Tuija Kanninen
Tuija Kanninen Kiinteistönvälittäjä, LKV - 0440 785 078

Omakotitalo 4H 99 m²
Vaahteratie 20, Kuopio (Päiväranta)

Myyntihinta: 159 000,00 €

Tässä v. 1967 valmistuneessa talossa on kaukolämpö. Tilat ovat kätevästi yhdessä tasossa. Hulppeassa olohuoneessa on takka ja sauna on puulämmitteinen. Isot makuuhuoneet, joista yksi on jaettavissa. Lämmin askartelutilakin sopii asuinkäyttö. Käyttövesiputket uusittu, valurautaviemärit pinnoitettu. Keittiö kodinkoneineen on uusittu, pääosin laminaattilattiat. Pihassa puutarhavaja. Kiva lasitettu terassi. Talossa on autotalli ja lisäksi tilava autokatos. E-lk.-E2013 Vapautuu elokuussa.

Asunnon esittely

Ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Tällä kohteella ei ole Joustavaa Esittelyä. Joustava Esittely on uusi SKV:n palvelu, jolla säästetään asunnon myyjän aikaa. Saat sen vain SKV:lta. Tutustu palveluun tästä

Jos kohteella tällä hetkellä ei ole julkisia esittelyitä, ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Asunnon tiedot

Perustiedot

 • SKV-avain
  8152194
 • Osoite
  Vaahteratie 20, 70420 Kuopio
 • Asuintilat
  5 h, k, kh, s, wc, varasto/askarteluhuone
 • Muut tilat
  autotalli ja lasiveranta
 • Huoneluku
  4
 • Pinta-ala
  99 m²
 • Kokonaispinta-ala
  146 m²
 • Kerrosala
  146 m²
 • Yleiskunto
  Tyydyttävä
 • Kerros/kerroksia
  1/1
 • Oma sauna
  Kyllä
 • Parveke
  Ei
 • Keittiön varusteet
  Jääkaappipakastin, Kaapistot (kaapistot uusittu), Liesi (erillisuuni ja keraaminen liesitaso), Liesituuletin, Astianpesukone
 • Kylpyhuoneen/wc:n varusteet
  Sauna, Kiuas (puulämmitteinen), Erillinen WC, Peilikaappi, Suihku, Pesukoneliitäntä, Ikkunat (pesuhuoneessa), Seinät (laatta), Lattiat (laatta)
 • Pintojen materiaalit
  Seinät: levyseiniä, Lattiat: laminaatit
 • Rakennusvuosi
  1967
 • Energialuokka
  E 2013
 • Kattotyyppi ja materiaalit
  Jaettu harjakatto, Profiilipeltikate
 • Lämmitys
  Kaukolämpö
 • Tehdyt korjaukset ja muutokset
  Korjaukset: ilmanvaihto: koneellinen poisto v. 2008, 2017 jälkeen: valurautaviemäreiden pinnoitus sekä tarkastuskaivon putsaus, käyttövesiputkiremontti, kylpyhuoneen allaskaappi ja hanat, keittiöremontti+uudet kodinkoneet+sähköt, suihkunurkkauksen silikoonit uusittu, lattioihin laminaatit, eteinen ja wc on muovimatolla, sähköpääkeskuksen huolto, Katto: peltikate uusittu 2008, 2017 katolta läpivientien huolto, antenni yms. kattovesien ohjaus ojaan, Kylpyhuone/wc: suihkunurkkauksen silikoonit uusittu, Julkisivu ym.: julkisivulaudoitus uusittu v. 2005, ulko-ovi uusittu 2010, 2017 ikkunakarmien hionta + käsittely ja maalaus ulkopäin.
 • Tontti
  Vuokratontti
 • Tontin pinta-ala
  706 m²
 • Tonttikuvaus/maasto
  Tasainen nurmetettu piha, pensasaitaa, marjapensaita
 • Kaavatiedot
  vahvistettu, yleiskaava voimaaantullut 9.10.2001
 • Velaton hinta
  159 000,00 €

