Paritalo 3H 81,3 m²
Vuokkolantie 22, Hammaslahti (Joensuu, Hammaslahti)

Myyntihinta: 126 000,00 €

Avara ja valoisa paritalohuoneisto Hammaslahdessa lähellä palveluita ja koulua. Tässä nykyaikaisessa kodissa on tyylikkäät pintamateriaalit ja mukavasti säilytystilaa. Hallinnanjakosopimuksella jaettu tontti rajoittuu takapihalta metsikköön ja etupihalla on autokatos sekä reilun kokoinen lämmin varasto. Sähkölämmityksen apuna toimii tupakeittiön varaava leivinuuni. Tervetuloa esittelyyn!

Asunnon esittely

Ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Tällä kohteella ei ole Joustavaa Esittelyä. Joustava Esittely on uusi SKV:n palvelu, jolla säästetään asunnon myyjän aikaa. Saat sen vain SKV:lta. Tutustu palveluun tästä

Jos kohteella tällä hetkellä ei ole julkisia esittelyitä, ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Asunnon tiedot

Perustiedot

 • SKV-avain
  8162552
 • Osoite
  Vuokkolantie 22, 82200 Hammaslahti
 • Asuintilat
  3h,k,khh/kph,s
 • Muut tilat
  Erillinen autokatos, jonka yhteydessä lämpöeristetty noin 6 m² varastotila.
 • Huoneluku
  3
 • Pinta-ala
  81,3 m²
 • Yleiskunto
  Hyvä
 • Kerros/kerroksia
  1/1
 • Oma sauna
  Kyllä
 • Parveke
  Ei
 • Keittiön varusteet
  Jääkaappipakastin, Kaapistot, Liesi (erillisuuni ja keraaminen liesitaso), Liesituuletin, Astianpesukone (integroitu, uusittu 2015), Mikroaaltouuni
 • Kylpyhuoneen/wc:n varusteet
  Sauna, Kiuas (sähkö), Peilit, Suihku, Pesukoneliitäntä, Ikkunat, Seinät (laatta), Lattiat (laatta), Lattialämmitys
 • Lattiapäällyste
  laminaatti, laatta (tk,khh/kph,s)
 • Rakennusvuosi
  2010
 • Kattotyyppi ja materiaalit
  Harja, Profiilipelti
 • Energialuokka
  D
 • Lämmitys
  Suorasähkö+varaava tulisija
 • Tehdyt korjaukset ja muutokset
  Korjaukset: A ja B huoneistojen väliseinän tiivistyskorjaus 2011, vesikatot: alkuperäinen, julkisivu, ikkunat ym.: alkuperäinen, kosteat tilat: alkuperäiset, muuta: keittiöstä korjattu asianmukaisesti astianpesukoneen poistoputken aiheuttama vesivahinko (Polycon tarkastusraportti 19.8.2013)
 • Tontti
  Vuokratontti
 • Tontin pinta-ala
  615 m²
 • Tonttikuvaus/maasto
  Nurmea ja istutuksia
 • Myyntihinta
  126 000,00 €

Kohde kartalla

Nordea Joensuu

Kuvaus

Nordean kodinrahoituksen ammattilaiset auttavat sinua suunnittelemaan rahoituksen unelmakotiasi varten Joensuun seudulla. Asiantuntijamme tarjoamat kodin rahoitusratkaisut ovat yksilöllisiä. Varaa rohkeasti aika ja tee haaveistasi totta!

Yhteystiedot ja aukioloajat

Nordea Joensuu Kauppakeskus Isomyy 2 krs Siltakatu 10, JOENSUU Toimistomme on avoinna ma-pe klo. 10-16:30

Yhteyshenkilö

Lainalaskuri

Asuntokaupassa nopeus on valttia. Ennen kuin lähdet asuntonäytölle etsimään uutta kotia, sinun kannattaa hankkia lainalupaus. Lainalupaus ei sido sinua mitenkään, mutta sen avulla olet etulyöntiasemassa muihin samasta asunnosta kiinnostuneisiin nähden. Lainalupausten turvin voit tehdä ostotarjouksen heti, kun "se oikea" osuu kohdalle. Asuntolainalaskurillamme lasket helposti, minkä verran tarvitset lainan muodossa rahoitusta uuteen asuntoon.

Siirry asuntolainalaskuriin

Hammaslahti

Alueesta yleisesti

Hammaslahti on Pyhäselän kunnan keskustaajama ja kylä Pohjois-Karjalassa. Se on ollut osa Joensuun kaupunkia ja sen kaupunginosa, vuodesta 2009. Hammaslahden taajaman asukasluku on noin 4 000. Alueella on hyvät peruspalvelut, kuten terveyskeskus, kirjasto, ala- ja yläkoulu, lukio sekä apteekki ja useita kauppoja. Keskuskaupunkiin Hammaslahden keskustasta on matkaa noin 25 kilometriä. Monipuolinen luonto antaa hyvät puitteet vaikkapa marjastamiseen ja luontopoluilla liikkumiseen. Alueella on myös koirapuisto.

Alueen perustiedot

Aluekehitys

Omaa kotia etsiessä on hyvä huomioida myös asuinalueella lähivuosina tapahtuvat kaavoitukselliset muutokset. Onko asunnon läheisyyteen tiedossa liikenneratkaisuja, jotka parantavat kulkua kodin ja palveluiden välillä? Tai onko asuinalueelle suunnitelmissa lähikaupan, koulun tai esimerkiksi tehtaan rakentaminen? Alueen kehittymisellä voi olla suuri vaikutus myös asunnon myymiseen. Lähialueen palvelut sekä liikenne- ja rakennusratkaisut voivat vaikuttaa hintoihin sekä siihen, kuinka paljon asunnolle löytyy ostajia myyntivaiheessa.

Paikkakunnan kaavoitussivu

Paikalliset yhteistyökumppanit

Paikalliset kumppanit ovet meille tärkeitä. He ovat tärkeä osa paikallista identiteettiämme ja esittelemme heitä ylpeänä sivuillamme. Tutustu alla heidän tarjoomaansa.

Pentik Oy

Pentik on sisustusmyymäläketju, joka haluaa tuoda tuulahduksen pohjoista kauneutta ja kodikkuutta ihmisen ympärille. 
Mielestämme inspiroiva koti syntyy yhdistämällä suomalaista käsityötä ja kauneimpia löytöjä maailmalta. 
Keramiikkatehtaamme sijaitsee Posiolla.

Realia Asuntovuokraus

Realia Asuntovuokraus on Suomen suurin vuokra-asuntojen välittäjä, ja teemme vuosittain keskimäärin 10 000 vuokrasopimusta. Valtakunnallisessa hakijarekisterissämme on tuhansien vuokra-asunnonhakijoiden ajantasaiset tiedot. Realia Asuntovuokraus on Suomen Vuokranatajat ry:n kannattajajäsen ja noudatamme hyvää vuokravälitystapaa. Ota yhteyttä!

Realia Asuntovuokraus http://www.realiaasuntovuokraus.fi/

Realia Isännöinti

Realia Isännöinti on Suomen suurin isännöintiyritys noin 10 prosentin markkinaosuudella. Palvelemme noin 4 500 taloyhtiötä yli 40 paikkakunnalla noin 400 ammattilaisen voimin. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisesti hyvää ja laadukasta palvelua lähellä asiakasta ja suuren yrityksen asiakasedut. Ota yhteyttä!

Realia Isännöinti http://www.realiaisannointi.fi/