Kerrostalohuoneisto 1h, kk, kph, p 30 m²
Eemelintie 1-3, Haapaniemi (Jyväskylä, Haapaniemi)

Myyntihinta: 40 371,00 € Velaton hinta: 43 900,00 €

Etsitkö sijoitusasuntoa? Tässä asunnossa sinulla olisi vuokralainen jo valmiina! 2013 mittavan remontin läpikäynyt asunto sopii mainiosti sijoittajalle. Jyväskylän keskustaan on matkaa autolla reilu 15 minuuttia ja Vaajakosken palvelut löytyvät noin neljän kilometrin päästä. Tässä viehättävässä asunnossa on yksi iso huone, vaaleilla sävyillä remontoitu keittokomero, tilava eteinen, kylpyhuone sekä parveke. Kylpyhuone on remontoitu vuonna 2017, jolloin muutettiin mm. lattiakaivon paikkaa ja pinnat uusittiin. Pesukoneliitäntä asennettiin 2014. Taloyhtiöstä löytyvät mm. askarteluhuone, remontoidut saunatilat, kylmäkellarit, häkkikomerot, pesutupa sekä kuivaushuone. Sijainti on hyvin rauhallinen, päättyvän tien varrella ja mm. uimaranta löytyy miltei nurkan takaa! Tervetuloa ihastumaan!

Asunnon esittely

Ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Tällä kohteella ei ole Joustavaa Esittelyä. Joustava Esittely on uusi SKV:n palvelu, jolla säästetään asunnon myyjän aikaa. Saat sen vain SKV:lta. Tutustu palveluun tästä

Jos kohteella tällä hetkellä ei ole julkisia esittelyitä, ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Asunnon tiedot

Perustiedot

 • SKV-avain
  8160209
 • Osoite
  Eemelintie 1-3, 40820 Haapaniemi
 • Huone-erittely
  1h, kk, kph, p
 • Huone-erittely yhtiöjärj.
  1h+kk
 • Huoneluku
  1
 • Pinta-ala
  30 m²
 • Yleiskunto
  Hyvä
 • Kerros/kerroksia
  1/3
 • Oma sauna
  Ei
 • Parveke
  On, luode, tilava parveke, ei lasitettu.
 • Ikkunoiden suunta
  luode, rauhallinen metsänäkymä
 • Hissi
  Ei
 • Keittiön varusteet
  Jääkaappipakastin, Kaapistot, Liesi (sähkö), Liesituuletin, astianpesukoneliitäntä, remontoitu 2013
 • Kylpyhuoneen/wc:n varusteet
  Peilikaappi, Suihku, Pesukoneliitäntä, Seinät (levy), Lattiat (muovimatto), allaskaappi
 • Lattiapäällyste
  laminaatti
 • Rakennusvuosi
  1977
 • Energialuokka
  C 2007
 • Rakennusmateriaali
  Betoni
 • Yhtiön yhteiset tilat
  Kylmäsäilytystilat, Askarteluhuone, Pesutupa, Ulkoiluvälinevarasto, Sauna, Väestönsuoja
 • Lämmitys
  Kaukolämpö
 • Suoritetut korjaukset
  huoneistoikkunoiden, parvekeovien ja parveketaustaseinien uusiminen, iv-järjestelmään asennettu taajuusmuuntaja, iv-kanavistojen tasapainotus, kiinteistön laajakaistaliittymä -17, käyttövesiputkistojen kuntotutkimus -16, 27:n kylpyhuoneen korjaus -14-15, kph-kartoitus -12, taloyhtiön saunaosastojen saneeraus -10, täydellinen lista välittäjällä.
 • Suunnitteilla olevat korjaukset
  Hallituksen kunnossapitotarveselvitys seuraaville viidelle vuodelle; lämmitysjärjestelmän venttiileiden uusinta ja verkoston tasapainotus, käyttövesiputkistojen +(sähköjär.) uusimisen hankesuunnittelu, käyttövesiputkistojen +(sähköjär.) uusinta. Yhtiöllä PTS.
 • Tontti
  Oma tontti
 • Tontin pinta-ala
  6 918 m²
 • Hoitovastike
  91,50 €/kk
 • Rahoitusvastike
  54,92 €/kk
 • Yhtiövastike yht.
  146,42 €/kk
 • Myyntihinta
  40 371,00 €
 • Velaton hinta
  43 900,00 €

