Rivitalohuoneisto 3 h, k, s, khh, 2 wc 77 m²
Vehkatie 17-21, Järvenpää (Loutti)

Myyntihinta: 176 865,48 € Velaton hinta: 179 000,00 € Esittely: Su 20.01.2019 klo 12:30 - 13:00

Loistava sijainti kivenheiton päässä Järvenpään keskustasta, yhtiön huolellinen hoito ja hyvä yhteishenki sekä ihanat naapurit. Siinä tämän kodin parhaat puolet, tuumi omistajan tytär, kun haastattelin häntä asunnon myynnin valmistelun yhteydessä. Nämä samat asiat toistuvat tyttären kirjoittamassa Kodin Tarinassa, jonka löydät: www.skv.fi/kohde/8186306 Pinnat ovat paikoin alkuperäisiä ja olet varmasti sitä mieltä, että keittiö kaipaa uusimista. Tätä kotia on kuitenkin hoidettu todella hyvin. Kylpyhuone on alkuperäinen, mutta laatat hohtavat puhtauttaan, eikä kosteutta ole v. 2015 toteutetussa yhtiön märkätilakartoituksessa löydetty. Olohuoneen ja makuuhuoneiden parketti on asennettu n. 20 vuotta sitten ja se on hyvässä kunnossa. Takapihalla avautuvat metsäiset maisemat ja sinne on kulku suoraan saunan löylyhuoneesta. 80-luvun kolmioissa ei useinkaan ole kahta wc:tä, mutta tässäpä on. Toinen wc-istuin on sijoitettu pesuhuoneeseen. Myös apukeittiö eli kodinhoitohuone löytyy. Jos tämä kaikki kuulostaa siltä, mitä odotat uudelta kodiltasi, ota pian yhteyttä. Lähdetään saman tien katsomaan.

Asunnon esittely

Ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Tällä kohteella ei ole Joustavaa Esittelyä. Joustava Esittely on uusi SKV:n palvelu, jolla säästetään asunnon myyjän aikaa. Saat sen vain SKV:lta. Tutustu palveluun tästä

Jos kohteella tällä hetkellä ei ole julkisia esittelyitä, ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Kodin Tarina®

Tarinaa kodista

Joko siitä on 30 vuotta, kun äitini muutti tähän asuntoon?  Kylläpä aika rientää!  Tyttären näkökulmasta parasta äidin muutossa oli valita yhdessä hänen kanssaan tapetteja ja suunnitella sisustusta. Mitkä tavarat muuttaisivat äidin vanhasta kodista uuteen, mitkä hän hankkisi uutena? Sisustuksesta tulikin niin hyvä, ettei sitä tarvinnut kuin hiukan päivittää vuosien saatossa. Modernit huonekalut sopivat hyvin äidin kauniisiin antiikkiesineisiin. Koti oli upouusi, mutta silti heti oman näköinen. 

Äiti oli hyvin nuorekas jäädessään eläkkeelle ja hänellä riitti aikaa rakkaille harrastuksilleen lukemiselle, luonnossa liikkumiselle ja puutarhan laitolle. Naapurit tulivat tutuiksi kukkasipuleita ja pistokkaita vaihdellessa. Lapsenlapset saivat nauttia niin mummin tekemistä letuista kuin iltasaduistakin ja tietenkin retkistä yhtiön takana sijaitsevaan metsikköön. Yökyläreissut mummilaan olivat ihan parasta pienten ihmisten mielestä. Olihan mummilla iso ystävällinen koira, joka sekin rakasti heitä.

Sitten lapsenlapset lähtivät kouluun ja opiskelemaan, osa eri puolille Suomea ja jopa maailmaa.  Mummille muistettiin kuitenkin aina lähettää kuulumisia korteissa ja kirjeissä. Niitä onkin aikamoiset niput tallessa. Nyt lapsenlapsilla on jo omia lapsia – ja koiria, joita käydään näyttämässä isomummille hoivakodissa.

Äiti sai asua omassa kodissaan yli 90-vuotiaaksi. Keittiön ikkunasta oli mukava seurata pihan tapahtumia. 

