Rivitalohuoneisto 2h+k+s 62 m²
Karsikonkatu 9, Joensuu (Karsikko)

Myyntihinta: 93 300,00 € Velaton hinta: 93 300,00 €

Kaksio hyvällä sijainnilla lyhyen matkan päässä keskustasta. Takapiha ja terassi avautuvat metsikköön päin. Iso makuuhuone ja vaatehuone tarjoavat hyvät säilytystilat isommallekin tavaramäärälle. Huoneistossa on oma sauna.

Asunnon esittely

Ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Tällä kohteella ei ole Joustavaa Esittelyä. Joustava Esittely on uusi SKV:n palvelu, jolla säästetään asunnon myyjän aikaa. Saat sen vain SKV:lta. Tutustu palveluun tästä

Jos kohteella tällä hetkellä ei ole julkisia esittelyitä, ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Asunnon tiedot

Perustiedot

 • SKV-avain
  8193841
 • Osoite
  Karsikonkatu 9, 80260 Joensuu
 • Huone-erittely
  2h+k+s
 • Huone-erittely yhtiöjärj.
  2h+k+s
 • Huoneluku
  2
 • Pinta-ala
  62 m²
 • Yleiskunto
  Tyydyttävä
 • Kerros/kerroksia
  1/1
 • Oma sauna
  Kyllä
 • Parveke
  Ei
 • Ikkunoiden suunta
  etelä/pohjoinen
 • Piha
  On
 • Hissi
  Ei
 • Keittiön varusteet
  Jääkaappipakastin, Kaapistot, Liesi
 • Kylpyhuoneen/wc:n varusteet
  Sauna, Kiuas, Peilit, Suihku, Pesukoneliitäntä, Ikkunat, Seinät (muovimatto), Lattiat (muovimatto)
 • Lattiapäällyste
  muovimatto
 • Rakennusvuosi
  1982
 • Energialuokka
  E 2013
 • Rakennusmateriaali
  Puu
 • Yhtiön yhteiset tilat
  Ullakko/kellarikomero, Pesutupa, Mankeli, Ulkoiluvälinevarasto
 • Lämmitys
  Kaukolämpö
 • Suoritetut korjaukset
  Tasakatto muutettu harjakatoksi, aita uusittu 1995. Antenniverkko digikelpoiseksi 2007. Kiinteistön kuntoarvio 2008. Patteriventtiilit ja lämmönsiirrin vaihdettu sekä tasapainoitus tehty 2009. Ilmastoinnin puhdistus 2009. Julkisivun puusosat maalattu 2010. Tonttijohto uusittu 2010. Käyttövesiputkiston suunnitelmat valmistunut 2017-2018. Kattosiltojen uusiminen 2013. Ikkunoiden ja ulko-ovien sekä lukituksen uusinta 2016. Käyttövesiputkiston saneraus suunnitelmat valmiina K-vesiputki remontti tulossa, ei vielä päätöstä ajankohdasta.
 • Suunnitteilla olevat korjaukset
  Suunnitelmissa toteuttaa käyttövesiputkiston saneeraus lähitulevaisuudessa ei vielä yhtiökokouksen päätöstä asiasta. Hallituksen esitys käyttövesisanerauksen toteuttamisesta mahdollisesti vuosina 2019-2020.
 • Tontti
  Oma tontti
 • Tontin pinta-ala
  6 266 m²
 • Hoitovastike
  204,60 €/kk
 • Yhtiövastike yht.
  204,60 €/kk
 • Myyntihinta
  93 300,00 €
 • Velaton hinta
  93 300,00 €

Kohde kartalla

Nordea Joensuu

Kuvaus

Nordean kodinrahoituksen ammattilaiset auttavat sinua suunnittelemaan rahoituksen unelmakotiasi varten Joensuun seudulla. Asiantuntijamme tarjoamat kodin rahoitusratkaisut ovat yksilöllisiä. Varaa rohkeasti aika ja tee haaveistasi totta!

Yhteystiedot ja aukioloajat

Nordea Joensuu Kauppakeskus Isomyy 2 krs Siltakatu 10, JOENSUU Toimistomme on avoinna ma-pe klo. 10-16:30

Yhteyshenkilö

Lainalaskuri

Asuntokaupassa nopeus on valttia. Ennen kuin lähdet asuntonäytölle etsimään uutta kotia, sinun kannattaa hankkia lainalupaus. Lainalupaus ei sido sinua mitenkään, mutta sen avulla olet etulyöntiasemassa muihin samasta asunnosta kiinnostuneisiin nähden. Lainalupausten turvin voit tehdä ostotarjouksen heti, kun "se oikea" osuu kohdalle. Asuntolainalaskurillamme lasket helposti, minkä verran tarvitset lainan muodossa rahoitusta uuteen asuntoon.

