Kerrostalohuoneisto 3h,k,kph,vh 69,5 m²
Halmstadinkatu 8-10, Hanko (Hanko)

Myyntihinta: 115 000,00 € Velaton hinta: 115 000,00 €

Siisti kolmio hissitalon 3. kerroksessa etsii uusia asukkaita. Tilava lasitettu länsiparveke upealla näköalalla. Asunto sijaitsee aivan loistavalla paikalla kaikkien palvelujen lähellä. En prydlig trea i tredje våningen i hisshus söker nya invånare. Rymlig inglasad balkon mot väst med förtjusande utsikt. Bostaden är belägen på ypperligt ställe nära alla tjänster.

Asunnon esittely

Ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Tällä kohteella ei ole Joustavaa Esittelyä. Joustava Esittely on uusi SKV:n palvelu, jolla säästetään asunnon myyjän aikaa. Saat sen vain SKV:lta. Tutustu palveluun tästä

Jos kohteella tällä hetkellä ei ole julkisia esittelyitä, ota yhteyttä kohteen välittäjään sopiaksesi yksityisesittelyn.

Asunnon tiedot

Perustiedot

 • SKV-avain
  8197702
 • Osoite
  Halmstadinkatu 8-10, 10900 Hanko
 • Huone-erittely
  3h,k,kph,vh
 • Huone-erittely yhtiöjärj.
  3h+k
 • Huoneluku
  4
 • Pinta-ala
  69,5 m²
 • Yleiskunto
  Tyydyttävä
 • Kerros/kerroksia
  3/6
 • Oma sauna
  Ei
 • Parveke
  On, Länsi, Lasitettu parveke upealla näköalalla
 • Hissi
  Kyllä
 • Keittiön varusteet
  Jääkaappipakastin, Kaapistot, Liesi, Liesituuletin
 • Kylpyhuoneen/wc:n varusteet
  Peilikaappi, Suihku, Pesukoneliitäntä (kylpyhuoneessa), Rakennus on valmistunut ennen vuotta 1995 eikä huoneistossa ole tehty asbestikartoitusta
 • Lattiapäällyste
  muovimatto
 • Rakennusvuosi
  1975
 • Energialuokka
  F 2013
 • Rakennusmateriaali
  Betonielementti
 • Yhtiön yhteiset tilat
  Ullakko/kellarikomero, Kylmäsäilytystilat, Sauna
 • Lämmitys
  Vesikierto
 • Suoritetut korjaukset
  Eteläjulkisivun ikkunat uusittu 1999. Patteritermostaatit uusittu 2000. Julkisivujen elementtisaumat uusittu 2001. Länsisivun 12 kpl ikkunaa uusittu 2003. Pervekelattiat peruskorjattu, parvekekaiteet uusittu sekä parvekelasit asennettu vuoden 2003 aikana. Itäsivun 12 kpl ikkunaa uusittu 2004. Pohjoisjulkisivun ikkunat 2005. Hissin koneisto ja laitteet uusittu 2007. Käyttöveden paineenkorotuslaite 2010, kuituverkkoliitymä 2012, kaukolämpöliittymä ja lämmityslaitteiston uusiminen 2012, julkisivujen huoltomaalaus, ilmanvaihtokanavien puhdistus ja ilmanvaihdon säätö, vesikaton pinnoite 2015, saunan pintamateriaalit 2016, saunaosaston pesuhuoneen peruskorjaus 2017
 • Suunnitteilla olevat korjaukset
  2018-2022 Jäteastiasuojat. Käyttövesiputkien sekä valurautaviemäreiden uusimisen suunnittelu elokuun lopussa 2018. Mahdollinen uusiminen 2019-2020. Lämmöntalteenotto poistoilmasta. Palovaroittimien uusiminen, yleiset tilat. Parvekkeiden ikkunat ja ovet. Sisäänkäynti ja rappukäytävä
 • Tontti
  Oma tontti
 • Tontin pinta-ala
  2 516,2 m²
 • Hoitovastike
  260,63 €/kk
 • Myyntihinta
  115 000,00 €
 • Velaton hinta
  115 000,00 €

Kohde kartalla

Nordea Raasepori

Kuvaus

Nordea Raasepori sijaitsee Tammisaaressa. Konttorissa saat palvelua es. rahoitus-, sijoitus- ja maksuliikenneasioissa. Henkilökuntamme on ammattitaitoinen ja osaava. Tervetuloa Nordeaan!

Nordea Raseborg finns i Ekenäs. Kontoret erbjuder heltäckande service gällande bl.a. finansiering, placeringar och betalningsrörelseärenden. Kontorets personal är kunnig och serviceinriktad. Välkomna till Nordea!

