Omakotitalo 4H 100 m²
Mönnintie 85, Mönni (Kontiolahti, Mönni)

Myyntihinta: 128 000,00 €

Tyylikästä maalaisidylliä parhaimmillaan, satoisan puutarhan ympäröimänä. Tilalla on 1960 rakennettu talo, navetta, työkonehalli, grillikatos ja kasvihuone. Taloa on tyylillä ja huolella remontoitu vuosien varrella ja viimeisen silauksen ovat saaneet keittiö ja kylpyhuone v. 2015. Tällä hehtaarin tilalla on omena- ja kirsikkapuita, marjapensaita ja jopa viiniköynnöksiä. Mansikkamaa ja yrttilaatikot tuottavat satoa omiksi tarpeiksi. Tilan sato säilyy hyvin omassa tilavassa kellarissa. Keittiössä lämpöä ja tunnelma tuottaa vanhanajan hella/leivinuuni ja makuuhuoneesa "pönttöuuni". Suureen nosto-ovelliseen halliin mahtuu isommatkin työkoneet. Tähän mieltä rauhoittavaan tunnelmaan kannattaa tulla tutustumaan.

Asunnon esittely

Ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Tällä kohteella ei ole Joustavaa Esittelyä. Joustava Esittely on uusi SKV:n palvelu, jolla säästetään asunnon myyjän aikaa. Saat sen vain SKV:lta. Tutustu palveluun tästä

Jos kohteella tällä hetkellä ei ole julkisia esittelyitä, ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Kodin Tarina®

Tarinaa kodista

Tässä on perheelle koti, jossa luonnonrauha, hiljaisuus, linnunlaulu ja tähtitaivas ovat aina läsnä. Keväisin mustarastaan laulu, kesällä puunlehtien havina ja syksyllä sateenropina ikkunassa antaa hyvää mieltä.

Syksyllä marjastus- ja sienestysmetsät ovat muutaman kilometrin säteellä. Kalastamaan pääsee Pielisjoelle, jossa on mahdollisuus venepaikkaan ja metsästys onnistuu metsästyseurassa Mönnin metsissä. Kylätalolla voi harrastaa kansalaisopiston kursseja ja olla mukana kyläyhdistyksen toiminnassa. Talvella voi harrastaa mäenlaskua omassa pihassa, sekä hiihtämistä kyläyhdistyksen hoitamilla laduilla. Hiihtäen voi kiertää valaistua latua entisen kyläkoulun läheisyydessä. Hoidettua latua pitkin pääsee Pielisjoelle saakka, jossa makkaranpaisto onnistuu kylän uimarannan grillikatoksessa. Vaativammat ladut ja hurjemmat mäet löytyvät Mustavaaran laskettelukeskuksesta.

Kaikkein parasta on omien kotieläimien pitäminen, meidän kolme kissaamme nauttivat auringon lämmöstä kesäisin ja leivinuunin lämmöstä talvella. Kesäkanat, lampaat, kanit ja kalkkunat ovat vierailleet meidän navetassamme vuodesta toiseen. Heille on omat karsinat jo valmiina, uusia asukkaita odottaen.

Tässä kodissa jokainen voi harrastaa, puuhastella, ottaa rennosti ja nauttia asumisesta omalla tavalla. Tervetuloa uudet asukkaat!!!

Omistajan Top 3

Lue lisää Kodin Tarinasta!

Asunnon tiedot

Perustiedot

 • SKV-avain
  8155471
 • Osoite
  Mönnintie 85, 81230 Mönni
 • Asuintilat
  tupakeittiö, 3 mh, khh/kph/wc, s, lämminkuisti
 • Muut tilat
  3 m. korkea työkonehalli 78 neliötä nosto-ovella, navetta rakennus, kasvihuone,grillikota.
 • Huoneluku
  4
 • Pinta-ala
  100 m²
 • Yleiskunto
  Hyvä
 • Kerros/kerroksia
  1/1 1/2
 • Oma sauna
  Kyllä
 • Parveke
  Ei
 • Keittiön varusteet
  Jääkaappi (/viileäkaappi), Pakastin (korkea), Kaapistot, Liesi (iduktioliesi, erillisuuni), Liesituuletin, Astianpesukone, keittiö täysin uusittu v. 2015
 • Kylpyhuoneen/wc:n varusteet
  Sauna, Kiuas (sähkö), Peilit, Peilikaappi, Suihku, Pesukoneliitäntä, Ikkunat (s, khh), Seinät (saunassa paneli, kph:ssa laatta), Lattiat (laatta), Lattialämmitys (khh/kph/wc ja s), kylpyhuone täysin uusittu v.2015
 • Pintojen materiaalit
  Seinät: puupaneeli, maali, tapetti, Lattiat: mäntylautalattia/laatta
 • Rakennusvuosi
  1960-1982
 • Kattotyyppi ja materiaalit
  Harja, Galvanoitu pelti
 • Lämmitys
  Sähkö/puu
 • Tehdyt korjaukset ja muutokset
  Korjaukset: keittiö, kylpyhuone ja käyttövesiputket uusittu v. 2015, lämminkuisti v.2014, terassi v. 2018, eristystä lisätty, sisäpinnat maalattu/tapetoitu., Katto: kaipaa kunnostusta, Kylpyhuone/wc: kosteat tilat päivitetty nykymääräysten mukaisesti v. 2015, Julkisivu ym.: julkisivu ja ikkunat uusittu v.1982
 • Tontti
  Oma tontti
 • Tontin pinta-ala
  1 ha
 • Tonttikuvaus/maasto
  Omenapuita, kirsikkapuita, marjapensaita, viiniköynnöksiä, mansikkamaa, kasvimaa ja perennoja.
 • Kaavatiedot
  vahvistettu, yeiskaava
 • Velaton hinta
  128 000,00 €

