Jari Luoto
Jari Luoto Kiinteistönvälittäjä, LKV - 040 646 2333

Paritalo 3H 88 m²
Metsärinne 6, Littoinen (Kaarina, Littoinen)

Myyntihinta: 259 000,00 € Esittely: Ke 24.07.2019 klo 17:00 - 17:30

Päättyvän kadun varrella 2010 valmistunut paritalokolmio keskellä idyllistä vanhaa omakotitaloaluetta Littoisten Kalttassuolla. Asunto on lähes uutta vastaavassa kunnossa ja pintamateriaalit ja kiintokalusteet ovat tyylikkäitä ja muodostavat yhtenäisen harmonisen kokonaisuuden. Kaappitilaa on runsaasti, kaikissa asuintiloissa on tammiparketti- tai laattalattia ja lattialämmitys. Saunasta on suora kulkuyhteys vilvoitteluterassille. Vehreällä ja suojaisalla takapihalla on 35-neliön suuruinen terassi joka avautuu ilta-auringon suuntaan. Myös perheen toiselle autolle on katoksessa oma sähköpistoke. Edulliset asumiskulut takaavat varaava takka, lattialämmitys ja koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla. Asunto sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella ja lähellä ovat niin Littoistenjärven ulkoilualueet, terveyskeskus, kaupat, koulut ja päiväkodit kuin Turun keskustakin.

Asunnon esittely

Ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Tällä kohteella ei ole Joustavaa Esittelyä. Joustava Esittely on uusi SKV:n palvelu, jolla säästetään asunnon myyjän aikaa. Saat sen vain SKV:lta. Tutustu palveluun tästä

Jos kohteella tällä hetkellä ei ole julkisia esittelyitä, ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Kodin Tarina®

Tarinaa kodista

TALO

Olin jo vuoden päivät etsinyt itselleni sopivaa rivi- tai paritaloa, ja olin ahkerasti kierrellyt katsomassa ja vertailemassa niitä, mutta mikään niistä ei saanut minua ihastumaan ja sydämeen sitä tunnetta, että olen tullut kotiin. Sitten astuin tähän asuntoon. Asunnon pohjaratkaisu oli erittäin toimiva ja täynnä mahdollisuuksia. Ja vaikka piha oli täysin myllätty siinä vaiheessa, tiesin, että siitä saisi todella toimivan. Lisäksi minua miellytti erityisesti se, että talo oli päättyvän tien varressa, ja alue oli erittäin turvallinen ja rauhallinen.Rakennuttaja oli jo ehtinyt nostamaan väliseinän keittiön ja olohuoneen väliin, mutta sanoin, että jos se poistetaan, olen halukas ostamaan asunnon. Halusin asunnosta avaramman, valoisamman ja tietysti myös lapsiystävällisemmän, kun keittiön lieden takaa näkisi olohuoneen puolelle. Kerrostalosta muuttaneena aluksi epäilytti hieman tulevat asumiskustannukset, mutta lopulta ne yllättivätkin positiivisesti. Talossa on ollut todella edullista asua, ja kun yhtiövastiketta ei ole, on rahaa jäänyt enemmän lainan lyhentämiseen.

SIJANTI

Talon sijainti on mielestäni loistava. Tien päässä on pieni metsikkö, jonne voi rakentaa majan, tai hilpaista sitä kautta lähellä olevalle Littoistenjärvelle lenkille tai vaikkapa koirapuistoon. Päiväkoti- ja koulumatkat onnistuvat turvallisesti alikulkusillan kautta kävely- ja pyörätietä pitkin. Turun keskustaan on vain noin 7 kilometriä, ja sinne ajaa pyörällä töihin hyötyliikuntana alle puolessa tunnissa. Kaupat ja palvelut ovat lähellä. Kun matkahammasta kolottaa, on Ohikulkutie vain muutaman minuutin ajomatkan päässä, ja siitä pääsee helposti eri kaupunkeihin. Myös julkinen liikenne on hyvin käsillä, sillä linja-autoreittejä kulkee asunnon läheisyydestä useampikin.

PIHA

Halusin ehdottomasti oman pihan, jotta arkielämä olisi helpompaa ja toimivampaa lapsen kanssa, kun hiekkalaatikko, pelit ja leikit ovat heti oman oven takana. Toki minua itseäni houkutti myös se, että pääsen aurinkoiselle terassille välillä nautiskelemaan ja järjestämään mukavia grillijuhlia. Niitä on totisesti tässä taloudessa järjestetty, ja monet naurut ja tanssit on takapihalla naurettu ja tanssittu. Kesäisin luonnon näköesteet naapureihin ovat niin hyvät, ettei ole tarvinnut välittää, näkevätkö naapurit bikinitanssin vai ei. Joskin täällä on niin mukavaa porukkaa naapureissa, että he kyllä suovat senkin ilon. Rakennuttaja laajensi pyynnöstäni takaterassia 35 neliöiseksi, joten tila ei lopu heti kesken ja aurinkoista terassia on tarjolla koko päivän ja illan ajan. Etuterassille taas paistaa aamuaurinko, ja saunasta pääsee suoraan sinne vilvoittelemaan tai talvella pimeyden turvin pyllähtämään lumihankeen. Piha on tällä hetkellä aika pelkistetyssä muodossa, koska tilaa on jätetty pallo- ja mailapeleihin. Tilaa ja potentiaalia riittää kyllä ihmiselle, joka omaa kiinnostusta ja silmää eri kasvien istuttamiseen ja hoitamiseen. Etupihalle tehtiin harmaakivi-laatoitus, ja siihen mahtuu helpostikin 3 autoa parkkeeraamaan, ja kesäisin moottoripyöräkin mahtuu katokseen auton lisäksi sateelta suojaan.

