Annamari Pirinen
Annamari Pirinen Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED - 040 675 4480

Kerrostalohuoneisto 3h,k,p 59 m²
Aatoksenkatu 12, Jyväskylä (Nisula)

Myyntihinta: 132 405,00 € Velaton hinta: 155 000,00 €

Keskustan läheisyydessä puistomainen kaunis Nisulan alue. Tämä koti on heti vapaa uusille asukkaille. Huoneistossa on parkettilattiat, isot avarat huoneet, tilava eteinen ja uusittu kylpyhuone sekä sijaitsee kolmekerroksisen yhtiön toisessa kerroksessa. Keittiöön mahtuu hyvin isompikin ruokapöytä. Parvekkeelle käynti on olohuoneesta, josta kauniit näkymät lounaan suuntaan sisäpihalle ja Nisulankadulle päin. Nisulasta on lyhyt matka keskustaan, useisiin kouluihin, päiväkoteihin ja liikuntapaikkoihin. Harjun urheilumaastot vieressä, sekä kesäisin Viitaniemen ja Tuomiojärven uimarannat kävelymatkan päässä, sekä sepänaukiolla voi piipahtaa vaikka kirpputorille. Kävelylenkin voit myös kiertää Myymälä Oppipuodin kautta hakemaan tuoreita leivonnaisia, eivätkä nämä ehdi vanheta matkalla. Tämä huoneisto soveltuu hyvin pienelle perheelle tai vaikka opiskelijoille, jossa molemmille on omat makuuhuoneet yhteisen olohuoneen ja keittiön lisäksi. Tule pian ihastumaan!

Asunnon esittely

Ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Tällä kohteella ei ole Joustavaa Esittelyä. Joustava Esittely on uusi SKV:n palvelu, jolla säästetään asunnon myyjän aikaa. Saat sen vain SKV:lta. Tutustu palveluun tästä

Jos kohteella tällä hetkellä ei ole julkisia esittelyitä, ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Asunnon tiedot

Perustiedot

 • SKV-avain
  8166367
 • Osoite
  Aatoksenkatu 12, 40720 Jyväskylä
 • Huone-erittely
  3h,k,p
 • Huone-erittely yhtiöjärj.
  3h+k
 • Huoneluku
  3
 • Pinta-ala
  59 m²
 • Yleiskunto
  Tyydyttävä
 • Kerros/kerroksia
  2/3
 • Oma sauna
  Ei
 • Parveke
  On, lounas, ei lasitusta
 • Ikkunoiden suunta
  lounas-kaakko
 • Hissi
  Ei
 • Keittiön varusteet
  Jääkaappi, Pakastin, Liesi, Liesituuletin, Astianpesukone
 • Kylpyhuoneen/wc:n varusteet
  Peilikaappi, Suihku, Pesukoneliitäntä, Seinät (laatta), Lattiat (laatta), Lattialämmitys (sähkö), pesukone
 • Lattiapäällyste
  parketti
 • Rakennusvuosi
  1971
 • Energialuokka
  F 2013
 • Rakennusmateriaali
  Betoni/tiili
 • Yhtiön yhteiset tilat
  Ullakko/kellarikomero, Pesutupa, Mankeli, Ulkoiluvälinevarasto, Sauna, Väestönsuoja, Muut tilat: kuivaushuone
 • Lämmitys
  Kaukolämpö
 • Suoritetut korjaukset
  käyttövesijohtojen uusiminen -13-14, viemäreiden uusiminen -13-14, taloyhtiön yhteisten tilojen kunnostusta -13-14, osittainen sähkösaneeraus -13-14, ovipuhelinjärjestelmä -14, antenniverkoston ja tietoliikennekaapeloinnin uusiminen -13-14, ilmanvaihdon nuohous ja säätö -14, porrashuoneen lattiapintojen uusim. (ei portaat) ja maalaus -14, taloyhtiön pääovien uusim. -14, tuuletusparvekkeiden kunn. ja kaiteiden puuosien uusim. -16. tarkempi lista välittäjältä.
 • Päätetyt korjaukset
  Päätetty yhtiökokouksessa 3.5.2018 asuntoparvekkeiden korjausten suunnittelusta. Suunnittelukustannukset sisällytetty talousarvioon.
 • Suunnitteilla olevat korjaukset
  Hallituksen selvitys kunnossapitotarpeista: ulkoportaiden, tukimuurien ja sokkeleiden maalaus, autotalliovien kunnostus, asuntoparvekkeiden kaiteiden uusiminen, asuntoparvekkeiden korjaukset ja lasitukset, hissien osittaiset korjaukset.
 • Tontti
  Oma tontti
 • Tontin pinta-ala
  7 049 m²
 • Hoitovastike
  165,20 €/kk
 • Rahoitusvastike
  141,60 €/kk
 • Yhtiövastike yht.
  306,80 €/kk
 • Myyntihinta
  132 405,00 €
 • Velaton hinta
  155 000,00 €