Kohde kartalla

Nordea Joensuu

Kuvaus

Nordean kodinrahoituksen ammattilaiset auttavat sinua suunnittelemaan rahoituksen unelmakotiasi varten Joensuun seudulla. Asiantuntijamme tarjoamat kodin rahoitusratkaisut ovat yksilöllisiä. Varaa rohkeasti aika ja tee haaveistasi totta!

Yhteystiedot ja aukioloajat

Nordea Joensuu Kauppakeskus Isomyy 2 krs Siltakatu 10, JOENSUU Toimistomme on avoinna ma-pe klo. 10-16:30

Yhteyshenkilö

Lainalaskuri

Asuntokaupassa nopeus on valttia. Ennen kuin lähdet asuntonäytölle etsimään uutta kotia, sinun kannattaa hankkia lainalupaus. Lainalupaus ei sido sinua mitenkään, mutta sen avulla olet etulyöntiasemassa muihin samasta asunnosta kiinnostuneisiin nähden. Lainalupausten turvin voit tehdä ostotarjouksen heti, kun "se oikea" osuu kohdalle. Asuntolainalaskurillamme lasket helposti, minkä verran tarvitset lainan muodossa rahoitusta uuteen asuntoon.

Siirry asuntolainalaskuriin

Mönni

Alueesta yleisesti

Mönnin kylä sijaitsee Pohjois-Karjalan maakunnassa Kontiolahden kunnan itäosassa. Kylä on osa vaarakylien kokonaisuutta ja sieltä avautuu mahtavia näkymiä Pielisjoen Kangasvedelle saakka. Alueen asutus asettuu pääasiassa nauhamaisesti kylätien varrelle. Matkaa Kontiolahden kirkonkylälle on noin 18 kilometriä ja Joensuuhun noin 30 kilometriä. Mönnissä on muun muassa kylätalo ja sen vieressä sijaitseva urheilukenttä, Mönnin-Selkien maisematie sekä Jakokosken museokanava. Vuonna 2006 valmistunut Mönnin silta on 350 metriä pitkä ja ylittää Pielisjoen.

Alueen perustiedot

Aluekehitys

Omaa kotia etsiessä on hyvä huomioida myös asuinalueella lähivuosina tapahtuvat kaavoitukselliset muutokset. Onko asunnon läheisyyteen tiedossa liikenneratkaisuja, jotka parantavat kulkua kodin ja palveluiden välillä? Tai onko asuinalueelle suunnitelmissa lähikaupan, koulun tai esimerkiksi tehtaan rakentaminen? Alueen kehittymisellä voi olla suuri vaikutus myös asunnon myymiseen. Lähialueen palvelut sekä liikenne- ja rakennusratkaisut voivat vaikuttaa hintoihin sekä siihen, kuinka paljon asunnolle löytyy ostajia myyntivaiheessa.

Paikkakunnan kaavoitussivu

Paikalliset yhteistyökumppanit

Paikalliset kumppanit ovet meille tärkeitä. He ovat tärkeä osa paikallista identiteettiämme ja esittelemme heitä ylpeänä sivuillamme. Tutustu alla heidän tarjoomaansa.

Pentik Oy

Pentik on sisustusmyymäläketju, joka haluaa tuoda tuulahduksen pohjoista kauneutta ja kodikkuutta ihmisen ympärille. 
Mielestämme inspiroiva koti syntyy yhdistämällä suomalaista käsityötä ja kauneimpia löytöjä maailmalta. 
Keramiikkatehtaamme sijaitsee Posiolla.

Realia Asuntovuokraus

Realia Asuntovuokraus on Suomen suurin vuokra-asuntojen välittäjä, ja teemme vuosittain keskimäärin 10 000 vuokrasopimusta. Valtakunnallisessa hakijarekisterissämme on tuhansien vuokra-asunnonhakijoiden ajantasaiset tiedot. Realia Asuntovuokraus on Suomen Vuokranatajat ry:n kannattajajäsen ja noudatamme hyvää vuokravälitystapaa. Ota yhteyttä!

Realia Asuntovuokraus http://www.realiaasuntovuokraus.fi/

Realia Isännöinti

Realia Isännöinti on Suomen suurin isännöintiyritys noin 10 prosentin markkinaosuudella. Palvelemme noin 4 500 taloyhtiötä yli 40 paikkakunnalla noin 400 ammattilaisen voimin. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisesti hyvää ja laadukasta palvelua lähellä asiakasta ja suuren yrityksen asiakasedut. Ota yhteyttä!

Realia Isännöinti http://www.realiaisannointi.fi/