Rauno Tarvainen
Rauno Tarvainen Kiinteistönvälittäjä, LKV - 040 670 6289

Rivitalohuoneisto 1krs;et,mh,wc,keskikrs;oh,k,alakrs;mh,s,khh/kph,wc 83,5 m²
Viskaalintie 28, Joensuu (Hukanhauta)

Myyntihinta: 169 500,00 € Velaton hinta: 169 500,00 €

Viehättävä tilaratkaisultaan kaukolämmössä oleva rivitalo Hukanhaudalla.Tilat useamassa tasossa.(Yht.n.95,2m²) Remontoitu ja hyvin huolta pidetty koti. Kivana yksityiskohtana mm.parveke, johon keittiöstä suoraan käynti tai saunatiloista käynti suojaisalle takapihalle, jossa markiisi suojaa oleskelua.

Asunnon esittely

Ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Tällä kohteella ei ole Joustavaa Esittelyä. Joustava Esittely on uusi SKV:n palvelu, jolla säästetään asunnon myyjän aikaa. Saat sen vain SKV:lta. Tutustu palveluun tästä

Jos kohteella tällä hetkellä ei ole julkisia esittelyitä, ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Kodin Tarina®

Tarinaa kodista

Etsimme 2012 ensiasuntoa meidän perheelle, nuorelle parille ja koiralle. Tulimme nykyistä kotiamme katsomaan kiinnostuneina ja ihastuimme heti asuntoon ja sen ympäristöön.
Asunnossa ehdoton suosikkimme on olohuoneen ja keittiön huonekorkeus ja suuret ikkunat, joista saa ihanasti luonnonvaloa.

Etupiha on käytännöllinen, asfaltoitu piha ja autokatos helpottavat arkea  – vesisateella helpottaa mukavasti, kun autosta voi kantaa ostokset suoraa ovelle kastumatta!
Etelään päin on parveke ja takapiha terassineen, lämpöä riittää kesällä grillailuun, auringonottoon ja tomaattien kasvatukseen.

Ostimme asunnon loppusyksystä ja keväällä saatiin aivan mahtava yllätys, kun vanhat alueen omenapuut (ja naapurin myös ) puhkesivat täyteen kukkaan. Näky on aivan huikea – ja loppukesästä saa omenoita! Piti myös pari omenapuuta istuttaa omaankin pihaan... Lenkkipolut kulkevat aivan vierestä - joka on erityisesti koiran kanssa suuri etu - ja talvella takapihalta pääsee suoraan hiihtoladulle. Palvelut ovat lähellä – lähikauppaan Eväskonttiin pääsee vaikka kävellen ja keskustaan hurauttaa hetkessä vaikka pyörällä. Taloyhtiössä hoituu asiat helposti ja päätöksentekoon pääsee osallistumaan, asuntoja yhtiössä on 5. Jokainen huolehtii omasta etu- ja takapihasta ja hommat toimivat.

Olemme viihtyneet tässä kodissa erittäin hyvin, mutta haaveena on aina ollut rakentaa itse omakotitalo. Nyt on aika siirtyä sen haaveen pariin.

Omistajan Top 3

Lue lisää Kodin Tarinasta!

Asunnon tiedot

Perustiedot

 • SKV-avain
  8177958
 • Osoite
  Viskaalintie 28, 80230 Joensuu
 • Huone-erittely
  1krs;et,mh,wc,keskikrs;oh,k,alakrs;mh,s,khh/kph,wc
 • Huone-erittely yhtiöjärj.
  3 h, k, s
 • Huoneluku
  3
 • Pinta-ala
  83,5 m²
 • Yleiskunto
  Hyvä
 • Kerros/kerroksia
  1/2
 • Oma sauna
  Kyllä
 • Parveke
  On, etelään., keittiöstä pääsee parvekkeelle.
 • Ikkunoiden suunta
  etelä-pohjoinen.
 • Piha
  On
 • Hissi
  Ei
 • Keittiön varusteet
  Jääkaappipakastin (uusittu v.2015), Kaapistot (uusittu v 2008), Liesi (induktiotaso v. 2017 ja erillisuuni), Liesituuletin, Astianpesukone, Viihtyisä keittiö uusittu runkoineen ja välitilat v. 2008,Puustellin keittiö.Erillinen saareke.
 • Kylpyhuoneen/wc:n varusteet
  Sauna, Kiuas, Erillinen WC (2 wc:tä), Peilit, Suihku (erillinen suihkusyvennys), Ikkunat, Seinät (laatta), Lattiat (laatta), Lattialämmitys (kph,wc:t), Takapihalle pääsee nautiskelemaan suoraan saunasta, suojaispiha,patiolla markiisi suojana.
 • Lattiapäällyste
  laminaatti, laatta
 • Rakennusvuosi
  1988
 • Energialuokka
  D 2013
 • Rakennusmateriaali
  Tiili
 • Lämmitys
  Kaukolämpö
 • Suoritetut korjaukset
  pihan asfaltointi 1989, käyttöveden säätölaitteet 1999,ilmanvaihdon puhdistus 2001,lämpimän käyttöveden moottori 2002,lämmityksen säätölaitteet 2004,väliaitojen maalaus 2007,katonmaalaus 2008,lämpimän käyttöveden moottori 2008, hajusopit tuuletusviemäreille 2008,julkisivumaalaus 2009, julkisivumaalaus,takaosa 2011,ilmanvaihdon puhdistus 2012, lämmönsiirrin 2014
 • Suunnitteilla olevat korjaukset
  Yhtiön seuraavan viiden vuoden suunnitellut remontit: 2019 piha-aidan uusiminen päädyistä ja takapihan ulkokehältä (toteutus talkoilla), 2020 loppujen aitojen uusiminen. 2021-2023 ei suunniteltuja remontteja
 • Tontti
  Oma tontti
 • Tontin pinta-ala
  1 710 m²
 • Hoitovastike
  233,80 €/kk
 • Yhtiövastike yht.
  233,80 €/kk
 • Myyntihinta
  169 500,00 €
 • Velaton hinta
  169 500,00 €

