Nina Tammela
Nina Tammela Kiinteistönvälittäjä, LKV, Sisustusstailaaja

010 228 3013 040 834 9913

Erillistalo 5h, k, 2*kph, erill. wc, s, khh, vh 131 m²
Erätie 2, Espoo (Nöykkiö)

Myyntihinta: 439 000,00 € Velaton hinta: 439 000,00 € Esittely: La 23.02.2019 klo 13:40 - 14:20

Yksitasoinen koti Nöykkiössä, jossa kaikki viihtyvät! Ei läpiajoliikennettä ja turvallinen ympäristö lapsille. Päiväkoti, koulut sekä kauppa sijaitsevat kävelymatkan päässä. Avara pohjaratkaisu, jossa iso olohuone, keittiö ja ruokailutila muodostavat yhtenäisen ja tyylikkään tilan. Asunnossa on neljä makuuhuonetta ja runsaasti säilytystilaa. Lisäksi löytyy autokatos ja varasto. Suojaisalla ja rauhallisella piha-alueella on paljon tilaa, katettu oleskelutila, terassi ja paljon istutuksia. Talossa on persoonallisuutta ja ilmettä ja se sopii monenkin elämäntilanteeseen. Yhtiössä kolme erillistaloa jotka pääosin vastaavat omista huolto ja korjauskustannuksista, selkeä vastuunjakotaulukko olemassa. Varainsiirtovero 2%.

Asunnon esittely

Ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Tällä kohteella ei ole Joustavaa Esittelyä. Joustava Esittely on uusi SKV:n palvelu, jolla säästetään asunnon myyjän aikaa. Saat sen vain SKV:lta. Tutustu palveluun tästä

Jos kohteella tällä hetkellä ei ole julkisia esittelyitä, ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Asunnon tiedot

Perustiedot

 • SKV-avain
  8149958
 • Osoite
  Erätie 2, 02300 Espoo
 • Asuintilat
  5h, k, 2*kph, erill. wc, s, khh, vh
 • Huoneluku
  5
 • Pinta-ala
  131 m²
 • Yleiskunto
  Tyydyttävä
 • Kerros/kerroksia
  1/1
 • Oma sauna
  Kyllä
 • Parveke
  Ei
 • Keittiön varusteet
  Jääkaappi, Pakastin, Liesi (induktio (uusittu 2017)), Astianpesukone
 • Kylpyhuoneen/wc:n varusteet
  Sauna, Kiuas (sähkö), Erillinen WC, Peilit, Peilikaappi, Suihku, Pesukoneliitäntä, Lattialämmitys
 • Pintojen materiaalit
  Lattiat: laatta, laminaatti
 • Rakennusvuosi
  1999-2000
 • Energialuokka
  Ei lain edellyttämää energiatodistusta
 • Rakennusmateriaali
  Puu/tiili
 • Lämmitys
  Sähkö
 • Tehdyt korjaukset ja muutokset
  Korjaukset: 2016 salaojakaivon tyhjennyspumpun uusiminen, -15 ilmastointihuolto as B ja C, -14 etupihan tuhkahiekan paikkaus ja kattojen pesu, -08 terassilasitus as A ja B sekä etupihan sadevesikaivot ja putket, -02 raja-aidat
 • Tontti
  Oma tontti
 • Tontin pinta-ala
  2 272 m²
 • Hoitovastike
  150,65 €/kk
 • Yhtiövastike yht.
  150,65 €/kk
 • Myyntihinta
  439 000,00 €
 • Velaton hinta
  439 000,00 €

Kohde kartalla

Nordea Töölö

Kuvaus

Nordea palveluksessasi. Olemme rahoituksen asiantuntijoita Helsingin Töölössä. Ota rohkeasti yhteyttä. Numero ajanvaraukselle 0200 3000.

Yhteystiedot ja aukioloajat

Nordea Töölö Museokatu 40, Helsinki

Yhteyshenkilö

Jyrki Seppälä rahoitusasiantuntija

050 325 5166 jyrki.seppala@nordea.fi

Anni Rautio rahoitusasiantuntija

050 361 1055 anni.rautio@nordea.fi

Lainalaskuri

Asuntokaupassa nopeus on valttia. Ennen kuin lähdet asuntonäytölle etsimään uutta kotia, sinun kannattaa hankkia lainalupaus. Lainalupaus ei sido sinua mitenkään, mutta sen avulla olet etulyöntiasemassa muihin samasta asunnosta kiinnostuneisiin nähden. Lainalupausten turvin voit tehdä ostotarjouksen heti, kun "se oikea" osuu kohdalle. Asuntolainalaskurillamme lasket helposti, minkä verran tarvitset lainan muodossa rahoitusta uuteen asuntoon.