Kohde kartalla

Nordea Jyväskylä

Kuvaus

Paikallinen Nordea palveluksessasi. Olemme asiantuntijoita Jyväskylässä ja vähän laajemminkin. Ota rohkeasti yhteyttä! Kassapalvelut Neuvontapalvelut Valuutan vaihto Tallelokero Raha-automaatti Kolikkopiste Laskunmaksuautomaatti

Yhteystiedot ja aukioloajat

Nordea Jyväskylä Kauppakatu 18, 40100 Jyväskylä Avoinna ma-pe klo 8-21, la klo 10-16. Ajanvaraus numerosta 0200 3000, joka palvelee 24/7.

Yhteyshenkilö

Lainalaskuri

Asuntokaupassa nopeus on valttia. Ennen kuin lähdet asuntonäytölle etsimään uutta kotia, sinun kannattaa hankkia lainalupaus. Lainalupaus ei sido sinua mitenkään, mutta sen avulla olet etulyöntiasemassa muihin samasta asunnosta kiinnostuneisiin nähden. Lainalupausten turvin voit tehdä ostotarjouksen heti, kun "se oikea" osuu kohdalle. Asuntolainalaskurillamme lasket helposti, minkä verran tarvitset lainan muodossa rahoitusta uuteen asuntoon.

Siirry asuntolainalaskuriin

Nisula

Alueesta yleisesti

Nisula on Jyväskylän kaupunginosa, joka jakautuu Viitaniemen, Hongikon ja Nisulankadun pienalueisiin. Nisulan asutus oli alun perin paljolti Nisulan kartanon ja maatilojen vuokraksi antamille tonteille syntynyttä pientaloasutusta. Nisulan itäosasta löytyy säilynyttä vanhaa asutusta, 1800-1900-lukujen vaihteen taloja. Uusin Nisulan alue koostuu 1970- ja 1980-luvuilla rakennetuista Viitaniemen ja Jyväskylän keskustan välisellä alueella sijaitsevista korkeista punatiilisistä kerrostaloista. Nisulassa on muun muassa Viitaniemen uimaranta, Viitaniemen liikennepuisto, Nisulan monttu, Schildtin-lukio sekä Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän ammattiopiston rakennuksia. Nisula on idyllinen asutusalue Jyväskylän keskustan välittömässä läheisyydessä. Se tarjoaa asujalleen mahdollisuuden asua aivan kaupungin keskusta-alueella, kuitenkin hyvin keskusta-asumisesta poikkeavalla tavalla. Alue tarjoaa asukkailleen myös hyvät ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet. Viitaniemen uusittu urheilukenttä sekä Tuomiojärvelle ja Harjulle päin aukeavat lenkkipolut ovat rauhallinen ja loistava tapa nauttia ulkoilusta keskustan läheisyydessä.

Lähde: Wikipedia - lisää täältä

Alueen perustiedot

Paikallinen uutisartikkeli

Lapsilla seuraa

Nisulassa on kesäisin vehreää. Kuva: Riikka Kaakkurivaara / Keskisuomalainen

Taiteilijapariskunta Hanna Liinoja, 55, ja Juha Malmivaara, 55, eivät väsy kehumaan asuinaluettaan Nisulaa. Vuonna 1992 perhe muutti kolmen pienen lapsen kanssa kaupungin keskustasta Vapaudenkadulta. He olivat itse asiassa etsineet taloa aiemminkin, mutta korkeat hinnat olivat hirvittäneet. Onneksi 1990-alkuvuosien laman myötä hinnat putosivat riittävästi.

