Rivitalohuoneisto 5h,k,s,tkh 128 m²
Karjamäentie 7, Joensuu (Hukanhauta)

Myyntihinta: 124 000,00 € Velaton hinta: 124 000,00 €

"Nyt kaksi harmaahapsea on jäänyt kaksin tähän isoon, omaleimaiseen, viihtyisään ja hyväkuntoiseen kotiin potien luopumisen tuskaa, mieli täynnä muistoja: Lapsi kurkkimassa porrasaskelmien välistä, kun juomme iltateetä. Mies ja vaimo seisomassa seppelepäisinä vihkimaton päällä. Lapset olohuoneessa esittämässä perinteistä joulunäytelmää, joka päättyi aina samalla tavalla: ”Ei se mittään, jatkettaan matkaa!” Näin myyjä päättää kodin tarinan. Hyväkuntoinen, retrohenkinen 128 m2, 5h, k, s päätyhuoneisto kahdessa kerroksessa. Huoneistoon kuuluu parveke, avotakka, etu- ja sisäpiha patioineen sekä autokatospaikka. Hinnassa huomioitu taloyhtiön putkiremontti (elokuu 2019), jolloin asukkaalla hyvä mahdollisuus uusia esim. kylyphuoneen pintoja.

Asunnon esittely

Ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Tällä kohteella ei ole Joustavaa Esittelyä. Joustava Esittely on uusi SKV:n palvelu, jolla säästetään asunnon myyjän aikaa. Saat sen vain SKV:lta. Tutustu palveluun tästä

Jos kohteella tällä hetkellä ei ole julkisia esittelyitä, ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Kodin Tarina®

Tarinaa kodista

2003 marraskuu. Pintaremontin jälkeen äiti ja kolme pientä lasta saivat kodin, johon mahtui. Jokaiselle oma huone, viehättävä 70-lukulainen huoneisto tiiliseinineen, portaikkoineen ja avotakkoineen, etu- ja takapiha missä temmeltää, päiväkoti ja koulu lähellä, samoin metsä ja lenkkipolut sekä bussipysäkki nurkan takana. Ääntäkin kotiimme mahtui. Kymmenen soittimen luritukset ja välillä isokin mekkala pysähtyi joko mainiosti äänieristettyyn väliseinään tai ylettömän kärsivällisiin naapureihin.

Lapset kasvoivat, mies tuli taloon, ja tilaa riitti silti. Koti vain muutti muotoaan remonttien myötä. Keittiön lisäksi mietittiin kylpyhuoneen ja saunankin uudistamista, mutta kun tilat olivat siistit ja ongelmattomat, luovuimme ajatuksesta. Takkahuonetta ja portaikkoa uusittiin valoisammaksi ja siitä tulikin oiva näyttelytila isokokoisille luontokuville. Koetut kaksi kosteusvauriota tuntuivat aikanaan stressaavilta, mutta jälkeenpäin nautimme tarkastetuista ja entistä ehostetuimmista tiloista.

Nyt kaksi harmaahapsea on jäänyt kaksin tähän isoon, omaleimaiseen, viihtyisään ja hyväkuntoiseen kotiin potien luopumisen tuskaa, mieli täynnä muistoja: Lapsi kurkkimassa porrasaskelmien välistä, kun juomme iltateetä. Mies ja vaimo seisomassa seppelepäisinä vihkimaton päällä. Lapset olohuoneessa esittämässä perinteistä joulunäytelmää, joka päättyi aina samalla tavalla: ”Ei se mittään, jatkettaan matkaa!”

Omistajan Top 3

Lue lisää Kodin Tarinasta!