Siirry asuntolainalaskuriin

Nöykkiö

Alueesta yleisesti

Nöykkiö (ruots. Nöykis) on omakoti- ja rivitalojen kaupunginosa Espoossa. Sen nimi oli alun perin "Nöykis", vuosina 1758–1763 esiintyi kuitenkin kartoissa nimellä Nöjkäng joka on lähtöisin viljelysnimestä. Suomenkielistä nimeä "Nöykkiö" alettiin käyttää 1940-luvulla. Nöykkiö sijaitsee pohjois-eteläsuuntaisen Finnoontien länsipuolella ja Länsiväylän pohjoispuolella. Lähellä Länsi­väylää kulkee saman­suuntainen kokooja­katu, Martin­sillan­tie. Nöykkiössä on lähiseudun ainoa kirjasto, peruskoulu sekä hammaslääkäri. Nöykkiössä on kahden päiväkodin lisäksi yksi yksityinen päiväkoti sekä yksi perhepäiväkoti. Nöykkiössä on myös nuorisotalo ja yksi kauppa. Nöykkiön koulu on vanha ja perinteikäs koulu, ja yläasteen puolelle suuri osa oppilaista tulee Latokaskesta. Nöykkiöstä löytyy myös yksityinen parturi-kampaamo. Nöykkiö on rauhallista ja lapsiperheystävällistä asuinalutta.

Lähde: Wikipedia - lisää täältä

Alueen perustiedot

Aluekehitys

Omaa kotia etsiessä on hyvä huomioida myös asuinalueella lähivuosina tapahtuvat kaavoitukselliset muutokset. Onko asunnon läheisyyteen tiedossa liikenneratkaisuja, jotka parantavat kulkua kodin ja palveluiden välillä? Tai onko asuinalueelle suunnitelmissa lähikaupan, koulun tai esimerkiksi tehtaan rakentaminen? Alueen kehittymisellä voi olla suuri vaikutus myös asunnon myymiseen. Lähialueen palvelut sekä liikenne- ja rakennusratkaisut voivat vaikuttaa hintoihin sekä siihen, kuinka paljon asunnolle löytyy ostajia myyntivaiheessa.

Aluekehitys

Paikalliset yhteistyökumppanit

Paikalliset kumppanit ovet meille tärkeitä. He ovat tärkeä osa paikallista identiteettiämme ja esittelemme heitä ylpeänä sivuillamme. Tutustu alla heidän tarjoomaansa.

Pentik Oy

Pentik on sisustusmyymäläketju, joka haluaa tuoda tuulahduksen pohjoista kauneutta ja kodikkuutta ihmisen ympärille. 
Mielestämme inspiroiva koti syntyy yhdistämällä suomalaista käsityötä ja kauneimpia löytöjä maailmalta. 
Keramiikkatehtaamme sijaitsee Posiolla.

Realia Asuntovuokraus

Realia Asuntovuokraus on Suomen suurin vuokra-asuntojen välittäjä, ja teemme vuosittain keskimäärin 10 000 vuokrasopimusta. Valtakunnallisessa hakijarekisterissämme on tuhansien vuokra-asunnonhakijoiden ajantasaiset tiedot. Realia Asuntovuokraus on Suomen Vuokranatajat ry:n kannattajajäsen ja noudatamme hyvää vuokravälitystapaa. Ota yhteyttä!

Realia Asuntovuokraus http://www.realiaasuntovuokraus.fi/

Realia Isännöinti

Realia Isännöinti on Suomen suurin isännöintiyritys noin 10 prosentin markkinaosuudella. Palvelemme noin 4 500 taloyhtiötä yli 40 paikkakunnalla noin 400 ammattilaisen voimin. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisesti hyvää ja laadukasta palvelua lähellä asiakasta ja suuren yrityksen asiakasedut. Ota yhteyttä!

Realia Isännöinti http://www.realiaisannointi.fi/