Parasta taloyhtiössä ovat ihanat naapurit, hyvä yhteishenki ja yhtiön huolellinen hoito. Hyvissä ajoin ryhdytään suunnittelemaan pitääkö katot maalauttaa tai aitaa uusia. Isommistakin remonteista keskustellaan yhtiökokouksessa rauhallisesti ja eri vaihtoehtoja punniten. Muistan taannoin keskustelun salaojaremontista, vilkkain keskustelu syntyi siitä mihin kaikkien pihakasvit siirretään siksi aikaa, kun talonvierukset kaivetaan auki. Paikka kasveille löytyi ja haasteellinen remontti toteutettiin ripeästi.

Toivottavasti uusi tai uudet asukkaat tulevat olemaan tässä asunnossa yhtä onnellisia kuin äitini.

Omistajan Top 3

 • Sijainti kivenheiton päässä Järvenpään keskustasta
 • Ihanat naapurit ja yhtiön hyvä henki
 • Hyvin hoidettu yhtiö
Lue lisää Kodin Tarinasta!

Asunnon tiedot

Perustiedot

 • SKV-avain
  8186306
 • Osoite
  Vehkatie 17-21, 04400 Järvenpää
 • Huone-erittely
  3 h, k, s, khh, 2 wc
 • Huone-erittely yhtiöjärj.
  3h+k+ak+s
 • Huoneluku
  3
 • Pinta-ala
  77 m²
 • Yleiskunto
  Tyydyttävä
 • Kerros/kerroksia
  1/1
 • Oma sauna
  Kyllä
 • Parveke
  Ei
 • Ikkunoiden suunta
  etelä-pohjoinen, pihalle, talon takana olevaa metsikköön
 • Piha
  On
 • Hissi
  Ei
 • Keittiön varusteet
  Jääkaappipakastin, Liesi, Liesituuletin, astianpesukoneelle varaus
 • Kylpyhuoneen/wc:n varusteet
  Sauna, Kiuas (sähkö), Erillinen WC (toinen wc-istuin pesuhuoneessa), Suihku, Pesukoneliitäntä, Lattialämmitys, saunan löylyhuoneesta käynti takapihalle
 • Lattiapäällyste
  parkettia; keittiö, saunaosasto ja wc laattaa
 • Rakennusvuosi
  1987
 • Energialuokka
  C 2007
 • Rakennusmateriaali
  Puu
 • Lämmitys
  Sähkö
 • Suoritetut korjaukset
  Vaihdettu lämminvesivaraajia huoneistoihin v. 2017 ja 2018; poistoilmakanavien puhdistus ja säätö 2016; katon puhdistus ja pinnoitus sekä huoneistojen märkätilojen kartoitukset 2015; talojen harjakattojen harjaelementtien asennusvirheen korjaaminen, leikkipaikkojen turva-alustojen uusiminen ja alkuperäisten keittiöhanojen uusiminen v. 2013; lukituksen muutos Sento-sarjaan 2012; salaojat uusittu ja kattovesien keräysjärjestelmä rakennettu 2011
 • Päätetyt korjaukset
  ei mainintaa isännöitsijäntodistuksessa
 • Suunnitteilla olevat korjaukset
  hallituksen kunnossapitotarveselvitys 5 vuodelle: tontin raja-aitojen kunnostus 2018-2019; julkisivujen puuverhousten maalaus talkoilla tarvittaessa; ikkunapuitteiden ja ovien maalaus talkootyönä tarvittaessa; vuotuinen yläpohjan kunnon tarkkailu; lämmityspattereiden uusinta tarvittaessa; yli 20 vuotta vanhojen lämminvesivaraajien vaihtaminen; IV-koneiden uusinta tarvittaessa
 • Tontti
  Oma tontti
 • Tontin pinta-ala
  6 706 m²
 • Hoitovastike
  193,27 €/kk
 • Rahoitusvastike
  103,95 €/kk
 • Yhtiövastike yht.
  297,22 €/kk
 • Myyntihinta
  176 865,48 €
 • Velaton hinta
  179 000,00 €

Kohde kartalla

Nordea Järvenpää

Kuvaus

Palvelut: Kassapalvelut Neuvontapalvelut ajanvarauksella Ilman ajanvarausta: tilinsiirrot, korttien nouto, tallelokerot, arvopaperitoimeksiannot Otto-automaatti, laskun maksuautomaatteja, kolikkopiste ja yritysten vaihtorahalokerot Tervetuloa!