Kohde kartalla

Nordea Jyväskylä

Kuvaus

Paikallinen Nordea palveluksessasi. Olemme asiantuntijoita Jyväskylässä ja vähän laajemminkin. Ota rohkeasti yhteyttä! Kassapalvelut Neuvontapalvelut Valuutan vaihto Tallelokero Raha-automaatti Kolikkopiste Laskunmaksuautomaatti

Yhteystiedot ja aukioloajat

Nordea Jyväskylä Kauppakatu 18, 40100 Jyväskylä Avoinna ma-pe klo 8-21, la klo 10-16. Ajanvaraus numerosta 0200 3000, joka palvelee 24/7.

Yhteyshenkilö

Lainalaskuri

Asuntokaupassa nopeus on valttia. Ennen kuin lähdet asuntonäytölle etsimään uutta kotia, sinun kannattaa hankkia lainalupaus. Lainalupaus ei sido sinua mitenkään, mutta sen avulla olet etulyöntiasemassa muihin samasta asunnosta kiinnostuneisiin nähden. Lainalupausten turvin voit tehdä ostotarjouksen heti, kun "se oikea" osuu kohdalle. Asuntolainalaskurillamme lasket helposti, minkä verran tarvitset lainan muodossa rahoitusta uuteen asuntoon.

Siirry asuntolainalaskuriin

Haapaniemi

Alueesta yleisesti

Haapaniemi on Jyväskylän kaupunginosa nro. 68. Haapaniemi on myös kyseisessä kaupunginosassa sijaitseva asumalähiö sekä Päijänteessä oleva niemi, jolla asuinalue sijaitsee. Haapaniemen alueeseen kuuluu niemen kärjessä olevat alueet, niemen ja Väinölän välissä sijaitseva Iso-Haapasaari sekä Vuoritsalon saari. Iso-Haapasaaressa on luontopolku, joka esittelee alueen pienehköjä lehtoja, rantamaisemia, vanhaa metsää ja niittyjä sekä kallioalueita. Haapaniemi onkin hyvin luonnonläheinen alue, mikä tarjoaa hyvät ulkoilumahdollisuudet luonnonhelmassa. Kuitenkin liikenneyhteydet kaupungin keskustaan ovat kunnossa. Haapaniemessä sijaitsevat Noukanniemen veneilykeskus, Savutuvan Apaja, SOS-nuorisokoti ja Haapaniemen koulu. Sammallahden alueella entisissä Vaajakosken tehtaiden rakennuksissa sijaitsee Palloilukeskus Hutunki.

Lähde: Wikipedia - lisää täältä

Alueen perustiedot

Paikallinen uutisartikkeli

Tilan oma poika

Haapaniemestä on muun muassa kauniita näkymiä Päijänteelle. Kuva: Jaana Kautto / Keskisuomalainen

Oksalan tila Haapaniemessä elää uutta kukoistustaan. Vanha 1937 rakennettu tilan päärakennus remontoitiin täydellisesti reilu kaksi vuotta sitten. Tilan nuori isäntä Juhamatti Rutanen asuttaa tilaa yhdessä vaimonsa Taru Rutasen, lapsukaisten, kaksivuotiaan Emmiinan ja viisivuotiaan Vihtorin sekä Paavo-koiran kanssa.

 • Otimme muun muassa vanhat lattialaudat esiin ja maalasimme ne vaaleanharmaiksi. Maalasimme muutenkin kaikkialta kolmesta kerroksesta, keittiön siirsimme huoneesta toiseen sekä purimme seinää valoisuuden lisäämiseksi. Viime kesänä puolestaan teimme piharemontin ja salaojituksen talon ympärille, luettelee tilan isäntä, joka maanviljelyn ohella pyörittää omaa Puu–ST Oy -metsänhoitoyritystään. Yritys tekee pihapuiden kaatoja ja metsänhoitotyötä Keski-Suomessa.
 • Kaadan myös puuta omasta metsästä ja myyn polttopuusäkkejä.