 • Lasten takia muutimme, olimme usein käyneet heidän kanssaan läheisessä Vellamonpuistossa ja näin tutustuneet alueeseen. Tosin aluksi Hannan mielestä tämä oli liian kaukana keskustasta, Malmivaara muistelee nauraen.

Nykyinen kotitalo oli eräänä päivänä myytävänä, ja perhe tuli sitä katsomaan.

 • Täällä olivat vastassa hyvät henget.
Lapsilla seuraa

Pienen remontin jälkeen sellisti-isä ja musisoivat lapset saivat harjoitustilat kellariin ja makuuhuoneita vintille. 1980-luvulla taloon oli tehty melko kattava remontti, joka säästi uudet asukkaat isommilta purkutöiltä.

 • Ostimme talon rakennustaitoiselta kauppiaalta, joka oli esimerkiksi rakentanut pihaan ison varaston ja autotallin.

Lapsiperhe nautti suuresti myös siitä, että naapurustossa asui useita samanlaisia lapsiperheitä. Lapsilla riittikin seuraa toisistaan vuosien ajaksi, ja heidän myötä myös vanhemmat ovat tutustuneet ja luoneet hyvät naapurisuhteet toisiinsa.

Rauhallinen alue

Vanha alue myös viehätti rauhallisuudellaan ja kauneudellaan. Ikivanha puusto, rinnemaisemat ja erityisesti Jyvälä ovat olleet perheen vanhemmille tärkeitä koko elämisen kannalta.

Jyvälän palo oli shokki, josta on edelleen harmillista puhua. Hanna Liinoja kertoo, että heillä oli tapana järjestää Jyvälässä joka vappuna kevätkonsertti, onhan perheellä muusikko- ja esiintyjäystäviä ja -tuttavia enemmän kuin tarpeeksi.

 • Me molemmat joudumme aina vappuaattona olemaan töissä, vappupäivä oli aina pyhitetty konserttia varten. Sinne saapui joka kerta satakunta vierasta ainakin kymmenen vuoden ajan.

Molemmat ovat Keskussairaalan lastenosaston kummeja ja saadut pääsymaksutulot ohjattiin aina suoraan lastenosaston pikkupotilaille.

Juha Malmivaara kertoo, että konsertin jälkeen vappua vietettiin yleensä heidän pihassaan. Ystävät toivat yhdessä ruokaa ja juomaa.

Tapahtuma kuvastaa hyvin nisulalaisten yhteenkuuluvuutta.

Pyörällä kaupunkiin

Lasten etuna oli myös se, että alueella ei ole juurikaan läpiajoliikennettä.

Hanna Liinoja toteaa, että välimatka kaupunkiin on juuri sopiva pyöräiltäväksi. Juha Malmivaara puolestaan ei voi sellonsa kanssa käyttää muuta kuin omaa autoa.

Molemmat ovat innostuneet lähialueen mahdollisuuksista kuntoiluun.

 • Jo lapset aikanaan hyödynsivät Hippoksen ja monitoimitalon. He pelasivat siellä kaukalopalloa, jääkiekkoa ja pesäpalloa sekä harrastivat painia ja telinevoimistelua. Minä puolestani olen pelannut ainakin teatterilaisten kanssa siellä jääkiekkoa, Juha Malmivaara listaa.

Uimahalli on joka lapsiperheessä tärkeä ajanviettopaikka. Tätä nykyä Hanna Liinoja sukeltelee pojantyttärensä Meyan, 3, kanssa uima-altaaseen aina kun mahdollista. Se onkin helppoa, sillä Meya oppi uimaan jo kaksivuotiaana. Mutta se ei ole ihme, sillä Meyan isä Matias toimii sukellusopettajana Indonesiassa.