Asunnon tiedot

Perustiedot

 • SKV-avain
  8177514
 • Osoite
  Karjamäentie 7, 80230 Joensuu
 • Huone-erittely
  5h,k,s,tkh
 • Huone-erittely yhtiöjärj.
  5h+k+tkh+s
 • Huoneluku
  5
 • Pinta-ala
  128 m²
 • Yleiskunto
  Hyvä
 • Kerros/kerroksia
  1-2/2
 • Oma sauna
  Kyllä
 • Parveke
  On, Itä-länsi,
 • Ikkunoiden suunta
  Piha itään
 • Piha
  On
 • Hissi
  Ei
 • Keittiön varusteet
  Jääkaappi (korkea), Pakastin (korkea), Kaapistot (v. 2010), Liesi, Liesituuletin, Astianpesukone (v. 2010)
 • Kylpyhuoneen/wc:n varusteet
  Erillinen WC, Peilikaappi, Suihku, Pesukoneliitäntä, Seinät (laattaa), Lattiat (laattaa)
 • Lattiapäällyste
  Olohuone, makuuhuoneet: parketti, keittiö: korkki, wc:t ja kph laatta
 • Rakennusvuosi
  1978
 • Energialuokka
  D 2013
 • Rakennusmateriaali
  Betoni
 • Yhtiön yhteiset tilat
  Ullakko/kellarikomero, Mankeli, Ulkoiluvälinevarasto, Muut tilat: kuivaushuone
 • Lämmitys
  Kaukolämpö
 • Suoritetut korjaukset
  Vesikatteen uusinta -92, jätekatos rakennettu -00, kaukolämminvaihdin uusittu -05, huoneistojen vedeneristys- ja seinäpinnotteiden korjaus -06, a-talon puisteluparvekkeiden ja luhtikäytävän, sekä huoneistojen väliaitojen laudoituksen uusinta -06, etuovien ja lukoston uusinta -06, julkisivun puuosien uusinta/korjaus -06, ulkovalaistuksen uusinta -06, takaovien uusinta -08, käyttövesi- ja lämmitysjärjestelmään asennettu Bauer vedenkäsittelylaite -10, Vesikatteen uusinta ja kattoikkunoiden poistaminen, sekä parveke- ja sisäänkäyntilippojen korjaus -11, iv-kanavien nuohous -16, paisunta-astian uusinta -17
 • Päätetyt korjaukset
  Käyttövesiputkiston uusinta (elokuu 2019)
 • Suunnitteilla olevat korjaukset
  2019-2023: Liikennealueen saneeraus, sade- ja pintavesien johtaminen pois sokkeleiden vierestä, lämpöverkon tasapainotus
 • Tontti
  Vuokratontti
 • Tontin pinta-ala
  4 588 m²
 • Hoitovastike
  365,68 €/kk
 • Yhtiövastike yht.
  365,68 €/kk
 • Myyntihinta
  124 000,00 €
 • Velaton hinta
  124 000,00 €

Kohde kartalla

Nordea Joensuu

Kuvaus

Nordean kodinrahoituksen ammattilaiset auttavat sinua suunnittelemaan rahoituksen unelmakotiasi varten Joensuun seudulla. Asiantuntijamme tarjoamat kodin rahoitusratkaisut ovat yksilöllisiä. Varaa rohkeasti aika ja tee haaveistasi totta!

Yhteystiedot ja aukioloajat

Nordea Joensuu Kauppakeskus Isomyy 2 krs Siltakatu 10, JOENSUU Toimistomme on avoinna ma-pe klo. 10-16:30

Yhteyshenkilö

Lainalaskuri

Asuntokaupassa nopeus on valttia. Ennen kuin lähdet asuntonäytölle etsimään uutta kotia, sinun kannattaa hankkia lainalupaus. Lainalupaus ei sido sinua mitenkään, mutta sen avulla olet etulyöntiasemassa muihin samasta asunnosta kiinnostuneisiin nähden. Lainalupausten turvin voit tehdä ostotarjouksen heti, kun "se oikea" osuu kohdalle. Asuntolainalaskurillamme lasket helposti, minkä verran tarvitset lainan muodossa rahoitusta uuteen asuntoon.

