Tuija Kanninen
Tuija Kanninen Kiinteistönvälittäjä, LKV - 0440 785 078

Kerrostalohuoneisto 2 h, k, kh, sauna ja parveke 57,5 m²
Huuhkajankuja 4, Kuopio (Petonen)

Myyntihinta: 98 546,82 € Velaton hinta: 99 500,00 €

Hyväkuntoinen koti rauhallisella paikalla hyvien kulkuyhteyksien ja Petosen huippupalveluiden lähellä. Uusittu, ikkunallinen kylpyhuone saunaosasto. Toimiva kulmahuoneisto eteläparvekkeella. Lenkkipolut ja loistavat pyöräilyreitit käden ulottuvilla. Sovi oma yksityisesittely!

Asunnon esittely

Ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Tällä kohteella ei ole Joustavaa Esittelyä. Joustava Esittely on uusi SKV:n palvelu, jolla säästetään asunnon myyjän aikaa. Saat sen vain SKV:lta. Tutustu palveluun tästä

Jos kohteella tällä hetkellä ei ole julkisia esittelyitä, ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Kodin Tarina®

Tarinaa kodista

Valoisaa yksityisyyttä

Mistä erottaa hyvän kodin jo kynnyksellä? Siitä, että sisään astuessaan näkee heti ikkunasta ulos. Minun kodissani ensisilmäyksellä näkee ulos peräti kahdesta ikkunasta, olohuoneesta ja keittiöstä. Se on mielestäni luksusta. Joka päivä on tarjolla uusi maisema. En ole koskaan satsannut verhoihin, koska haluan joka kerta uusia tuon luontoelämyksen. Jos ripustaisin verhot, näkisin aina vain verhot. Verhot ovat tarpeettomat siksikin, että yhdestäkään naapuritalosta ei näe kotiini. Ikkunoissani on kyllä kaihtimet – käyttämättömyyttään kuin uudet.

Löylyistä vilvoittelemaan

Kodista luopuminen harmittaa siksikin, että sauna on hyvä ja iso. Sinne mahtuu mukavasti kolme aikuista tai kaksi aikuista ja pari lasta. Ja saunassakin on ikkuna. Kotonani on myös iso parveke. Siellä olen nukkunut keväisin makuupussissa. Ympäristö on rauhallinen ja talo hiljainen. Luonto liikuttaa. Lenkkipolku lähtee ovelta ja latu sen vierestä. Tennishalli on naapurissa ja Ikeaan pari kilometriä.

Huolellisuudella huolettomuutta

Jätän kotini uusille asukkaille hyväkuntoisena. Tarkoitan, että ainakin kotini on hyvässä kunnossa, toivon, että olen itsekin. Jäin juuri eläkkeelle ja muutan pienempään asuntoon.

Tiedän, että viihdytte kodissani. Minäkin olen viihtynyt. Taloyhtiön hallituksessa toimittuani tiedän myös, että talo on rakennusteknisesti ja yhtiö taloudellisesti hyvässä kunnossa. Isoja korjauksia ei ole tiedossa ja pieniä tehdään toivottavasti jatkossakin. Huolellisuudella on saavutettu huolettomuutta. Se on kaikkien asukkaiden yhteinen etu. Suosittelen asumista hyvässä kodissa.

Omistajan Top 3

 • Maisema
 • Tilava sauna
 • Taloyhtiö
Lue lisää Kodin Tarinasta!

Asunnon tiedot

Perustiedot

 • SKV-avain
  8175155
 • Osoite
  Huuhkajankuja 4, 70820 Kuopio
 • Huone-erittely
  2 h, k, kh, sauna ja parveke
 • Huone-erittely yhtiöjärj.
  2 h+k+s
 • Huoneluku
  2
 • Pinta-ala
  57,5 m²
 • Yleiskunto
  Hyvä
 • Kerros/kerroksia
  2/3
 • Oma sauna
  Kyllä
 • Parveke
  On, etelä
 • Ikkunoiden suunta
  metsämaisemat, yhtiön puistomainen piha
 • Hissi
  Ei
 • Keittiön varusteet
  Jääkaappipakastin (v. 2012), Kaapistot, Liesi (keraaminen 2012), Liesituuletin (aktiivihiilisuodatin), Astianpesukone (2012)
 • Kylpyhuoneen/wc:n varusteet
  Sauna, Kiuas (uusittu 2 v. sitten), Peilikaappi, Suihku (suihkuseinä), Pesukoneliitäntä, Ikkunat (saunassa), Seinät (kaakeli v. 2014), Lattiat (laatta v. 2014), Kylpyhuoneen laatoitus, saunan panelointi ja lauteet sekä uusi kiuas v. 2014.
 • Lattiapäällyste
  keittiö, olohuone ja makuuhuone; laminaattilattiat, eteisessä laatta lattia
 • Rakennusvuosi
  1988
 • Energialuokka
  D 2007
 • Rakennusmateriaali
  Betoni/tiili
 • Yhtiön yhteiset tilat
  Ullakko/kellarikomero, Kerhohuone, Pesutupa, Mankeli, Ulkoiluvälinevarasto
 • Lämmitys
  Vesikierto
 • Suoritetut korjaukset
  Yhtiön rakennusten katot aluskatteen ja tiilien osalta uusittu 2016, ilmastointihormit puhdistettu, säädetty ja mitattu 2016, B-talon katon yhden lappeen uusiminen 2014, lämmönsiirrin uusittu 2012, julkisivujen maalattujen pintojen maalaus 2010, rappukäytävien maalaus 2005, parvekkeiden lattioiden pinnoitus 2003.
 • Päätetyt korjaukset
  ei ole / isänn. tod. 1.4.2019
 • Suunnitteilla olevat korjaukset
  ei ole / isänn. tod. 1.4.2019
 • Tontti
  Vuokratontti
 • Tontin pinta-ala
  3 979 m²
 • Hoitovastike
  195,36 €/kk
 • Rahoitusvastike
  35,52 €/kk
 • Yhtiövastike yht.
  230,88 €/kk
 • Myyntihinta
  98 546,82 €
 • Velaton hinta
  99 500,00 €

