Kerrostalo 1963

Birger Jaarlin katu 21, Hämeenlinna (Keskusta)

47,50 m² (2h,kk,kph/wc)
107 000 € (2 252,63 €/m²)
Katso Kodin Tarina

Kohteen kuvaus

Hämeenlinnassa, ydinkeskustassa sijaitseva 4/5 kerroksen valoisa 47,5 m2;n heti vapaa kaksio.
Asunto on siisti, keittokomero on toimiva, mutta kaipaa päivitystä. Huoneiden ikkunat ovat keskustan suuntaan.Tämä huoneisto soveltuu hyvin myös vanhemmalle ikäpolvelle, sillä ulko-oven edessä on ramppi esim. pyörätuolille ja hissi on aivan huoneiston ovea vastapäätä.

Asunto Oy Hämeenmoko on valmistunut v. 1963 ja suurimmat remontit on tehtyinä, viimeisenä maalämpöön siirtyminen kesällä 2019. Huoneistoja kiinteistössä on 35 kpl ja pysäköintipaikkoja on 22 kpl, jotka vapautuu jonotuksen mukaan.

Tämä Kiinteistö sijaitsee Birger Jaarlin kadun puolessa välissä aivan ydinkeskustassa, joten autoa et välttämättä tarvitse. Kattava määrä palveluita on aivan kävelymatkan päässä.

Tervetuloa tutustumaan tähän asuntoon!

Myynti ja esittelyt: Anne Helin p. 040 529 0023 anne.helin@skv.fi

Facebookjaa Twittertwiittaa

Kysy lisää kohteesta

Mannilantie 31 LI 1
04400 JÄRVENPÄÄ

Kodin Tarina®

Tarinaa kodista

Olen Hämeenlinnassa, keskeisellä sijainnilla oleva avara sekä valoisa kaksio vailla uusia asukkaita.

Minuun on helppo ihastua, sillä ainoa pintaremontoitava kohde minussa on keittokomero, mutta siitä sinä selviät helpolla.

Minut kun itsellesi ostat niin ei tarvitse pelätä sitä, että isoja remontteja olisi edessäpäin... sillä ne ovat tehtyinä jo.

Talotekniikkasaneeraus on toteutettu vuosina 2010-2011, silloin laajuus oli käyttövesiputkiston ja viemäröinnin uusinta kokonaisuudessaan, kylpyhuoneeni ja sähkötauluni uusittiin. Meidän lämmitysmuoto muutenkin vaihdettiin maalämpöön viime kesänä.

Minun ikkunoistani on näkymät keskustan suuntaan sisäpihalle. Tule katsomaan ja ihastu minuun niin kuin teki nykyinen omistajakin. Hänelle onkin mieluisaa, että täältä pääsee nopeasti nauttimaan vaikka torin sykkeestä, käymään kahviloissa tai mistä ikinä sinä nautitkin... mahdollisuuksia on monia.

Hämeen Linna ja sen upea maasto upealla puustolla, rautatiesilta ja sen jälkeen Aulangon monimuotoinen luonto ovat myös kotoasi kävelymatkan päässä. Mikä ettei myös toisella suunnalla oleva Ahveniston liikunta-alue pururatoineen ja vuoden 1952 uimalajien olympia-areenana toiminut saneerattu uimala voisi olla juuri sinulle kesäinen rentoutuspaikka.

 

 

Omistajan Top 3

  • Keskeinen sijainti
  • soveltuu hyvin myös liikuntarajoitteisille
  • valoisa ja lämminhenkinen koti

Kohteen tarkemmat tiedot

Asunnon perustiedot

SKV-avain
9519261
Osoite
Birger Jaarlin katu 21, 13100 Hämeenlinna
Huone-erittely
2h,kk,kph/wc
Huoneluku
2
Pinta-ala
47.5 m², Huoneiston pinta-aloja ei ole tarkastusmitattu.
Kerros/kerroksia
4/5
Rakennusvuosi
1963

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta
107 000 €
Myyntihinta
86 958,31 €
Neliöhinta
2 252,63 €/m²
Hoitovastike
173,38 €/kk
Rahoitusvastike
137,75 €/kk
Yhtiövastike yht.
311,13 €/kk

Asunnon lisätiedot

Yleiskunto
Tyydyttävä
Oma sauna
Ei
Parveke
Ei
Hissi
On
Näkymät
piha-alue, näkymät keskustan suuntaan
Keittiö
jääkaappi/pakastin, liesituuletin, lattiat (laatta), keittokomeron ja olohuoneen erottaa baaritiski tyylinen taso
Kylpyhuone
pesukoneliitäntä, lattialämmitys, suihku, peilikaappi, seinät (kaakeli), lattiat (laatta)
Olohuone
lattiat (laminaatti)
Makuuhuone
lukumäärä: 1, lattiat (laminaatti), kaapistot
Säilytystilat
kellarikomero
Antennijärjestelmä
antenni

