Susanna Artukka
Susanna Artukka Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT 010 228 4105 040 668 5825

Omakotitalo 2H 50 m² (keskikerros)
Pitkäportaantie 150, Paimio (Paimio)

Myyntihinta: 127 000,00 €

Viihtyisä ja sympaattinen pienen perheen koti rauhallisella sijainnillla Paimiossa. Kaunis ja vehreä pihapiiri peltomaiseman keskellä. Pihapiirissä on reilusti tilaa peleille ja leikeille. Verannalta avautuu iso terassi talon eteen ja terassin kyljessä on monen haaveilema palju! Piharakennuksissa on reilusti varasto- ja harrastetilaa. Hyvät kulkuyhteydet Paimion keskustaan, Turkuun ja Saloon. Vintillä on reilusti tilaa laajennukseen ja sinne sopii mainiosta vaikka kaksi makuuhuonetta lisää. Kellarissa on reilusti kodinhoito- sekä varastotilaa ja mahdollisuus rakentaa vaikka pieni sauna ja oleskelutila.

Asunnon esittely

Ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Tällä kohteella ei ole Joustavaa Esittelyä. Joustava Esittely on uusi SKV:n palvelu, jolla säästetään asunnon myyjän aikaa. Saat sen vain SKV:lta. Tutustu palveluun tästä

Jos kohteella tällä hetkellä ei ole julkisia esittelyitä, ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Kodin Tarina®

Tarinaa kodista

On vaikea lähteä kertomaan lyhyesti, kun kerrottavaa olisi loputtomiin. Paljon olisi kerrottavaa jo ihan vain "naapureista", jotka tulevat ja menevät vähän vuoden aikojen mukaan. On muutamat kaurisperheet, peuroja, hirviä, joutsenia, kurkia, terassin kaiteella vieraileva pieni haukka ja pihapuussa istuu välillä helmipöllö. Varsinkin kauriit pyörivät viereisillä pelloilla oikeastaan ympäri vuoden. Varsinkin kesä/syys aikaan niitä on PALJON ja niitä onkin ihan mahtavaa tuijotella keittiön pöydän äärestä. 

Eläinten lisäksi täällä auringonnousut ja -laskut ovat omaa luokkaansa ja useasti aamuisin töihin lähtö meinaa venyä, kun on pakko jäädä postilaatikolle ihastelemaan luonnon omia taidemaalauksia. Kesällä sana vihreä saa aivan uuden merkityksen. Täällä vihreä on VIHREÄ. Eikä syksy jätä yhtään sen kylmemmäksi, kun ruska alkaa saapua puihin.

Saunaa ei ole, mutta aikanaan meillä oli suunnitelmissa pihasauna. Voisi samalla nauttia löylyistä ja ihastella maisemia. Mainiona sijaisena on kuitenkin toiminut palju. Täyttäminen ja lämmittäminen vievät enemmän aikaa kuin sauna, mutta se on kaiken sen vaivan arvoista. Varsinkin talvi-iltoina, kunnon pakkasilla on huikeaa istua lämpimässä paljussa, pipo päässä, tuijotellen tähtitaivasta ja kuunnellen miten pakkanen paukuttelee lähimetsän puita. Jouluaaton aattona on hyvä istua paljuun ja ottaa hieman aikaa itselleen ennen tulevien päivien sukulointeja ja syömisiä.

Kun me ollaan tätä kotia ostettu, oli yksi kriteeri kodille se, että pihan täytyy olla niin suojaisa jotta siellä voi kekkuloida vaikka alasti jos siltä tuntuu. Omassa rauhassa täällä on saanut ollakkin?. 

Tontti on ihanan monipuolinen ja talvella luonnistuu laskea keittiön ikkunan alla pulkkamäkeä tai kesällä iskeä isompikin teltta nuotiopaikkoineen pihan toiselle laidalle. 