Yhteystiedot ja aukioloajat

Nordea Järvenpää Sibeliuksenkatu 15 04400 Järvenpää Ma - Pe 10 - 16.30

Yhteyshenkilö

Lainalaskuri

Asuntokaupassa nopeus on valttia. Ennen kuin lähdet asuntonäytölle etsimään uutta kotia, sinun kannattaa hankkia lainalupaus. Lainalupaus ei sido sinua mitenkään, mutta sen avulla olet etulyöntiasemassa muihin samasta asunnosta kiinnostuneisiin nähden. Lainalupausten turvin voit tehdä ostotarjouksen heti, kun "se oikea" osuu kohdalle. Asuntolainalaskurillamme lasket helposti, minkä verran tarvitset lainan muodossa rahoitusta uuteen asuntoon.

Siirry asuntolainalaskuriin

Loutti

Alueesta yleisesti

Loutti on pääasiassa kerros- ja rivitaloista koostuva asuinalue Järvenpään keskustan luoteispuolella. Loutissa on kaksi kioskia, pizzeria-ravintola, kauppa, muutama parturi-kampaamo sekä tarha. Loutissa toimii myös Harjulan ala-aste, jossa opetetaan Loutin ja Kaakkolan kaupunginosien lapsia. Loutin kaupunginosan asumistiheys on yksi Järvenpään suurimpia. Loutin kaupunginosa on rauhallinen asuinalue, josta on kuitenkin vain lyhyt etäisyys keskustan palveluihin. Alue onkin ihanteellinen asuinalue lapsiperheelle. Loutti on myös vehreä ja alueella on hyvät ulkoilumahdollisuduet. Loutin alueella sijaitsee myös Järvenpään Puistobluesien Bluestoimisto. Järvenpään lukio sijaitsee Pajalan kaupunginosassa.

Alueen perustiedot

Aluekehitys

Omaa kotia etsiessä on hyvä huomioida myös asuinalueella lähivuosina tapahtuvat kaavoitukselliset muutokset. Onko asunnon läheisyyteen tiedossa liikenneratkaisuja, jotka parantavat kulkua kodin ja palveluiden välillä? Tai onko asuinalueelle suunnitelmissa lähikaupan, koulun tai esimerkiksi tehtaan rakentaminen? Alueen kehittymisellä voi olla suuri vaikutus myös asunnon myymiseen. Lähialueen palvelut sekä liikenne- ja rakennusratkaisut voivat vaikuttaa hintoihin sekä siihen, kuinka paljon asunnolle löytyy ostajia myyntivaiheessa.

Paikkakunnan kaavoitussivu

Paikalliset yhteistyökumppanit

Paikalliset kumppanit ovet meille tärkeitä. He ovat tärkeä osa paikallista identiteettiämme ja esittelemme heitä ylpeänä sivuillamme. Tutustu alla heidän tarjoomaansa.

Studio 123

Studio 123 on kolmen salin elokuvateatteri Järvenpään keskustassa.
Monipuolinen ohjelmisto elokuvista oopperaan tarjoavat elämyksiä jokaiselle.
Studio 123 on suomalainen perheyritys.

Iittala Outlet Järvenpää

Array

Iittala Outlet Järvenpää https://www.iittala.fi/home

Puutavaraliike T. Vainio Oy

Rakennustarvikkeet ja puutavarat yli 65 vuoden kokemuksella Järvenpäästä. Levyjen ja puutavaroiden sahauspalvelu, kuljetuspalvelu ja peräkärry asiakaskäyttöön veloituksetta. Valikoimassa myös Milwaukee-työkalut ja tarvikkeet.

Puutavaraliike T. Vainio Oy http://www.puutavaraliiketvainio.fi/

DataSky Oy

Tietotekniikan ammattilainen

Tarjoamme erilaisia tietotekniikan palveluja vuosien kokemuksella ja parhaalla palvelulla. Palveluitamme on muun muassa tietokonehuolto, tulostinhuolto, puhelinhuolto sekä asennukset.

Lisäksi myynti valikoimaamme kuuluu tietotekniikan suurimpien valmistajien tuotteet. Palvelemme yrityksiä ja kuluttajia, tiloissamme tai asiakkaan luona.

Palvelua niin kuin ennen vanhaan, tervetuloa!