Siirry asuntolainalaskuriin

Karsikko

Alueesta yleisesti

Karsikko on kaupunginosa Pielisjoen rannalla Joensuussa. Alue on rakennettu pääosin 1970-80 –lukujen vaihteessa. Alueen asukasluku on hieman yli 4000 ja Karsikko onkin väkiluvultaan Joensuun kolmanneksi suurin kaupunginosa. Alueen läpi virtaavat joet Oksoja ja Iiksenjoki. Karsikkoon kuuluvia alueita ovat Kettuvaara, Kissamäki ja Asevelikylä sekä uutena alueena Kulhon suuntaan laajeneva Multimäki. Karsikon alakoululla ja kirjastolla on pitkä historia. Alueen kouluja ovat Karsikon alakoulu sekä Pielisjoen yläkoulu. Karsikon koulu aloitti toimintansa Pielisensuun kouluna vuonna 1892. Tarve koulun perustamiselle oli ilmeinen, koska Karsikon sahan ympärille oli syntynyt asukastihentymä, jossa kouluikäisten lasten määrä oli merkittävä ja jatkuvassa kasvussa. Karsikon sahan johtaja C.J. Cederberg oli myötämielinen koulun perustamishankkeelle ja lupasi antaa koulun tarvitsemat tilat veloituksetta Karsikon sahalta. Koulu päätettiin avata mahdollisimman pian heti, kun saadaan opettaja palkatuksi. Koulun ensimmäiseksi opettajaksi palkattiin ylioppilas Hassinen, ja koulu päätettiin aloittaa tammikuun 25. päivänä 1892 kello kymmenen aamulla. Kirjasto toimii entisessä kansakoulun rakennuksessa, joka on rakennettu 1892. Rakennus on suojeltu ja se peruskorjattiin kirjastoksi 1980-luvun alussa. Pielisjoen koulussa on LUMA-luokka ainoana Joensuussa, sekä musiikkiluokka, kuten muissakin yläkouluissa. Karsikon päiväkoteja ovat Kissamäen päiväkoti ja Päiväkoti Tuulikannel sekä yksityiset päiväkodit Steiner-Päivänsini ja Vekkula. Karsikossa on myös nuorisotalo. Karsikkolaiset käyttävät ahkerasti kirjastoaan, viettävät siellä laulu- ja peli-iltoja sekä tekevät heinätöitä asevelikylän niityllä. Asuinalueena Karsikko on erittäin lapsiystävällistä seutua. Harrastusmahdollisuuksia on koulukeskuksen saleissa ja mm. läheisessä Pekkalan taidekoulussa. Myös muiden kaupunginosien harrastuspaikoille pääsee helposti esimerkiksi bussilla tai pyörällä.

Alueen perustiedot

Haastattelu

Karsikon asukas

Karsikon pienvenerannan vieressä sijaitsevalla uimarannalla on mukava viettää kesäpäivää. Iiksenjoki puolestaan sopii mainiosti melontaan. Karsikko on alueena erittäin lapsiystävällistä seutua.

Aluekehitys

Omaa kotia etsiessä on hyvä huomioida myös asuinalueella lähivuosina tapahtuvat kaavoitukselliset muutokset. Onko asunnon läheisyyteen tiedossa liikenneratkaisuja, jotka parantavat kulkua kodin ja palveluiden välillä? Tai onko asuinalueelle suunnitelmissa lähikaupan, koulun tai esimerkiksi tehtaan rakentaminen? Alueen kehittymisellä voi olla suuri vaikutus myös asunnon myymiseen. Lähialueen palvelut sekä liikenne- ja rakennusratkaisut voivat vaikuttaa hintoihin sekä siihen, kuinka paljon asunnolle löytyy ostajia myyntivaiheessa.

Paikkakunnan kaavoitussivu

Paikalliset yhteistyökumppanit

Paikalliset kumppanit ovet meille tärkeitä. He ovat tärkeä osa paikallista identiteettiämme ja esittelemme heitä ylpeänä sivuillamme. Tutustu alla heidän tarjoomaansa.

Pentik Oy

Pentik on sisustusmyymäläketju, joka haluaa tuoda tuulahduksen pohjoista kauneutta ja kodikkuutta ihmisen ympärille. 
Mielestämme inspiroiva koti syntyy yhdistämällä suomalaista käsityötä ja kauneimpia löytöjä maailmalta. 
Keramiikkatehtaamme sijaitsee Posiolla.

Realia Asuntovuokraus

Realia Asuntovuokraus on Suomen suurin vuokra-asuntojen välittäjä, ja teemme vuosittain keskimäärin 10 000 vuokrasopimusta. Valtakunnallisessa hakijarekisterissämme on tuhansien vuokra-asunnonhakijoiden ajantasaiset tiedot. Realia Asuntovuokraus on Suomen Vuokranatajat ry:n kannattajajäsen ja noudatamme hyvää vuokravälitystapaa. Ota yhteyttä!

Realia Asuntovuokraus http://www.realiaasuntovuokraus.fi/

Realia Isännöinti

Realia Isännöinti on Suomen suurin isännöintiyritys noin 10 prosentin markkinaosuudella. Palvelemme noin 4 500 taloyhtiötä yli 40 paikkakunnalla noin 400 ammattilaisen voimin. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisesti hyvää ja laadukasta palvelua lähellä asiakasta ja suuren yrityksen asiakasedut. Ota yhteyttä!

Realia Isännöinti http://www.realiaisannointi.fi/