SISUSTUS

Vaikka omasta mielestäni omaankin pettämättömän hyvän tyylitajun, turvauduin sisutussuunnittelijan apuun asunnon ostettuani. Asunto oli onneksi vasta siinä vaiheessa, että siihen sai valita itse kaiken mahdollisen pintamateriaaleista ja pistorasioista lähtien. Sisustussuunnittelija piirsi vielä keittiön,  makuuhuoneen ja vessan kaapistot erittäin toimiviksi ja kauniiksi kokonaisuuksiksi. Keittiön saarekkeen taustan korkeus on mitattu hauskasti viinipullolla. Hän myös suunnitteli pihan valaistuksen, ja halutessaan pihan valot voi asunnon eteisestä ajastaa päälle tiettyyn kellonaikaan, kuten auton lämmityksenkin. Sisustus on mielestäni tyylikäs ja ajaton. Vaaleat seinät suovat uudelle asukkaalle vaivattoman mahdollisuuden tehdä kodistaan omannäköisensä uusilla väreillä tai tapetilla. Kodin ehdoton sydän on ollut takka, jota on poltettu ahkerasti lämpöä ja tunnelmaa luomaan.

Tämä koti on ollut hyvä ja tärkeä meille. Yhdeksän vuotta on hurahtanut, ja nyt on uusien seikkailujen aika. Tämä koti on valmis uusille tarinoille.

Omistajan Top 3

 • SIJAINTI
 • AURINKOINEN PIHA
 • EDULLISET ASUMISKUSTANNUKSET
Lue lisää Kodin Tarinasta!

Asunnon tiedot

Perustiedot

 • SKV-avain
  8158722
 • Osoite
  Metsärinne 6, 20660 Littoinen
 • Asuintilat
  3 h,avokeittiö, kph+wc, sauna
 • Muut tilat
  Autokatos/varasto
 • Huoneluku
  3
 • Pinta-ala
  88 m²
 • Yleiskunto
  Hyvä
 • Kerros/kerroksia
  1/1
 • Oma sauna
  Kyllä
 • Parveke
  Ei
 • Keittiön varusteet
  Jääkaappi, Pakastin, Kaapistot (valkoiset kiiltävät), Liesi (induktio / kiertoilmauuni), Liesituuletin, Astianpesukone, Mikroaaltouuni
 • Kylpyhuoneen/wc:n varusteet
  Sauna, Kiuas (2015), Erillinen WC, Peilit, Suihku, Pesukoneliitäntä, Seinät (laatoitettu), Lattiat (laatoitettu), Lattialämmitys (koko huoneistossa.)
 • Lattiapäällyste
  parketia, laattaa.
 • Rakennusvuosi
  2010
 • Kattotyyppi ja materiaalit
  Harja, Pelti
 • Energialuokka
  E 2018
 • Lämmitys
  Lattialämmitys, varaava takka
 • Tontti
  Oma tontti
 • Tontin pinta-ala
  1 042 m², hallinnanjakosopimus
 • Tonttikuvaus/maasto
  Tasaista nurmikkoa, puita.
 • Myyntihinta
  259 000,00 €

Littoinen

Alueesta yleisesti

Littoinen (ruots. Littois) on taajama Kaarinan ja Liedon rajalla Varsinais-Suomessa Länsi-Suomen läänissä. Alueella oli vuoden 2009 lopussa 7167 asukasta. Aikaisemmin Littoinen kuului kolmeen kuntaan: Lietoon, Kaarinaan ja Piikkiöön. Sen keskellä on Littoistenjärvi. Littoisten taajama on rakentunut 1700-luvulla perustetun verkatehtaan ympärille. Littoisissa on pääasiassa rivi- ja omakotitaloasutusta. Alueella on ala- ja yläkoulu. Kotimäen koulun 1-2-luokkalaisten opetus jatkuu monelle jo eskarista tutussa ympäristössä, sillä Littoisten päiväkodin esiopetus on sijoitettu Ristikallioon. Kotimäen koulutalossa koulua käyvät 3-9 -luokkien oppilaat. Kaarinan lukio sijaitsee Kaarinan keskustan tuntumassa Veitenmäellä. Etäisyys Littoisista Kaarinan keskustaan on noin kuusi kilometriä ja Turun keskustaan noin kahdeksan kilometriä.