Tilalla viljellään viljaa, ruista, ohraa ja kauraa. Oksalan tilan historia ulottuu aina 1600-luvulle saakka, ja se on aina ollut saman suvun omistuksessa. Tila on yksi Haapaniemen kolmesta kantatilasta. Oksalan lisäksi kaksi muuta ovat Haapaniemen tila ja Pellonpään tila. Viimeksi mainittua ei enää ole olemassa.

Tilan oma poika

Juhamatti Rutanen on tilan oma poika, omat vanhemmat Matti ja Sirpa Rutanen asuvat Leppälahdessa, mutta pihapiirissä asustaa Rutasen isovanhemmat, vanha isäntä ja emäntä. Yli 90-vuotias Mikko-pappa ja 84-vuotias Raili-mummi ovat jo sen verran iäkkäitä, että he viihtyvät omissa oloissaan omassa talossaan, mutta kuitenkin valvovan silmän alla.

Rutasen juuret ovat hyvin vahvasti kiinni Haapaniemessä. Hän kertoo opiskelleensa metsätalousinsinööriksi muualla ja molempien työpaikan vuoksi asuttu on myös Heinolassa. Kuitenkin koko ajan on ollut itsestäänselvää, että omalle tilalle asetutaan aikanaan.

Maaseudun rauhaa

Rutasen puolison Taru Rutasen kädenjälki näkyy tyylikkäästi kaikkialla, koti on moderni, kaunis maatila, jossa tilan vanha esineistö ja tunnelma pääsevät oikeuksiinsa. Perhe asuu ja elää keskellä maaseutua, mutta aivan kaupungin kyljessä kiinni.

Maaseudun rauha onkin juuri se seikka, jonka Juhamatti Rusanen sekä muistaa omasta lapsuudestaan ja tunnistaa nykyelämästä. Tosin ennen vanhaan tie Noukanniemeen meni pihapiirin lävitse, mutta noin parikymmentä vuotta sitten tie muutettiin kulkemaan hieman edemmäksi. Rauha tuntuu ilmassa vieläkin, vaikka Haapaniemen kerrostaloasutus alkaa noin 200 metrin päässä omalta pihalta.

 • Meillä oli aiemmin myös eläimiä, mutta ei enää, Rutanen kertoo.

Hän katselee ikkunasta pelloille, ja muistelee, että pienenä poikana heinätöiden aikaan hän saattoi istua traktorin selässä ja ohjata sitä, kun muut tekivät heinätöitä.

Maine parantunut

Haapaniemen levoton maine on Rutasen mukaan myös parantunut melkoisesti, sillä aiemmin vuokrakerrostalot ovat muuttuneet suurelta osin omistusasunnoiksi. Muuten elämä on jatkunut samanlaisena, mutta yhtä asiaa Rutanenkin muiden asukkaiden tavoin toivoo.

 • Täällä oli aiemmin peräti kaksi kauppaa, mutta nyt ei yhtään, vain elintarvikekioski. Kuitenkin samaan aikaan lapsiperheitä muuttaa koko ajan ja uutta rakennetaan. Kyllä täällä lähikauppa menestyisi, Rutanen toivoo.

Lapsiperheet ovat tyytyväisiä omaan päiväkotiin ja alakouluun, jossa haapaniemeläiset lapset saavat käydä kahta ensimmäistä luokkaa.

 • Meillä käy kirjastoautokin, Rutanen sanoo.

Rutanen toteaa, että omilla lapsilla riittää leikkikavereita sekä päiväkodissa että ympäristössä, sillä Haapaniemessä asuu paljon juuri samanikäisiä lapsiperheitä.

Järviä joka puolella

Oman rauhan lisäksi Haapaniemen asukkaat saavat nauttia ylen määrin ympäröivästä luonnosta. Kun järviä on joka puolella, on uimarantaakin riittävästi, Rutasilla on oma sellainen. Viereinen Noukanniemi palvelee vierailijoitaan kesäisin ja talvisin.

