Jukka Leskinen
Jukka Leskinen Kiinteistönvälittäjä, LKV - 0500 671 009

Omakotitalo 5H 146 m²
Paavontie 11, Nilsiä (Kuopio, Nilsiä)

Myyntihinta: 110 000,00 €

Näyttävä, 1950-luvun alun isompi omakotitalo Nilsiän keskustassa, ajalta, jolloin talot tehtiin vielä käsin ja luonnollisista materiaaleista. Paljon tilaa asumiseen ja harrasteille kolmessa tasossa. Talossa on tehty paljon remontteja mutta alkuperäinen ilme ja tyyli on saatu säilytettyä hyvin. Avara sisääntulohalli, josta käynti suureen olohuoneeseen, keittiöön ja työhuoneeseen. Kaksi makuuhuonetta yläkerrassa ja kaksi alakerrassa. Wc:t molemmissa kerroksissa. Iso, oma tontti, 1 550 m². Pihalla mm. omenapuita, suuri vaahtera ja runsaasti tilaa lasten leikeille sekä puutarhalle. Vaihdossa voisi käydä asunto Kuopiosta. Ei E-tod. Tiedustelut 0500 671009 / jukka.leskinen@skv.fi

Asunnon esittely

Ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Tällä kohteella ei ole Joustavaa Esittelyä. Joustava Esittely on uusi SKV:n palvelu, jolla säästetään asunnon myyjän aikaa. Saat sen vain SKV:lta. Tutustu palveluun tästä

Jos kohteella tällä hetkellä ei ole julkisia esittelyitä, ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Asunnon tiedot

Perustiedot

 • SKV-avain
  8167556
 • Osoite
  Paavontie 11, 73300 Nilsiä
 • Asuintilat
  oh, 4 mh, k, ruokasali, kph, aula, 2 wc, vintti, kellarissa varastoja ja tekninen tila
 • Muut tilat
  alakerrassa sijaitsevaa saunaa ja pesuhuonetta ei ole käytetty vuosiin, alakerrassa useita varastoja ja tekninen tila
 • Huoneluku
  5
 • Pinta-ala
  146 m²
 • Kokonaispinta-ala
  180 m²
 • Kerrosala
  180 m²
 • Yleiskunto
  Hyvä
 • Kerros/kerroksia
  1/3
 • Oma sauna
  Ei
 • Parveke
  Ei
 • Keittiön varusteet
  Jääkaappipakastin, Kaapistot, Liesi, Liesituuletin
 • Kylpyhuoneen/wc:n varusteet
  Suihku, Pesukoneliitäntä, Seinät (laatoitus), Lattiat (laatoitus), Lattialämmitys (sähkö), alakerran sauna ja kylpyhuone eivät ole käytössä
 • Pintojen materiaalit
  Lattiat: pääosin lakattuja puulattioita, laatta, laminaatti,
 • Rakennusvuosi
  1951
 • Energialuokka
  Ei lain edellyttämää energiatodistusta
 • Kattotyyppi ja materiaalit
  Harjakatto, Peltikate
 • Lämmitys
  Vesikiertoinen, öljy
 • Tehdyt korjaukset ja muutokset
  Korjaukset: mm. käyttövesiputket ja viemärit uusittu, wc yläkertaan rakenenttu, osa seinäpintoja ja lattioita uusittu osassa huoneita, autallin ovet ja luiska talliin poistettu sekä talli muurattu läpöharkoilla, pihan pinnanmuotoja korjattu ja asennettu patolevy + kivetys sokkelin vi, Katto: mm. peltikate ja aluskate uusittu noin 10 v. sitten ed. om. aikana, piippu pellitetty, Kylpyhuone/wc: yläkerran kph rem. ed. om aikana, alakerran pesutilat ovat pääosin alkuperäiset ja niitä ei ole käytetty vuosiin, Julkisivu ym.: mm. ulkorappauksen maalaus suoritettu, ukkunapuitteita ja muita puuosia maalattu
 • Tontti
  Oma tontti
 • Tontin pinta-ala
  1 550 m²
 • Tonttikuvaus/maasto
  Tasainen, nurmetttu tontti, ajotie sorastettu, pensasaita tontin ympärillä, omenapuita, suuri vaahtera jne.
 • Kaavatiedot
  vahvistettu, asemaakava
 • Velaton hinta
  110 000,00 €