Taloyhtiön tiedot

Yhtiön yhteiset tilat
sauna, talopesula, mankeli, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, Ullakko/kellarikomero,
Tehdyt korjaukset ja muutokset
2019: Kaukolämpö vaihdettu maalämpöön. 2018: Yhtiön huoneistoon ostettu uusi liesi, huoneiston B28 pesuhuoneen lattiatermostaatti uusittu, vesikalusteita korjattu tarpeen mukaan, saunan valaistusta parannettu, maalämpöön saatu toimenpidelupa. 2017: Huoneistossa B32 tehty sisäilmatutkimus, ei aiheuttanut muita toimenpiteitä kuin parvekkeen ikkunan alapuolella olevan seinän villojen vaihto. Pihan terijoensalavia hoito leikattiin, asuntojen pattereiden tarkistus suoritettu ja termostaatteja vaihdettu tarvittaessa. Vanha lämmönjakohuone tyhjennetty ja asbestipeti poistettu, B-rapun katolle menevien tikkaiden alle laitettu kulmataso niin että tippuminen kuiluun estetty. Yhtiön pesukoneen luukku ensin puhdistettu ja sen jälkeen uusittu, yhtiön kiukaan kivet uusittu. B-portaan hissin seis nappula uusittu, alakerran liiketilojen osalta selvitetty radon, jota ei löytynyt hälyyttävissä määrin, yhtiön asuntoon ostettu astianpesukone. Alakerran liiketilasta tehtyyn vara poistumis tiehen teetettiin valaistus yhtiön pannuhuone tilaan. B18 kirjeluukku uusittu, yhtiön molempia ulko-ovia korjattu ja tiivistetty, avainsäilöputki laitettu. Liiketiloihin (molemmat) asennettu lisäpattereita, lämmön riittämättömyyden takia. A2 ja B28 ovipuhelimia korjattu, sammutuspeitto hankittu lämmönjakohuoneeseen. B-rapun 4 ja 5 krs valokatkasijoita uusittu/korjattu, A2 makuuhuoneen valokatkasijaa korjattu, ilmanvaihtokoneen kiilahihnat uusittu, sammuttimien määräaikaishuollot suoritettu. 2016: Alakerran liiketilojen liiketila 37B betonilattian timanttisahaus vanhasta keittiötilasta uuteen viemärilinjaan tilojen läpi, betonin piikkaus ja pohjan tasaus, uuden viemärilinjan asennus, uran raudoitus sekä kaivannon umpeen valu. Keittiön sekä taukotilan lattiapintojen jyrsintä betonille asti. keittiön sekä taukotilan lattioiden kuivatus. Palo-ovi laitettu liiketilasta B37 lämmönjakohuoneeseen (varapoistumistie). Liiketilasta 36B selvitetty myös työntekijöiden ilmoittamia ongelmia. Huoneistoissa 36B ja 37B on myös valitettu kylmyyttä. Huoneiston B32 parvekkeen ulkoseinän korjaus, huoneiston kosteusmittaukset ja tutkimukset mm. homekoiran avula sekä Hämeen Rakennustutkimus Oy:n tekemänä. Huoneistossa oli hajuhaitta, asukas ei pystynyt asunnossa asumaan. Lattiakaivon pesu, ylimääräisten vesieristeiden poisto kaivosta ja kaivon desinfiointi poisti hajuhaitan suurimmalta osiltaan. Vesikaton korjaus ja asbestikartoitus (asbestia ei ole) tulevia toimia varten (uuden huovan laittamista varten). Katolta poistettu rakennusjätettä. Saunaan vaihdettu hana, käsisuihku sekä termostaatti, invaluiskat uusittu ulko-ovien eteen. Kellarikäytävät tyhjennetty vanhoista jätteistä, antennin taajuuden muuttaminen, autopaikkoihin lämmitys kellojen vaihto, porraskäytävän liiketunnistin vaihdettu. 2010-2011: Putkiremontti tehty, hissit korjattu.
Suunnitteilla olevat korjaukset
asunto-osakeyhtiön kunnossapitotarveselvitys: Vesi-ja viemärijärjestelmä, lämmitysjärjestelmä, hissit, sähkö-ja tietojärjestelmä, autolämmitystolpat, huoneistojen märkätilat, piha ja perustukset; Kunnossa, normaalit seuranta-ja huoltotoimenpiteet. Julkisivut; Julkisivujen osalta pintojen korjaus jossain vaiheessa. Parvekkeet; Parvekkeiden korjaus, oletus että lähitulevaisuudessa. Ikkunat ja ulko-ovet; Kunnossa, normaalit seuranta- ja huoltotoimenpiteet. Osassa huoneistoja ilmennyt ilmavuotoja ikkunoiden ylälaidassa esim. ja näitä korjataan tarpeen mukaan. Katto; Uusiminen lähivuosina, V.2019-2020. Yleiset tilat; Kunnossa. Roskakatos; Ajateltu tehtäväksi lähitulevaisuudessa, perustukset mahdollisesti samaan aikaan kun maalämpö tulee.
Rakennusmateriaali
betoni
Tontin pinta-ala
1 780 m2
Tontti
Oma

Kohde kartalla