Jari Karhu
Jari Karhu Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

010 228 1117 040 554 7432

Omakotitalo 2H 45 m²
Kasenintie 1, Hyvinkää (Hyvinkäänkylä)

Myyntihinta: 148 000,00 €

Todella kaunis vuonna 1938 rakennettu ryhdikäs omakotitalo isolla 1457m2 tontilla. Kokonaisrakennusoikeus 437,10m2. Päärakennuksen sisääntulo kerroksessa: Lasikuisti, makuuhuone, keittiö, olohuone ja wc. Yläkerrassa on kaksi reilun kokoista makuutilaa. Yläkerran huoneet ovat osittain matalaa tilaa. Kellarikerroksessa sijaitsevat kylpyhuone ja sauna. Asuinpinta-alaan laskettu vain pääkerroksen tilat. Asunnossa on vesikiertoiset patterit pääkerroksessa ja sähköpatterit yläkerrassa. Puuhella ja Porin Matti. Keittiön puuhellaan on tehty vesisäiliö ja pumppu, joka laittaa kuuman veden kiertämään pattereissa. Upealla reilun kokoisella puutarhamaisella pihalla sijaitsee myös 25m2 autotallirakennus rasvamontulla, huvimaja, aitta, puuliiteri ja varastorakennus. Tervetuloa tutustumaan tähän harvinaisen upeaan kokonaisuuteen. Myyntiä hoitaa Jari Karhu p. 040 554 7432 tai jari.karhu@skv.fi

Asunnon esittely

Ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Tällä kohteella ei ole Joustavaa Esittelyä. Joustava Esittely on uusi SKV:n palvelu, jolla säästetään asunnon myyjän aikaa. Saat sen vain SKV:lta. Tutustu palveluun tästä

Jos kohteella tällä hetkellä ei ole julkisia esittelyitä, ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Kodin Tarina®

Tarinaa kodista

Ostimme tämän talon vuonna 2003. Tässä hyväkuntoisessa 1938 rakennetussa talossa aistii vanhan ajan tunnelmaa niin pihalla kuin sisälläkin.
Tontti on suuri, aurinkoinen etelärinnetontti, jota ympäröivät pensasaidat kauttaaltaan. Valtavan suuret ja kauniit riippakoivut varjostavat taloa paahteelta kuumina hellepäivinä.
Sisällä korkeat huoneet lisäävät viihtyisyyttä. Asumiskulutkin ovat olleet edulliset. Keittiön puuhellaan on tehty vesisäiliö ja pumppu, joka laittaa kuuman veden kiertämään pattereissa. Olohuoneessa on lisäksi Porin Matti, josta saa nopeasti lämpöä.
Palvelutkin ovat lähellä; 2 ruokakauppaa, koulut, päiväkodit ja sairaala kävelyetäisyydellä.
Kaiken tämän lisäksi vielä rauhallinen ympäristö ja hyvät naapurit!

 

Omistajan Top 3

 • Lämmin ja aurinkoinen piha, josta lumetkin sulavat aikaisin keväällä.
 • Lyhyt matka ja hyvät kulkuyhteydet keskustaan ja samoin Helsinkiin 100m:n päässä olevalta bussipysäkiltä.
 • Vaikka papereissa neliöt ovat pienet, niin asunto on todellisuudessa paljon tilavampi.
Lue lisää Kodin Tarinasta!