Kohde kartalla

Nilsiä

Alueesta yleisesti

Nilsiän maisemalle leimaa-antavia ovat Pisanmäen, Kinahmin ja Tahkomäen kvartsikivikallioiden muodostavat mahtavat mäet, jotka korkeimmillaan nousevat yli 300 metriä merenpinnan yläpuolelle. Nilsiän vesireitin järvet Syväri ja Vuotjärvi puolestaan korostavat alueen monimuotoisuutta. Asuntokanta alueella on lähes kokonaan omakotitaloja. Nilsiän kaupunki ja Kuopion kaupunki yhdistyivät 1.1.2013. Kuopion torin ja Nilsiän palvelukeskustan välinen etäisyys on 55 km. Kuopioon on hyvät joukkoliikenneyhteydet ja linja-auto kulkeekin päivässä jopa yli kymmenen kertaa Nilsiä-Kuopio välillä. Talvisin alueella on toiminut skibus, joka kulkee väliä Nilsiä-Tahko. Tahkolle matkaa Nilsiältä on noin 12 kilometriä. Nilsiässä tarjotaan keskeiset terveys- ja perusturvan palvelut nilsiäläisille. Päivähoitoa on kolmessa päiväkodissa ja niiden lisäksi on perhe- ja ryhmäperhepäivähoitoa. Pajulahden ja Palonurmen kouluissa ovat luokka-asteet 1-6, lisäksi on Nilsiän yhtenäiskoulu, jossa toimivat vuosiluokat 1-9. Nilsiän yhtenäiskoulussa on valtakunnallinen alppiysi, joka on osa Tahkon alppikoulua. Nilsiän lukion erityispiirteenä ovat valtakunnalliset alppihiihto-, golf- ja salibandyvalmennusryhmät sekä sporttilinja muiden yksilölajien urheilijoille. Nilsiässä on Tahkon ansiosta hyvät puitteet liikuntaan ja ulkoiluun kaikkina vuodenaikoina. Liikuntasaleja on liikuntatalolla, alakoululla ja Pajulahden koululla, liikuntatalolla on myös kuntosali. Ulkoliikuntapaikkoja ovat urheilukenttä, hiihto- ja ulkoilureitit sekä tenniskentät. Kuntalaisten ja matkailijoiden käytettävissä ovat mm. laskettelu-, ratsastus-, kylpylä-, keilailu- ja golf-aktiviteetit. Lukuisat urheiluseurat järjestävät toimintaa eri-ikäisille kuntalaisille. Erilaiset yhdistykset ja kylätoimikunnat toimivat aktiivisesti järjestäen monenlaista toimintaa. Nilsiän kuntakeskuksessa on monipuoliset yksityiset palvelut. Sieltä löytyvät mm. päivittäistavarakaupat, vaate- ja urheilukaupat, rauta- ja maatalouskaupat, pankkipalvelut ja apteekki.

Alueen perustiedot

Aluekehitys

Omaa kotia etsiessä on hyvä huomioida myös asuinalueella lähivuosina tapahtuvat kaavoitukselliset muutokset. Onko asunnon läheisyyteen tiedossa liikenneratkaisuja, jotka parantavat kulkua kodin ja palveluiden välillä? Tai onko asuinalueelle suunnitelmissa lähikaupan, koulun tai esimerkiksi tehtaan rakentaminen? Alueen kehittymisellä voi olla suuri vaikutus myös asunnon myymiseen. Lähialueen palvelut sekä liikenne- ja rakennusratkaisut voivat vaikuttaa hintoihin sekä siihen, kuinka paljon asunnolle löytyy ostajia myyntivaiheessa.

Paikkakunnan kaavoitussivu

Paikalliset yhteistyökumppanit

Paikalliset kumppanit ovet meille tärkeitä. He ovat tärkeä osa paikallista identiteettiämme ja esittelemme heitä ylpeänä sivuillamme. Tutustu alla heidän tarjoomaansa.

Pentik Oy

Pentik on sisustusmyymäläketju, joka haluaa tuoda tuulahduksen pohjoista kauneutta ja kodikkuutta ihmisen ympärille. 
Mielestämme inspiroiva koti syntyy yhdistämällä suomalaista käsityötä ja kauneimpia löytöjä maailmalta. 
Keramiikkatehtaamme sijaitsee Posiolla.

Realia Asuntovuokraus

Realia Asuntovuokraus on Suomen suurin vuokra-asuntojen välittäjä, ja teemme vuosittain keskimäärin 10 000 vuokrasopimusta. Valtakunnallisessa hakijarekisterissämme on tuhansien vuokra-asunnonhakijoiden ajantasaiset tiedot. Realia Asuntovuokraus on Suomen Vuokranatajat ry:n kannattajajäsen ja noudatamme hyvää vuokravälitystapaa. Ota yhteyttä!

Realia Asuntovuokraus http://www.realiaasuntovuokraus.fi/

Realia Isännöinti

Realia Isännöinti on Suomen suurin isännöintiyritys noin 10 prosentin markkinaosuudella. Palvelemme noin 4 500 taloyhtiötä yli 40 paikkakunnalla noin 400 ammattilaisen voimin. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisesti hyvää ja laadukasta palvelua lähellä asiakasta ja suuren yrityksen asiakasedut. Ota yhteyttä!

Realia Isännöinti http://www.realiaisannointi.fi/