Yläkertaan oli ajatus tehdä pari makuuhuonetta lisää, aula ja toinen wc. Isännän siirtyessä reissuhommiin, tämä asia on kuitenkin jäänyt haaveilun asteelle.

Vaikka paikka onkin omassa rauhassaan, on sieltä nopeat yhteydet isommille teille esim. moottoritielle Turkuun& Helsinkiin ja Salon keskustaan ajaa vartissa. Paimion keskustaan ajaa kymmenessä minuutissa ja muutaman kerran kesällä on työmatka keskustaan taittunut myös näppärästi pyörällä.

Tämä koti on meille rakas ja sydäntä särkee laittaessamme sitä kaupan. Kaikessa ihanuudessaan se on kuitenkin jäämässä meille liian pieneksi ja lasten koulut pakottavat meitä toiselle paikkakunnalle. 

 

Omistajan Top 3

 • Luonnon läheisyys ja monimuotoisuus.
 • Omassa rauhassa, mutta silti helpot kulkuyhteydet isoille teille ja isompiin kaupunkeihin.
 • Monipuolinen ja tilava tontti.
Lue lisää Kodin Tarinasta!

Asunnon tiedot

Perustiedot

 • SKV-avain
  8180243
 • Osoite
  Pitkäportaantie 150, 21530 Paimio
 • Asuintilat
  Keskikerroksessa 2h+k+kph+ rakentamaton vintti
 • Muut tilat
  kellarissa kodinhoito- ja varastotilaa
 • Huoneluku
  2
 • Pinta-ala
  50 m² , keskikerros
 • Kokonaispinta-ala
  90 m²
 • Yleiskunto
  Tyydyttävä
 • Oma sauna
  Ei
 • Parveke
  Ei
 • Keittiön varusteet
  Jääkaappi, Pakastin, Liesi (Keraaminen, erillisuuni), Liesituuletin (Suodatin), Astianpesukone
 • Kylpyhuoneen/wc:n varusteet
  Peilikaappi, Suihku, Pesukoneliitäntä (Kellarissa), Seinät (Laatta), Lattiat (Laatta), Lattialämmitys (Kph)
 • Pintojen materiaalit
  Seinät: Tapetti, paneeli, Lattiat: Laminaatti, puu, laatta
 • Rakennusvuosi
  1952
 • Energialuokka
  Ei lain edellyttämää energiatodistusta
 • Kattotyyppi ja materiaalit
  Harja, Pelti
 • Lämmitys
  Sähkö, puu
 • Tehdyt korjaukset ja muutokset
  Korjaukset: Salaojitukset uusittu 2016-2017. Ulkovalaistusta uusittu 2018. Sähkövedot ja -keskus 2010, ulkokeskus 2012. Porakaivo 2011 (tutkittu 2013), ilmalämpöpumppu 2013. Putket suurilta osin muovia, uusittu 2009-2010., Katto: Katto 2010, Kylpyhuone/wc: Kylpyhuone uusittu n. 2008, Julkisivu ym.: Ulkolaudoitus, ikkunat, ovet uusittu 2006-2010. Ulkoverhouksen yhteydessä asennettu tuulensuojalevyt.
 • Tontti
  Oma tontti
 • Tontin pinta-ala
  4 479 m²
 • Tonttikuvaus/maasto
  Puutarhatontti, jossa piharakennuksia ja terassi.
 • Kaavatiedot
  ei kaavaa
 • Velaton hinta
  127 000,00 €

Kohde kartalla

Paikalliset yhteistyökumppanit

Paikalliset kumppanit ovet meille tärkeitä. He ovat tärkeä osa paikallista identiteettiämme ja esittelemme heitä ylpeänä sivuillamme. Tutustu alla heidän tarjoomaansa.

Pentik Oy

Pentik on sisustusmyymäläketju, joka haluaa tuoda tuulahduksen pohjoista kauneutta ja kodikkuutta ihmisen ympärille. 
Mielestämme inspiroiva koti syntyy yhdistämällä suomalaista käsityötä ja kauneimpia löytöjä maailmalta. 
Keramiikkatehtaamme sijaitsee Posiolla.