Asunnon tiedot

Perustiedot

 • SKV-avain
  8151922
 • Osoite
  Kasenintie 1, 05840 Hyvinkää
 • Asuintilat
  Mh, oh, keittiö, wc, kph, s, 2 makuutilaa yläkerrassa, AT
 • Muut tilat
  Autotalli 25m2, huvimaja, aitta, puuliiteri- ja varastorakennus.
 • Huoneluku
  2
 • Pinta-ala
  45 m²
 • Kokonaispinta-ala
  90 m²
 • Yleiskunto
  Tyydyttävä
 • Kerros/kerroksia
  2/2
 • Oma sauna
  Kyllä
 • Parveke
  Ei
 • Keittiön varusteet
  Jääkaappipakastin, Kaapistot, Liesi (keraaminen), Astianpesukone, Keittiössä puuhella.
 • Kylpyhuoneen/wc:n varusteet
  Sauna, Kiuas (kiuas uusittu 2017), Erillinen WC, Peilit, Suihku, Pesukoneliitäntä, Seinät (laatta), Lattiat (laatta), Lattialämmitys (kph)
 • Pintojen materiaalit
  Seinät: Keittiö: Maali. Sauna: Paneli. Kph: Laatta. Wc: Maali. Oh: Maali. Makuuhuoneet: Maali/ tapetti, Lattiat: Keittiö: Muovimatto. Sauna: Laatta. Kph: Laatta. Wc: Muovimatto. Oh: Laminaatti. Makuuhuoneet: Laminaatti.
 • Rakennusvuosi
  1938
 • Energialuokka
  Ei lain edellyttämää energiatodistusta
 • Kattotyyppi ja materiaalit
  Harja, Pelti
 • Lämmitys
  Suorasähkö
 • Tehdyt korjaukset ja muutokset
  Korjaukset: Sähköt ja pistorasiat 1988. Keittiö 1996. Sokkelin korjaus n. 2010. Autotallin katto uusittu 2015. Wc-remontti 2015. Rännit ja piipunhattu uusittu 2017. Lämminvesivaraajan putket uusittu + hanat 2018. Sauna uusittu 2018. Julkisivut maalattu 2018., Katto: Pelti., Kylpyhuone/wc: Kph: Laatta, Julkisivu ym.: Puu.
 • Tontti
  Oma tontti
 • Tontin pinta-ala
  1 457 m²
 • Tonttikuvaus/maasto
  Tasamaa, istutuksia ja puita.
 • Kaavatiedot
  vahvistettu
 • Velaton hinta
  148 000,00 €

Kohde kartalla

Hyvinkäänkylä

Alueesta yleisesti

Hyvinkäänkylä on kaupunginosa ja kylä Hyvinkäällä. Se käsittää Uudenmaankadun osuuden Vehkojalta Åvikille ja sen ympäristöä sekä Hyvinkään sairaalan. Hyvinkäänkylä on Hyvinkään vanhin kaupunginosa, ja se mainittiin ensimmäisen kerran vuonna 1495 nimellä Höffinge. Siellä sijaitsi 1600-1800-luvuilla kestikievari vuoteen 1862 asti. Hyvinkäänkylän koulu aloitti toimintansa 1875 ja vuonna 1891 sille valmistui oma rakennus. Alkuperäinen koulurakennus toimii nykyisin nuorisotalona. Vuosina 1925-1929 rakennuksessa toimi Hyvinkään seudun Maalaisseuran maamieskoulu. Nykyinen Hyvinkäänkylän kivikoulu rakennettiin vuonna 1955. Alue on mukavaa ja luonnonläheistä seutua, josta löytyy sekä pientalo- että kerrostaloasutusta. Hyvinkäänkylä on hyvin maaseutumaista peltoaukeineen. Keskustaan on matkaa noin 4 kilometriä.

Lähde: Wikipedia - lisää täältä

Alueen perustiedot

Aluekehitys

Omaa kotia etsiessä on hyvä huomioida myös asuinalueella lähivuosina tapahtuvat kaavoitukselliset muutokset. Onko asunnon läheisyyteen tiedossa liikenneratkaisuja, jotka parantavat kulkua kodin ja palveluiden välillä? Tai onko asuinalueelle suunnitelmissa lähikaupan, koulun tai esimerkiksi tehtaan rakentaminen? Alueen kehittymisellä voi olla suuri vaikutus myös asunnon myymiseen. Lähialueen palvelut sekä liikenne- ja rakennusratkaisut voivat vaikuttaa hintoihin sekä siihen, kuinka paljon asunnolle löytyy ostajia myyntivaiheessa.

Hyvinkään kaavoitussivu

Paikalliset yhteistyökumppanit

Paikalliset kumppanit ovet meille tärkeitä. He ovat tärkeä osa paikallista identiteettiämme ja esittelemme heitä ylpeänä sivuillamme. Tutustu alla heidän tarjoomaansa.

Studio 123

Studio 123 on kolmen salin elokuvateatteri Järvenpään keskustassa.
Monipuolinen ohjelmisto elokuvista oopperaan tarjoavat elämyksiä jokaiselle.
Studio 123 on suomalainen perheyritys.