Yhteystiedot ja aukioloajat

Nordea Raasepori Kuninkaankatu 7, 10600 Tammisaari Arkisin 10.00-16.30

Yhteyshenkilö

Marie-Louise Sundblom

Marie-Louise Sundblom Henkilökohtainen pankkineuvoja/ Personlig bankrådgivare

020 304 584 suomeksi, 020 306 065 ruotsiksi

Patricia Korenius

Patricia Korenius Henkilökohtainen pankkineuvoja/ Personlig bankrådgivare

020 304 865 suomeksi, 020 306 067 ruotsiksi

Pia Bäck

Pia Bäck Henkilökohtainen pankkineuvoja/ Personlig bankrådgivare

020 302 233 suomeksi, 020 306 116 ruotsiksi

Ann-Marie Lundström

Ann-Marie Lundström Henkilökohtainen pankkineuvoja/ Personlig bankrådgivare

020 304 231 suomeksi, 020 306 007 ruotsiksi

Ulrika Broman

Ulrika Broman Henkilökohtainen pankkineuvoja/ Personlig bankrådgivare

020 304 579 suomeksi, 020 306 068 ruotsiksi

Lainalaskuri

Asuntokaupassa nopeus on valttia. Ennen kuin lähdet asuntonäytölle etsimään uutta kotia, sinun kannattaa hankkia lainalupaus. Lainalupaus ei sido sinua mitenkään, mutta sen avulla olet etulyöntiasemassa muihin samasta asunnosta kiinnostuneisiin nähden. Lainalupausten turvin voit tehdä ostotarjouksen heti, kun "se oikea" osuu kohdalle. Asuntolainalaskurillamme lasket helposti, minkä verran tarvitset lainan muodossa rahoitusta uuteen asuntoon.

Siirry asuntolainalaskuriin

Hanko

Alueesta yleisesti

 

Meri, aavat maisemat ja valon määrä ovat vahvasti läsnä Hangossa – rauhallisessa pikkukaupungissa, jonka luonto on vertaansa vailla. Kolmelta suunnalta meren ympäröimä kaupunki herää kesäisin henkiin ranta- ja veneturisteille järjestettävien tapahtumien, kuten esimerkiksi heinäkuisen Hangon regatan, ansiosta.

Hangon pitkät hiekkarannat sijaitsevat lounaisella Uudellamaalla, noin 130 km päässä Helsingistä ja 145 km päässä Turusta. Lähin kaupunki on Raasepori. Tuon 35 kilometrin pituisen välimatkan varrella sijaitsevat Hangon pienemmät kylät, joita ovat Lappohja (Lappvik), Santala (Sandö) ja Öby.

Löydät kaikki tarjolla olevat kodit tämän tietosivun alareunasta, myytävät asunnot Hanko -osiosta.

 

Merellinen helmi ja upea luontokohde

Uudellamaalla Suomenlahden rannikolla sijaitsevasta Hangosta löytyy maamme eteläisin kärki ja kaunis Tulliniemen luontopolku, missä Saaristomeren ja Suomenlahden tyrskyt kohtaavat. Täällä lähes jokainen tie vie merenrantaan, jota löytyy kaupungista yli 30 kilometrin verran.

Hanko on ulkoilmaihmisen unelmakohde: täällä järjestetään useita opastettuja luontoretkiä ja hyljesafareita. Näihin ja moniin muihin aktiviteetteihin voit tutustua kaupungin omalla matkailusivustolla.

Hangon asuinalueet

Muita viihtyisiä asuinpaikkoja lähistöllä ovat Henriksberg, Koverhar, Krogars, Tvärminne ja Täktom. Kaupunginosiin sen sijaan lukeutuvat Hangon keskusta (Hangö centrum), Hangonkylä (Hangöby) ja Hanko Pohjoinen (Hangö Norra).

Kaksikielisessä Hangossa asutaan pientaloissa, sillä 63 % asunnoista sijaitsee omakoti- ja rivitaloissa, omistusasuntoja sen sijaan on 66 %. (Lähde: hanko.fi)

Myytävät tontit ja loma-asunnot Hanko

Unelmakodin rakennusta suunnitteleville Hanko on ihanteellinen paikka, sillä kukapa ei haluaisi asua tässä kauniissa saaristokaupungissa. Katso kaikki vapaat tontit Hangon alueella tästä.

Hanko on parhaimmillaan kesällä ja lomat on ihana viettää merellisissä tunnelmissa. Katso Hangon loma-asunnot tästä.

Myytävät asunnont Hanko -> Katso tästä kaikki avoimet kohteet

Alueen perustiedot

Aluekehitys

Omaa kotia etsiessä on hyvä huomioida myös asuinalueella lähivuosina tapahtuvat kaavoitukselliset muutokset. Onko asunnon läheisyyteen tiedossa liikenneratkaisuja, jotka parantavat kulkua kodin ja palveluiden välillä? Tai onko asuinalueelle suunnitelmissa lähikaupan, koulun tai esimerkiksi tehtaan rakentaminen? Alueen kehittymisellä voi olla suuri vaikutus myös asunnon myymiseen. Lähialueen palvelut sekä liikenne- ja rakennusratkaisut voivat vaikuttaa hintoihin sekä siihen, kuinka paljon asunnolle löytyy ostajia myyntivaiheessa.

Paikkakunnan kaavoitussivu

Paikalliset yhteistyökumppanit

Paikalliset kumppanit ovet meille tärkeitä. He ovat tärkeä osa paikallista identiteettiämme ja esittelemme heitä ylpeänä sivuillamme. Tutustu alla heidän tarjoomaansa.

Pentik Oy

Pentik on sisustusmyymäläketju, joka haluaa tuoda tuulahduksen pohjoista kauneutta ja kodikkuutta ihmisen ympärille. 
Mielestämme inspiroiva koti syntyy yhdistämällä suomalaista käsityötä ja kauneimpia löytöjä maailmalta. 
Keramiikkatehtaamme sijaitsee Posiolla.

Realia Isännöinti

Realia Isännöinti on Suomen suurin isännöintiyritys noin 10 prosentin markkinaosuudella. Palvelemme noin 4 500 taloyhtiötä yli 40 paikkakunnalla noin 400 ammattilaisen voimin. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisesti hyvää ja laadukasta palvelua lähellä asiakasta ja suuren yrityksen asiakasedut. Ota yhteyttä!

Realia Isännöinti http://www.realiaisannointi.fi/