Realia Asuntovuokraus

Realia Asuntovuokraus on Suomen suurin vuokra-asuntojen välittäjä, ja teemme vuosittain keskimäärin 10 000 vuokrasopimusta. Valtakunnallisessa hakijarekisterissämme on tuhansien vuokra-asunnonhakijoiden ajantasaiset tiedot. Realia Asuntovuokraus on Suomen Vuokranatajat ry:n kannattajajäsen ja noudatamme hyvää vuokravälitystapaa. Ota yhteyttä!

Realia Asuntovuokraus http://www.realiaasuntovuokraus.fi/

Realia Isännöinti

Realia Isännöinti on Suomen suurin isännöintiyritys noin 10 prosentin markkinaosuudella. Palvelemme noin 4 500 taloyhtiötä yli 40 paikkakunnalla noin 400 ammattilaisen voimin. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisesti hyvää ja laadukasta palvelua lähellä asiakasta ja suuren yrityksen asiakasedut. Ota yhteyttä!

Realia Isännöinti http://www.realiaisannointi.fi/

Turku Energia

Mitä ikinä kotonasi teetkin, tarvitsemasi sähkön saat varmasti Turku Energiasta.
Louna Vuosi sähkösopimuksella varmistat edullisen hinnan kahdeksi vuodeksi eteenpäin ja sinulle hankittu sähkö on tuotettu 100 % uusiutuvalla vesivoimalla.
SKV:n asiakkaana varmistat aina edullisen hinnan, syöttämällä etukoodin Etu kampanjakoodikenttään. Etusi perusmaksu 2€/kk (Norm. 3,78€/kk) ja lisäksi saat edullisen energian.
Tutustu ja tee sopimus linkistä.
https://www.energiaonline.fi/OfferCalculation/OfferCalculation

RT-Visuals Oy

RT-Visuals Oy
Ammattilaisen ottamat valokuvat ovat erittäin tärkeä osa asunnon myyntiä. Laadukkaat kuvat tuovat esille
asunnon parhaat puolet, joiden perusteella potentiaaliset ostajat luovat ensivaikutelmansa kohteesta.
Hyvät kuvat ovat helppo ja edullinen tapa nopeuttaa asunnon myyntiä.


Tutustu ja ota yhteyttä!
 

RT-Visuals Oy http://www.rt-visuals.fi

Suomen Rakennusasiantuntijat Oy

Suomen Rakennusasiantuntijat Oy SUORAA on rakentamisen asiantuntijapalveluihin erikoistunut yritys. Asiantuntijoillamme on vankka kokemus suomalaisesta asuntorakentamisesta ja erityisesti tyypillisistä rakennustavoista eri vuosikymmeninä.


Kuntotarkastus on tärkeä osa asuntokaupan teknisten riskien hallintaa. Siksi teemme kaikki tarkastukset noudattaen YTM – ohjeistusta. Tarkastuksen ja sen raportin avulla ostaja ja myyjä tietävät mistä ovat kauppaa tekemässä. Mahdolliset virheet ja puutteet on helpompi tuoda julki ennen kauppaa ja sopia niiden vaikutuksesta kauppahintaan

Palvelujamme ovat mm:

 • Kuntotarkastukset asuntokaupan yhteydessä
 • Kosteuskartoitukset
 • Kuntotutkimukset
 • Sisäilmatutkimukset vuosien kokemuksella
 • Kuntoarviot kiinteistön ylläpidon apuna
 • Vauriokatselmukset ja riita-asioiden asiantuntijatehtävät

SUORAA on myös kehittänyt pientalojen ylläpidon avuksi ilmaisen TALOVISIO-palvelun. Ota käyttöösi osoitteessa www.talovisio.fi

Suomen Rakennusasiantuntijat Oy http://www.talovisio.fi