Iittala Outlet Järvenpää

Array

Iittala Outlet Järvenpää https://www.iittala.fi/home

Puutavaraliike T. Vainio Oy

Rakennustarvikkeet ja puutavarat yli 65 vuoden kokemuksella Järvenpäästä. Levyjen ja puutavaroiden sahauspalvelu, kuljetuspalvelu ja peräkärry asiakaskäyttöön veloituksetta. Valikoimassa myös Milwaukee-työkalut ja tarvikkeet.

Puutavaraliike T. Vainio Oy http://www.puutavaraliiketvainio.fi/

DataSky Oy

Tietotekniikan ammattilainen

Tarjoamme erilaisia tietotekniikan palveluja vuosien kokemuksella ja parhaalla palvelulla. Palveluitamme on muun muassa tietokonehuolto, tulostinhuolto, puhelinhuolto sekä asennukset.

Lisäksi myynti valikoimaamme kuuluu tietotekniikan suurimpien valmistajien tuotteet. Palvelemme yrityksiä ja kuluttajia, tiloissamme tai asiakkaan luona.

Palvelua niin kuin ennen vanhaan, tervetuloa!

Mainostoimisto Ohoi Creative

Ohoi Creative on täyden palvelun mainostoimisto Järvenpäässä. Tarjoamme luovia palveluita monipuolisesti erikokoisiin markkinoinnin tarpeisiin. Meiltä onnistuu kaikki yritysilmeestä nettisivuihin, markkinointimateriaaleihin ja valokuvaukseen saakka.

Jätä yhteydenottopyyntö nettisivuiltamme, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva ratkaisu.

Mainostoimisto Ohoi Creative http://www.ohoicreative.com/

Jarkon rakennuspalvelu

Kaikki tietävät, että päämäärän saavuttaminen tarkoittaa töiden jatkumista koko tiimille. Jarkon rakennuspalveluilla on pitkien työsuhteiden lisäksi pitkiä asiakassuhteita. Suurin osa jatkuvasta kasvusta on perustunut olemassa olevien asiakkaiden tilaajamäärien kasvuun. Tämä kertoo hyvästä palvelusta ja luotettavuudesta kaikessa toiminnassa.

Jarkon rakennuspalvelu https://www.jarkonrakennuspalvelu.fi/

Kerahuolto

Toimintaperiaatteemme on syntynyt lähtökohdasta, jossa asiakastarve on syvässä ytimessä. On Suomalaisten ongelma, että kansalaisomaisuudesta ei huolehdita sillä pieteetillä, kuin olisi tarpeen. Kiinteistökanta vaatii huoltoa - ennen kaikkea aktiivista, välittävää ja ennakoivaa huoltoa. Kerahuolto tarjoaa palvelukattauksen, jonka keskiössä on välittäminen, suomalaiset kodit ja raudanluja ammattitaito.

Järvenpään Kukkatalo

Kotiin ja puutarhaan ammattitaitoista ja aikaansa seuraavaa palvelua. Upea valikoima leikkokukkia, viherkasveja, sisustustavaroita sekä vaateliaankin puutarhurin toiveet täyttävä kasvivalikoima.

Järvenpään Kukkatalo http://www.jarvenpaankukkatalo.fi

Puustelli Järvenpää

Teillä SKV:n asiakkaana on mahdollisuus hyödyntää Puustellin suunnittelupalvelua jo siinä vaiheessa, kun suunnittelette uuden kodin ostoa tai harkitsette uuden kodin rakentamista. Palvelu on luonnollisesti Teille maksuton.

Palvelumme remontoijille ja rakentajille

Keittiön remontointi on monien työsuoritusten taitavaa yhteensovittamista ja vastuun ottoa kokonaisuuden onnistumisesta alusta loppuun. Useimmiten asiakas on remontoidessaan tuntemattoman edessä. Siksi Puustellin palvelua suunnittelusta remontointiin ja rahoitukseen arvostetaan remontoijien ja rakentajien keskuudessa. Ei siis ihme, että Puustelli on ollut Suomen ostetuin keittiömerkki jo vuodesta 1983 – yli 30 vuotta.

Puustellin rakentajapalvelu tarjoaa ennennäkemättömän palvelukokonaisuuden uudisrakentajille, jotta uudesta kodistasi tulisi juuri sitä mistä olet aina unelmoinut.

Otathan yhteyttä, niin sovitaan esittelyaika, jolloin voitte tutustua tarkemmin Puustelli-tuotteiden laatuun ja mallistoon Järvenpään Puustellissa.  

Puustelli Järvenpää http://www.puustelli.fi