Kirjoitus on julkaistu alun perin Keskisuomalaisessa 18.8.2012. Teksti: Eija Juutilainen / Keskisuomalainen

Aluekehitys

Aluekehitys Omaa kotia etsiessä on hyvä huomioida myös asuinalueella lähivuosina tapahtuvat kaavoitukselliset muutokset. Onko asunnon läheisyyteen tiedossa liikenneratkaisuja, jotka parantavat kulkua kodin ja palveluiden välillä? Tai onko asuinalueelle suunnitelmissa lähikaupan, koulun tai esimerkiksi tehtaan rakentaminen? Alueen kehittymisellä voi olla suuri vaikutus myös asunnon myymiseen. Lähialueen palvelut sekä liikenne- ja rakennusratkaisut voivat vaikuttaa hintoihin sekä siihen, kuinka paljon asunnolle löytyy ostajia myyntivaiheessa.

Paikkakunnan kaavoitussivu

Paikalliset yhteistyökumppanit

Paikalliset kumppanit ovet meille tärkeitä. He ovat tärkeä osa paikallista identiteettiämme ja esittelemme heitä ylpeänä sivuillamme. Tutustu alla heidän tarjoomaansa.

Pentik Oy

Pentik on sisustusmyymäläketju, joka haluaa tuoda tuulahduksen pohjoista kauneutta ja kodikkuutta ihmisen ympärille. 
Mielestämme inspiroiva koti syntyy yhdistämällä suomalaista käsityötä ja kauneimpia löytöjä maailmalta. 
Keramiikkatehtaamme sijaitsee Posiolla.

Realia Asuntovuokraus

Realia Asuntovuokraus on Suomen suurin vuokra-asuntojen välittäjä, ja teemme vuosittain keskimäärin 10 000 vuokrasopimusta. Valtakunnallisessa hakijarekisterissämme on tuhansien vuokra-asunnonhakijoiden ajantasaiset tiedot. Realia Asuntovuokraus on Suomen Vuokranatajat ry:n kannattajajäsen ja noudatamme hyvää vuokravälitystapaa. Ota yhteyttä!

Realia Asuntovuokraus http://www.realiaasuntovuokraus.fi/

Realia Isännöinti

Realia Isännöinti on Suomen suurin isännöintiyritys noin 10 prosentin markkinaosuudella. Palvelemme noin 4 500 taloyhtiötä yli 40 paikkakunnalla noin 400 ammattilaisen voimin. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisesti hyvää ja laadukasta palvelua lähellä asiakasta ja suuren yrityksen asiakasedut. Ota yhteyttä!

Realia Isännöinti http://www.realiaisannointi.fi/

Paikallisuutiset

Keskisuomalainen - uutiset
Keskisuomalainen - uutiset
Lue lisää
Saunan tuhkat tyhjennettiin liian aikaisin: maasto tuleen Pihtiputaalla
Saunan tuhkat tyhjennettiin liian aikaisin: maasto tuleen Pihtiputaalla
Pihtiputaan Seläntauksentiellä sattui myöhään juhannuspäivän iltana uhkaava tilanne, kun saunan tuhka-astia tyhjennettiin ennenaikaisesti. Lämmin tuhka sytytti maaston palamaan asuinrakennuksen välittömässä läheisyydessä.Asukkaat onnistuivat sammuttamaan maastopalon Alvajärvestä nostetulla järvivedellä,...
Lue lisää
Keskisuomalainen - Kotipeili
Keskisuomalainen - Kotipeili
Lue lisää
Voiko talvella maalata vai ei? – Maalivalmistajien suositukset erilaisia
Voiko talvella maalata vai ei? – Maalivalmistajien suositukset erilaisia
Milloin on sopiva keli maalaamiseen? Voiko esimerkiksi syksyllä tai talvella maalata? Kuinka ohjeistaa Tikkurilan maalilinja?Lämpötilaraja on viisi astetta, ja suhteellisen ilmankosteuden raja on 80 prosenttia. Maali ei muuten tartu pintaan eikä kuivu. Puun kosteuden pitää olla alle 18 prosenttia – ideaali...
Lue lisää