluneuvoja

020 302 274

Sari Antila Palveluneuvoja

010 276 4561

Lainalaskuri

Asuntokaupassa nopeus on valttia. Ennen kuin lähdet asuntonäytölle etsimään uutta kotia, sinun kannattaa hankkia lainalupaus. Lainalupaus ei sido sinua mitenkään, mutta sen avulla olet etulyöntiasemassa muihin samasta asunnosta kiinnostuneisiin nähden. Lainalupausten turvin voit tehdä ostotarjouksen heti, kun "se oikea" osuu kohdalle. Asuntolainalaskurillamme lasket helposti, minkä verran tarvitset lainan muodossa rahoitusta uuteen asuntoon.

Siirry asuntolainalaskuriin

Ilmajoki

Alueesta yleisesti

 

Ilmajoki on pikkuinen 12 179 asukkaan kaupunki, joka sijaitsee Etelä-Pohjanmaan maakunnassa. Ilmajoki kuitenkin kasvaa tasaista tahtia vuosi vuodelta. Kulttuuristaan ja urheilustaan tunnettu Ilmajoki on myös historialtaan merkittävä, nuijasodan muistojen paikkakunta. Etelä-Pohjanmaan suurin joki, Kyrönjoki, virtaa Ilmajoen halki.

Ilmajoella on myös hyvät koulutuspalvelut. Peruskoulujen ja lukion lisäksi kunnassa on toiminnassa koulutuskeskus Sedu sekä Etelä-Pohjanmaan opisto. Lisäksi paikkakunnalta löytyy Ilmajoen musiikkikoulu ja Ilmajoki-opisto.

 

Ilmajoen Musiikkijuhlat

Ilmajoella vietetään vuosittain Ilmajoen Musiikkijuhlia. 1975 alkunsa saanut tapahtuma julistettiin ”Vuoden Festivaaliksi 2017”. Tapahtuma kerää paikkakunnalle tuhansia oopperavieraita ja se on tuottanutkin itse 16 oopperaa. Festivaali on levittänyt oopperan sanomaa ensikertalaisellekin ja on kerännyt melkoisen kannatuksen. Ilmajoen Musiikkijuhlat ovat myös mukana ensi vuoden Itsenäisen Suomen satavuotisjuhlissa. Ensi kesänä festivaali järjestetään 7.–18.6.2017.

 

Urheilua ja upeita maisemia

Ilmajoella on alkanut monenkin tunnetun urheilijan ura. Muun muassa keihäänheittäjä Tero Pitkämäen kotipakkakunta on Ilmajoki. Kuitenkin suosituimpiin lajeihin Ilmajoella lukeutuu jalkapallo, pesäpallo, paini ja salibandy. Pesäpallon edustavat joukkueet ovat superpesisjoukkue Koskenkorvan Urheilijat ja Ilmajoen kisailijat.

Ilmajoella sävähdyttää myös kaunis lakeusmaisema, tuhansia hehtaareja peltoa näyttää riittävän silmänkantamattomiin. Paikkakunnan suurin järvi Kalajaisjärvi tarjoaa paljon aktiviteetteja, siellä sijaitsee kunnan ja seurakunnan leirikeskuksia, maasto- ja luontopolkuja sekä idyllistä maisemaa.

 

Myytävät tontit ja loma-asunnot Ilmajoella

Ilmajoen naapurikunnat ovat Isokyrö, Kurikka ja Seinäjoki. Ilmajoella on lentokenttä, josta on säännöllinen reittiliikenne Helsinkiin ja myös valtatiet 3, 19 ja 18 sekä kantatie 67 kulkevat Ilmajoen halki. Ilmajoelta on 360 km Helsinkiin ja 15 km Seinäjoelle. Ilmajoen kyliä ovat mm. Ahonkylä, Nopankylä, Koskenkorva ja Jouppila. Ilmajoen alueella on mahtavat mahdollisuudet rakentaa myös omaa kotia tai harkita loma-asuntoa keskellä idyllistä maisemaa. Katso kaikki Ilmajoen vapaana olevat tontit ja loma-asunnot sivuiltamme.

Myytävät asunnont Ilmajoki -> Katso tästä kaikki avoimet kohteet

Alueen perustiedot

p

Paikalliset yhteistyökumppanit

Paikalliset kumppanit ovet meille tärkeitä. He ovat tärkeä osa paikallista identiteettiämme ja esittelemme heitä ylpeänä sivuillamme. Tutustu alla heidän tarjoomaansa.

Pentik Oy

Pentik on sisustusmyymäläketju, joka haluaa tuoda tuulahduksen pohjoista kauneutta ja kodikkuutta ihmisen ympärille. 
Mielestämme inspiroiva koti syntyy yhdistämällä suomalaista käsityötä ja kauneimpia löytöjä maailmalta. 
Keramiikkatehtaamme sijaitsee Posiolla.

Realia Isännöinti

Realia Isännöinti on Suomen suurin isännöintiyritys noin 10 prosentin markkinaosuudella. Palvelemme noin 4 500 taloyhtiötä yli 40 paikkakunnalla noin 400 ammattilaisen voimin. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisesti hyvää ja laadukasta palvelua lähellä asiakasta ja suuren yrityksen asiakasedut. Ota yhteyttä!

Realia Isännöinti http://www.realiaisannointi.fi/