Kohde kartalla

Päiväranta

Alueesta yleisesti

Päivärannan 2400 asukkaan asuntoalue sijaitsee noin 5 kilometrin etäisyydellä keskustasta pohjoiseen upean Puijon selänteen kupeessa. Päiväranta kiertyy pitkälle Puijonsarveen aivan Julkulan asuntoalueen tuntumaan. Puijon lisäksi tunnettuja kohteita ovat Poukaman leirikeskus, Konttilan palvelupiste ja Iso-Valkeisen hotelli- ja kalastusalue. Alue on rakennettu useassa eri vaiheessa. 1950-luvulla alueelle alettiin rakentaa omakotitaloja, 1960-luvusta eteenpäin rivi- sekä kerrostaloja. Vuonna 2008 Päivärantaan valmistui yksi uusi rivitalokohde. Uusi Pihlajalaakson täydennysrakentamisalue sijaitsee Päivärannan ja Inkilänmäen asuntoalueiden välissä ja monipuolistaa lähialueen asuntokantaa. Liikenneyhteydet Päivärannasta keskustaan ovat erinomaiset ja bussit kulkevat useamman kerran tunnissa. Päivärannassa on omat monipuoliset peruspalvelut. Alueella on lähikauppa, joka tarjoaa postipalveluita, vuonna 2008 moottoritien toiselle puolelle valmistunut monipuolisia palveluita tarjoava hypermarket, päiväkoteja, lastenneuvola, nuorisotalo, ala- ja yläaste sekä esikoulu, ravintola, apteekki, eläinlääkärin vastaanotto, kirkko, huoltoasema, kampaamoja ja mm. autokorjaamoja. Päivärannassa löytyvät niin pallokenttä, jääkiekkokaukalo, venesatama sekä uimarantoja, jotka takaavat viihtyisän kesän perheen pienimmille ja nuorille. Päiväranta sijaitsee aivan Kallaveden rannan tuntumassa. Alueelta on myös hyvät yhteydet Puijon ulkoilureittien verkostoon. Puijon virkistysmahdollisuudet lenkkipolkuineen, pururadat sekä talvella valaistu latuverkosto ovat myös Päivärannan asukkaiden käytettävissä. Alueen väestön ikärakenne on nuorehko, asukkaiden keski-ikä on noin 38 vuotta. Päiväranta on erityisesti lapsiperheiden suosiossa oleva asuinalue. Päivärannassa mahdollistuu hyvin monipuolinen asuminen, sillä alueella on runsaasti pientaloja, jotka levittäytyvät alueen keskellä sijaitsevan pienehkön kerrostalokeskittymän ympärille.

Alueen perustiedot

Aluekehitys

Omaa kotia etsiessä on hyvä huomioida myös asuinalueella lähivuosina tapahtuvat kaavoitukselliset muutokset. Onko asunnon läheisyyteen tiedossa liikenneratkaisuja, jotka parantavat kulkua kodin ja palveluiden välillä? Tai onko asuinalueelle suunnitelmissa lähikaupan, koulun tai esimerkiksi tehtaan rakentaminen? Alueen kehittymisellä voi olla suuri vaikutus myös asunnon myymiseen. Lähialueen palvelut sekä liikenne- ja rakennusratkaisut voivat vaikuttaa hintoihin sekä siihen, kuinka paljon asunnolle löytyy ostajia myyntivaiheessa.

Kuopion kaavoitussivu

Paikalliset yhteistyökumppanit

Paikalliset kumppanit ovet meille tärkeitä. He ovat tärkeä osa paikallista identiteettiämme ja esittelemme heitä ylpeänä sivuillamme. Tutustu alla heidän tarjoomaansa.

Pentik Oy

Pentik on sisustusmyymäläketju, joka haluaa tuoda tuulahduksen pohjoista kauneutta ja kodikkuutta ihmisen ympärille. 
Mielestämme inspiroiva koti syntyy yhdistämällä suomalaista käsityötä ja kauneimpia löytöjä maailmalta. 
Keramiikkatehtaamme sijaitsee Posiolla.

Realia Asuntovuokraus

Realia Asuntovuokraus on Suomen suurin vuokra-asuntojen välittäjä, ja teemme vuosittain keskimäärin 10 000 vuokrasopimusta. Valtakunnallisessa hakijarekisterissämme on tuhansien vuokra-asunnonhakijoiden ajantasaiset tiedot. Realia Asuntovuokraus on Suomen Vuokranatajat ry:n kannattajajäsen ja noudatamme hyvää vuokravälitystapaa. Ota yhteyttä!

Realia Asuntovuokraus http://www.realiaasuntovuokraus.fi/

Realia Isännöinti

Realia Isännöinti on Suomen suurin isännöintiyritys noin 10 prosentin markkinaosuudella. Palvelemme noin 4 500 taloyhtiötä yli 40 paikkakunnalla noin 400 ammattilaisen voimin. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisesti hyvää ja laadukasta palvelua lähellä asiakasta ja suuren yrityksen asiakasedut. Ota yhteyttä!

Realia Isännöinti http://www.realiaisannointi.fi/