Mainostoimisto Ohoi Creative

Ohoi Creative on täyden palvelun mainostoimisto Järvenpäässä. Tarjoamme luovia palveluita monipuolisesti erikokoisiin markkinoinnin tarpeisiin. Meiltä onnistuu kaikki yritysilmeestä nettisivuihin, markkinointimateriaaleihin ja valokuvaukseen saakka.

Jätä yhteydenottopyyntö nettisivuiltamme, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva ratkaisu.

Mainostoimisto Ohoi Creative http://www.ohoicreative.com/

Jarkon rakennuspalvelu

Kaikki tietävät, että päämäärän saavuttaminen tarkoittaa töiden jatkumista koko tiimille. Jarkon rakennuspalveluilla on pitkien työsuhteiden lisäksi pitkiä asiakassuhteita. Suurin osa jatkuvasta kasvusta on perustunut olemassa olevien asiakkaiden tilaajamäärien kasvuun. Tämä kertoo hyvästä palvelusta ja luotettavuudesta kaikessa toiminnassa.

Jarkon rakennuspalvelu https://www.jarkonrakennuspalvelu.fi/

Kerahuolto

Toimintaperiaatteemme on syntynyt lähtökohdasta, jossa asiakastarve on syvässä ytimessä. On Suomalaisten ongelma, että kansalaisomaisuudesta ei huolehdita sillä pieteetillä, kuin olisi tarpeen. Kiinteistökanta vaatii huoltoa - ennen kaikkea aktiivista, välittävää ja ennakoivaa huoltoa. Kerahuolto tarjoaa palvelukattauksen, jonka keskiössä on välittäminen, suomalaiset kodit ja raudanluja ammattitaito.

Järvenpään Kukkatalo

Kotiin ja puutarhaan ammattitaitoista ja aikaansa seuraavaa palvelua. Upea valikoima leikkokukkia, viherkasveja, sisustustavaroita sekä vaateliaankin puutarhurin toiveet täyttävä kasvivalikoima.

Järvenpään Kukkatalo http://www.jarvenpaankukkatalo.fi

Puustelli Järvenpää

Teillä SKV:n asiakkaana on mahdollisuus hyödyntää Puustellin suunnittelupalvelua jo siinä vaiheessa, kun suunnittelette uuden kodin ostoa tai harkitsette uuden kodin rakentamista. Palvelu on luonnollisesti Teille maksuton.

Palvelumme remontoijille ja rakentajille

Keittiön remontointi on monien työsuoritusten taitavaa yhteensovittamista ja vastuun ottoa kokonaisuuden onnistumisesta alusta loppuun. Useimmiten asiakas on remontoidessaan tuntemattoman edessä. Siksi Puustellin palvelua suunnittelusta remontointiin ja rahoitukseen arvostetaan remontoijien ja rakentajien keskuudessa. Ei siis ihme, että Puustelli on ollut Suomen ostetuin keittiömerkki jo vuodesta 1983 – yli 30 vuotta.

Puustellin rakentajapalvelu tarjoaa ennennäkemättömän palvelukokonaisuuden uudisrakentajille, jotta uudesta kodistasi tulisi juuri sitä mistä olet aina unelmoinut.

Otathan yhteyttä, niin sovitaan esittelyaika, jolloin voitte tutustua tarkemmin Puustelli-tuotteiden laatuun ja mallistoon Järvenpään Puustellissa.  

Puustelli Järvenpää http://www.puustelli.fi

Paikallisuutiset

Keski-Uusimaa - uutiset
Keski-Uusimaa - uutiset
Lue lisää
Kommentti: Kaikkien puolueiden reivattava linjaansa, yhtä lukuun ottamatta
Kommentti: Kaikkien puolueiden reivattava linjaansa, yhtä lukuun ottamatta

Oulun järkyttävän seksuaalirikosten paljastuminen tekee huhtikuun eduskuntavaaleista maahanmuuttovaalit. Tämä aiheuttaa ongelmia kaikille puolueille lukuun ottamatta perussuomalaisia.

Jussi Halla-ahon perussuomalaiset ovat nyt kotikentällään, sillä puolueen johtavana teemana on ollut maahanmuutto. Halla-aho pääsee nyt toistamaan iskulausettaan "haittamaahanmuutosta" ja sen seurauksista. Puolueella on myös selkeän populistinen ratkaisu nyt julki tulleisiin rikoksiin; humanitäärisen maahanmuuton lopettaminen.

Maahanmuuttoon...

Lue lisää