Lähde: Wikipedia - lisää täältä

Alueen perustiedot

Aluekehitys

Omaa kotia etsiessä on hyvä huomioida myös asuinalueella lähivuosina tapahtuvat kaavoitukselliset muutokset. Onko asunnon läheisyyteen tiedossa liikenneratkaisuja, jotka parantavat kulkua kodin ja palveluiden välillä? Tai onko asuinalueelle suunnitelmissa lähikaupan, koulun tai esimerkiksi tehtaan rakentaminen? Alueen kehittymisellä voi olla suuri vaikutus myös asunnon myymiseen. Lähialueen palvelut sekä liikenne- ja rakennusratkaisut voivat vaikuttaa hintoihin sekä siihen, kuinka paljon asunnolle löytyy ostajia myyntivaiheessa.

Paikkakunnan kaavoitussivu

Paikalliset yhteistyökumppanit

Paikalliset kumppanit ovet meille tärkeitä. He ovat tärkeä osa paikallista identiteettiämme ja esittelemme heitä ylpeänä sivuillamme. Tutustu alla heidän tarjoomaansa.

Pentik Oy

Pentik on sisustusmyymäläketju, joka haluaa tuoda tuulahduksen pohjoista kauneutta ja kodikkuutta ihmisen ympärille. 
Mielestämme inspiroiva koti syntyy yhdistämällä suomalaista käsityötä ja kauneimpia löytöjä maailmalta. 
Keramiikkatehtaamme sijaitsee Posiolla.

Realia Asuntovuokraus

Realia Asuntovuokraus on Suomen suurin vuokra-asuntojen välittäjä, ja teemme vuosittain keskimäärin 10 000 vuokrasopimusta. Valtakunnallisessa hakijarekisterissämme on tuhansien vuokra-asunnonhakijoiden ajantasaiset tiedot. Realia Asuntovuokraus on Suomen Vuokranatajat ry:n kannattajajäsen ja noudatamme hyvää vuokravälitystapaa. Ota yhteyttä!

Realia Asuntovuokraus http://www.realiaasuntovuokraus.fi/

Realia Isännöinti

Realia Isännöinti on Suomen suurin isännöintiyritys noin 10 prosentin markkinaosuudella. Palvelemme noin 4 500 taloyhtiötä yli 40 paikkakunnalla noin 400 ammattilaisen voimin. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisesti hyvää ja laadukasta palvelua lähellä asiakasta ja suuren yrityksen asiakasedut. Ota yhteyttä!

Realia Isännöinti http://www.realiaisannointi.fi/

Turku Energia

Mitä ikinä kotonasi teetkin, tarvitsemasi sähkön saat varmasti Turku Energiasta.
Louna Vuosi sähkösopimuksella varmistat edullisen hinnan kahdeksi vuodeksi eteenpäin ja sinulle hankittu sähkö on tuotettu 100 % uusiutuvalla vesivoimalla.
SKV:n asiakkaana varmistat aina edullisen hinnan, syöttämällä etukoodin Etu kampanjakoodikenttään. Etusi perusmaksu 2€/kk (Norm. 3,78€/kk) ja lisäksi saat edullisen energian.
Tutustu ja tee sopimus linkistä.
https://www.energiaonline.fi/OfferCalculation/OfferCalculation

RT-Visuals Oy

RT-Visuals Oy
Ammattilaisen ottamat valokuvat ovat erittäin tärkeä osa asunnon myyntiä. Laadukkaat kuvat tuovat esille
asunnon parhaat puolet, joiden perusteella potentiaaliset ostajat luovat ensivaikutelmansa kohteesta.
Hyvät kuvat ovat helppo ja edullinen tapa nopeuttaa asunnon myyntiä.


Tutustu ja ota yhteyttä!
 

RT-Visuals Oy http://www.rt-visuals.fi

Suomen Rakennusasiantuntijat Oy

Suomen Rakennusasiantuntijat Oy SUORAA on rakentamisen asiantuntijapalveluihin erikoistunut yritys. Asiantuntijoillamme on vankka kokemus suomalaisesta asuntorakentamisesta ja erityisesti tyypillisistä rakennustavoista eri vuosikymmeninä.


Kuntotarkastus on tärkeä osa asuntokaupan teknisten riskien hallintaa. Siksi teemme kaikki tarkastukset noudattaen YTM – ohjeistusta. Tarkastuksen ja sen raportin avulla ostaja ja myyjä tietävät mistä ovat kauppaa tekemässä. Mahdolliset virheet ja puutteet on helpompi tuoda julki ennen kauppaa ja sopia niiden vaikutuksesta kauppahintaan

Palvelujamme ovat mm:

 • Kuntotarkastukset asuntokaupan yhteydessä
 • Kosteuskartoitukset
 • Kuntotutkimukset
 • Sisäilmatutkimukset vuosien kokemuksella
 • Kuntoarviot kiinteistön ylläpidon apuna
 • Vauriokatselmukset ja riita-asioiden asiantuntijatehtävät

SUORAA on myös kehittänyt pientalojen ylläpidon avuksi ilmaisen TALOVISIO-palvelun. Ota käyttöösi osoitteessa www.talovisio.fi

Suomen Rakennusasiantuntijat Oy http://www.talovisio.fi