 • Hiihtämään täällä pääsee mitä parhaiten jäälle, jos vain on jäätä. Viime talvena ei ollut.

Kirjoitus on julkaistu alun perin Keskisuomalaisessa 29.11.2014. Teksti: Eija Juutilainen / Keskisuomalainen

Aluekehitys

Aluekehitys Omaa kotia etsiessä on hyvä huomioida myös asuinalueella lähivuosina tapahtuvat kaavoitukselliset muutokset. Onko asunnon läheisyyteen tiedossa liikenneratkaisuja, jotka parantavat kulkua kodin ja palveluiden välillä? Tai onko asuinalueelle suunnitelmissa lähikaupan, koulun tai esimerkiksi tehtaan rakentaminen? Alueen kehittymisellä voi olla suuri vaikutus myös asunnon myymiseen. Lähialueen palvelut sekä liikenne- ja rakennusratkaisut voivat vaikuttaa hintoihin sekä siihen, kuinka paljon asunnolle löytyy ostajia myyntivaiheessa.

Paikkakunnan kaavoitussivu

Paikalliset yhteistyökumppanit

Paikalliset kumppanit ovet meille tärkeitä. He ovat tärkeä osa paikallista identiteettiämme ja esittelemme heitä ylpeänä sivuillamme. Tutustu alla heidän tarjoomaansa.

Pentik Oy

Pentik on sisustusmyymäläketju, joka haluaa tuoda tuulahduksen pohjoista kauneutta ja kodikkuutta ihmisen ympärille. 
Mielestämme inspiroiva koti syntyy yhdistämällä suomalaista käsityötä ja kauneimpia löytöjä maailmalta. 
Keramiikkatehtaamme sijaitsee Posiolla.

Realia Asuntovuokraus

Realia Asuntovuokraus on Suomen suurin vuokra-asuntojen välittäjä, ja teemme vuosittain keskimäärin 10 000 vuokrasopimusta. Valtakunnallisessa hakijarekisterissämme on tuhansien vuokra-asunnonhakijoiden ajantasaiset tiedot. Realia Asuntovuokraus on Suomen Vuokranatajat ry:n kannattajajäsen ja noudatamme hyvää vuokravälitystapaa. Ota yhteyttä!

Realia Asuntovuokraus http://www.realiaasuntovuokraus.fi/

Realia Isännöinti

Realia Isännöinti on Suomen suurin isännöintiyritys noin 10 prosentin markkinaosuudella. Palvelemme noin 4 500 taloyhtiötä yli 40 paikkakunnalla noin 400 ammattilaisen voimin. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisesti hyvää ja laadukasta palvelua lähellä asiakasta ja suuren yrityksen asiakasedut. Ota yhteyttä!

Realia Isännöinti http://www.realiaisannointi.fi/

Paikallisuutiset

Keskisuomalainen - uutiset
Keskisuomalainen - uutiset
Lue lisää
Tapani Kaakkurinniemi ehdolle eurovaaleihin
Tapani Kaakkurinniemi ehdolle eurovaaleihin
Tapani Kaakkurinniemi lähtee ehdolle tämän kevään eurovaaleihin. Keski-Suomen vasemmisto esitti Kaakkurinniemeä ehdolle ja Vasemmistoliiton puoluevaltuusto vahvisti esityksen lauantaina Helsingissä.Kaakkurinniemi on valtiotieteilijä, joka on työskennellyt pääosin Helsingin ja Jyväskylän yliopistoissa....
Lue lisää
Keskisuomalainen - Kotipeili
Keskisuomalainen - Kotipeili
Lue lisää
Keljon koulusta Jyväskylän portti
Keljon koulusta Jyväskylän portti
Keljon koulun, entisen Valkolan koulun, ympäristöön on rakentumassa uusien kerrostalojen muodostama asuinkortteli, joka sopivasti tervehtii sekä junalla etelästä että autolla ysitietä tulevia.Sadat tulevat asukkaat saavat uuden kodin hyvien liikenneyhteyksien varteen ja Keljonkeskuksen monipuolisten...
Lue lisää