Kohde kartalla

Petonen

Alueesta yleisesti

Petosen puistokaupunki sijaitsee 10−12 kilometriä Kuopion keskustasta etelään. Petosen rakentaminen aloitettiin vuonna 1986 ja alue oli asuntorakentamisen pääalue Kuopiossa 1980-luvun lopussa ja 1990-luvun alkuvuosina. Petosen puistokaupungista on kasvanut Kuopion eteläpuolelle varsin paljon tunnustusta saanut moni-ilmeinen asuinalue. Alueella asukasluku on nykyisin noin 14 000. Petonen on kaupunki kaupungissa. Sydämenä sykkii kerrostalovaltainen Pyörön alue, joka on osa Litmasta. Pyörön ympärillä levittäytyvät rivitalo- ja omakotitaloalueet. Litmasen ohella osa Pitkälahdesta ja Pirtistä kuuluu Petoseen. Petosen puistokaupungin väestö on verrattain nuorta. Laajoja viheralueita, ja yhteensä 20 kilometriä puistokäytävää, omaava kaupunginosa muodostaakin ihanteellisen kasvuympäristön lapsiperheille, joita alueella on runsaasti. Monipuolinen asuntokanta mahdollistaa mieleisen asumismuodon löytymisen jokaiselle. Petosen alue on rakennettu alusta lähtien täyden palvelun alueeksi. Torina toimivan Itsenäisyyden aukion ympäriltä löytyvät kaikki peruspalvelut. Petosen palvelut kattavat kaiken tarpeellisen vähittäistavarakaupoista terveydenhoitoon ja erikoisliikkeisiin. Alueella on lukuisia päivähoitopaikkoja sekä päiväkodeissa että perhepäivähoitajilla. Tarjolla on myös ympärivuorokautista hoitoa ja iltahoitoa. Alueella on lisäksi useita ala-asteen kouluja sekä yläasteen koulu. Liikuntamahdollisuudet alueella ovat erinomaiset. Petosella on turvallista liikkua polkupyörällä sujuvien kevyenliikenteenväylien ansiosta. Alueella on runsaat lenkkeily- ja latuverkostot sekä Lippumäen uima- ja jäähalli. Lippumäen monipuolinen sisäliikuntahalli palvelee Petosen puistokaupungin lisäksi Saaristokaupungin asukkaita. Petosella on lisäksi useita uimarantoja ja alueelta löytyy myös kuntosaleja. Alueella on myös jalkapallo- ja tenniskenttiä, jotka toimivat talvisin luisteluratoina. Venesatamat tarjoavat veneilijöille suoran yhteyden kauniille Kallavedelle.

Alueen perustiedot

Aluekehitys

Omaa kotia etsiessä on hyvä huomioida myös asuinalueella lähivuosina tapahtuvat kaavoitukselliset muutokset. Onko asunnon läheisyyteen tiedossa liikenneratkaisuja, jotka parantavat kulkua kodin ja palveluiden välillä? Tai onko asuinalueelle suunnitelmissa lähikaupan, koulun tai esimerkiksi tehtaan rakentaminen? Alueen kehittymisellä voi olla suuri vaikutus myös asunnon myymiseen. Lähialueen palvelut sekä liikenne- ja rakennusratkaisut voivat vaikuttaa hintoihin sekä siihen, kuinka paljon asunnolle löytyy ostajia myyntivaiheessa.

Paikkakunnan kaavoitussivu

Paikalliset yhteistyökumppanit

Paikalliset kumppanit ovet meille tärkeitä. He ovat tärkeä osa paikallista identiteettiämme ja esittelemme heitä ylpeänä sivuillamme. Tutustu alla heidän tarjoomaansa.

Pentik Oy

Pentik on sisustusmyymäläketju, joka haluaa tuoda tuulahduksen pohjoista kauneutta ja kodikkuutta ihmisen ympärille. 
Mielestämme inspiroiva koti syntyy yhdistämällä suomalaista käsityötä ja kauneimpia löytöjä maailmalta. 
Keramiikkatehtaamme sijaitsee Posiolla.

Realia Asuntovuokraus

Realia Asuntovuokraus on Suomen suurin vuokra-asuntojen välittäjä, ja teemme vuosittain keskimäärin 10 000 vuokrasopimusta. Valtakunnallisessa hakijarekisterissämme on tuhansien vuokra-asunnonhakijoiden ajantasaiset tiedot. Realia Asuntovuokraus on Suomen Vuokranatajat ry:n kannattajajäsen ja noudatamme hyvää vuokravälitystapaa. Ota yhteyttä!

Realia Asuntovuokraus http://www.realiaasuntovuokraus.fi/

Realia Isännöinti

Realia Isännöinti on Suomen suurin isännöintiyritys noin 10 prosentin markkinaosuudella. Palvelemme noin 4 500 taloyhtiötä yli 40 paikkakunnalla noin 400 ammattilaisen voimin. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisesti hyvää ja laadukasta palvelua lähellä asiakasta ja suuren yrityksen asiakasedut. Ota yhteyttä!

Realia Isännöinti http://www.realiaisannointi.fi/