Kohde kartalla

Nordea Joensuu

Kuvaus

Nordean kodinrahoituksen ammattilaiset auttavat sinua suunnittelemaan rahoituksen unelmakotiasi varten Joensuun seudulla. Asiantuntijamme tarjoamat kodin rahoitusratkaisut ovat yksilöllisiä. Varaa rohkeasti aika ja tee haaveistasi totta!

Yhteystiedot ja aukioloajat

Nordea Joensuu Kauppakeskus Isomyy 2 krs Siltakatu 10, JOENSUU Toimistomme on avoinna ma-pe klo. 10-16:30

Yhteyshenkilö

Lainalaskuri

Asuntokaupassa nopeus on valttia. Ennen kuin lähdet asuntonäytölle etsimään uutta kotia, sinun kannattaa hankkia lainalupaus. Lainalupaus ei sido sinua mitenkään, mutta sen avulla olet etulyöntiasemassa muihin samasta asunnosta kiinnostuneisiin nähden. Lainalupausten turvin voit tehdä ostotarjouksen heti, kun "se oikea" osuu kohdalle. Asuntolainalaskurillamme lasket helposti, minkä verran tarvitset lainan muodossa rahoitusta uuteen asuntoon.

Siirry asuntolainalaskuriin

Hukanhauta

Alueesta yleisesti

Joensuun Hukanhauta on noin 4 000 asukkaan kaupunginosa Niinivaaran eteläpuolella. Alueen nykyinen asutus alkoi muodostua, kun 1950-luvulla rakennettiin ensimmäiset talot Karjalan radan varteen. Vilkas rakentamisen aikakausi oli 1970- ja 80-lukujen vaihteessa. Alueella on paljon omakotitaloasutusta, mutta Niinivaaran läheisyydessä myös pienkerrostaloja. Niinivaaran palvelut ovat kävelymatkan päässä. Alueella sijaitsee market, asiamiesposti ja huoltoasema. Hukanhaudan alueen koulu, Nepenmäen koulu, on saanut nimensä kauppaneuvos F.N Neppenströmistä, joka omisti alueen 1800-luvulla. Hukanhauta on rauhallinen alue asua. Alueella palvelut ovat lähellä ja harrastusmahdollisuuksia on paljon. Repokallion luontoalueet, Pyhäselän ranta ja Jääkarhujen avantouintipaikka tarjoavat rentouttavia virkistäytymis- ja harrastusmahdollisuuksia. Matka keskustaan taittuu kätevästi bussilla, mutta kesäisin matkan pyöräilee mielellään alueen rauhasta nautiskellen. Alueella on paljon kauniita puistoja ja metsiä.

Alueen perustiedot

Aluekehitys

Omaa kotia etsiessä on hyvä huomioida myös asuinalueella lähivuosina tapahtuvat kaavoitukselliset muutokset. Onko asunnon läheisyyteen tiedossa liikenneratkaisuja, jotka parantavat kulkua kodin ja palveluiden välillä? Tai onko asuinalueelle suunnitelmissa lähikaupan, koulun tai esimerkiksi tehtaan rakentaminen? Alueen kehittymisellä voi olla suuri vaikutus myös asunnon myymiseen. Lähialueen palvelut sekä liikenne- ja rakennusratkaisut voivat vaikuttaa hintoihin sekä siihen, kuinka paljon asunnolle löytyy ostajia myyntivaiheessa.

Paikkakunnan kaavoitussivu

Paikalliset yhteistyökumppanit

Paikalliset kumppanit ovet meille tärkeitä. He ovat tärkeä osa paikallista identiteettiämme ja esittelemme heitä ylpeänä sivuillamme. Tutustu alla heidän tarjoomaansa.

Pentik Oy

Pentik on sisustusmyymäläketju, joka haluaa tuoda tuulahduksen pohjoista kauneutta ja kodikkuutta ihmisen ympärille. 
Mielestämme inspiroiva koti syntyy yhdistämällä suomalaista käsityötä ja kauneimpia löytöjä maailmalta. 
Keramiikkatehtaamme sijaitsee Posiolla.

Realia Asuntovuokraus

Realia Asuntovuokraus on Suomen suurin vuokra-asuntojen välittäjä, ja teemme vuosittain keskimäärin 10 000 vuokrasopimusta. Valtakunnallisessa hakijarekisterissämme on tuhansien vuokra-asunnonhakijoiden ajantasaiset tiedot. Realia Asuntovuokraus on Suomen Vuokranatajat ry:n kannattajajäsen ja noudatamme hyvää vuokravälitystapaa. Ota yhteyttä!

Realia Asuntovuokraus http://www.realiaasuntovuokraus.fi/

Realia Isännöinti

Realia Isännöinti on Suomen suurin isännöintiyritys noin 10 prosentin markkinaosuudella. Palvelemme noin 4 500 taloyhtiötä yli 40 paikkakunnalla noin 400 ammattilaisen voimin. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisesti hyvää ja laadukasta palvelua lähellä asiakasta ja suuren yrityksen asiakasedut. Ota yhteyttä!

Realia Isännöinti http://www.realiaisannointi.fi/