Siirry asuntolainalaskuriin

Hukanhauta

Alueesta yleisesti

Joensuun Hukanhauta on noin 4 000 asukkaan kaupunginosa Niinivaaran eteläpuolella. Alueen nykyinen asutus alkoi muodostua, kun 1950-luvulla rakennettiin ensimmäiset talot Karjalan radan varteen. Vilkas rakentamisen aikakausi oli 1970- ja 80-lukujen vaihteessa. Alueella on paljon omakotitaloasutusta, mutta Niinivaaran läheisyydessä myös pienkerrostaloja. Niinivaaran palvelut ovat kävelymatkan päässä. Alueella sijaitsee market, asiamiesposti ja huoltoasema. Hukanhaudan alueen koulu, Nepenmäen koulu, on saanut nimensä kauppaneuvos F.N Neppenströmistä, joka omisti alueen 1800-luvulla. Hukanhauta on rauhallinen alue asua. Alueella palvelut ovat lähellä ja harrastusmahdollisuuksia on paljon. Repokallion luontoalueet, Pyhäselän ranta ja Jääkarhujen avantouintipaikka tarjoavat rentouttavia virkistäytymis- ja harrastusmahdollisuuksia. Matka keskustaan taittuu kätevästi bussilla, mutta kesäisin matkan pyöräilee mielellään alueen rauhasta nautiskellen. Alueella on paljon kauniita puistoja ja metsiä.

Alueen perustiedot

Aluekehitys

Omaa kotia etsiessä on hyvä huomioida myös asuinalueella lähivuosina tapahtuvat kaavoitukselliset muutokset. Onko asunnon läheisyyteen tiedossa liikenneratkaisuja, jotka parantavat kulkua kodin ja palveluiden välillä? Tai onko asuinalueelle suunnitelmissa lähikaupan, koulun tai esimerkiksi tehtaan rakentaminen? Alueen kehittymisellä voi olla suuri vaikutus myös asunnon myymiseen. Lähialueen palvelut sekä liikenne- ja rakennusratkaisut voivat vaikuttaa hintoihin sekä siihen, kuinka paljon asunnolle löytyy ostajia myyntivaiheessa.

Paikkakunnan kaavoitussivu

Paikalliset yhteistyökumppanit

Paikalliset kumppanit ovet meille tärkeitä. He ovat tärkeä osa paikallista identiteettiämme ja esittelemme heitä ylpeänä sivuillamme. Tutustu alla heidän tarjoomaansa.

Pentik Oy

Pentik on sisustusmyymäläketju, joka haluaa tuoda tuulahduksen pohjoista kauneutta ja kodikkuutta ihmisen ympärille. 
Mielestämme inspiroiva koti syntyy yhdistämällä suomalaista käsityötä ja kauneimpia löytöjä maailmalta. 
Keramiikkatehtaamme sijaitsee Posiolla.

Realia Asuntovuokraus

Realia Asuntovuokraus on Suomen suurin vuokra-asuntojen välittäjä, ja teemme vuosittain keskimäärin 10 000 vuokrasopimusta. Valtakunnallisessa hakijarekisterissämme on tuhansien vuokra-asunnonhakijoiden ajantasaiset tiedot. Realia Asuntovuokraus on Suomen Vuokranatajat ry:n kannattajajäsen ja noudatamme hyvää vuokravälitystapaa. Ota yhteyttä!

Realia Asuntovuokraus http://www.realiaasuntovuokraus.fi/

Realia Isännöinti

Realia Isännöinti on Suomen suurin isännöintiyritys noin 10 prosentin markkinaosuudella. Palvelemme noin 4 500 taloyhtiötä yli 40 paikkakunnalla noin 400 ammattilaisen voimin. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisesti hyvää ja laadukasta palvelua lähellä asiakasta ja suuren yrityksen asiakasedut. Ota yhteyttä!

Realia Isännöinti http://www.realiaisannointi.fi/