Myy kotisi tarinan voimalla – Kodin Tarina® vain SKV Kiinteistönvälitykseltä!

Tarinan kerronnalla on pitkät perinteet historiassamme. Tarinoita kuunnellen on viihdytty leirinuotiolla ja opittu parhaita käytänteitä esimerkiksi maanviljelyksestä. Hyvä tarina kertoo kuulialleen enemmän kuin tuhat faktaa. Tarina tuo lisäarvoa ja herättää kuuliassaan tunteita. Me uskomme, että jokaisella kodilla on tarina, joka ansaitsee tulla kuulluksi. Tästä syystä tarjoamme asiakkaillemme ainutlaatuisen palvelun asunnon myyntiin – Kodin Tarinan.

Kodin Tarina® on uusi tapa kodin myyntiin. Jokaisen kodin tarina on ainutlaatuinen ja olemme koonneet tälle sivulle esimerkkejä erilaisista tavoista kertoa sen. Tarjoamme neljä erilaista vaihtoehtoa tarinan kerrontaan: video, teksti, kotialbumi ja omistajan TOP 3. Valitse oma tapasi tarinoida, voit valita yhden tai useamman. Sinä päätät ja me autamme!

Kodin Tarina® Video

Online-videoiden merkitys on kasvanut viime vuosina räjähdysmäisesti. Mikä olisi siis videota parempi tapa kertoa Kodin Tarina®? Videon tekemisessä saa olla luova, voit koota videon valokuvista, kuvata kotisi ympäristöä älypuhelimella tai pyytää lastasi kuvaamaan suosikkikohdat kodistanne. Tarina on teidän ja lähes kaikki keinot sallittuja. Meillä on kuitenkin muutama vinkki videon tekemiseen:

  • Käytä pääsääntöisesti itsesi tai perheenjäsenesi ottamaa videomateriaalia. Jos käytät jonkun muun ottamaa videota, varmista, että sinulla on oikeudet käyttää tätä videota. Lähtökohtaisesti videon kuvaaja omistaa videon tekijänoikeudet.
  • Videoissa ei saa esiintyä muita tunnistettavia ihmisiä, kuten asuntoa myyviä perheenjäseniä.
  • Videoista ei saa olla tunnistettavissa autojen rekisterikilpiä
  • Tunnelmaa voit luoda SKV:n musiikkikirjaston kappaleilla. Siirry musiikkikirjastoon >

Esimerkki Kodin Tarina -videosta:

Kodin Tarina® Teksti

Kodin Tarinan kertominen tekstimuodossa on helppoa! Teksti voi olla lyhyt tai pitkä, emme halua rajoittaa sinua. Jos kirjoittamisen aloittaminen tuntuu vaikealta, voit aloittaa miettimällä seuraavia kysymyksiä:

  1. Miten teidän tarinanne alkoi? Mitkä asiat saivat sinut valitsemaan kotisi?
  2. Millainen teidän yhteinen matkanne on ollut? Onko matkallanne ollut isoja ylä- tai alamäkiä?
  3. Onko kodillasi mielenkiintoinen historia? Millainen se on?
  4. Tuleeko mieleesi yksittäisiä mieleenpainuvia hetkiä kodissasi? Kerro meille niistä!

Etkö vieläkään löytänyt inspiraatiota? Ei hätää! Lue alla oleva esimerkkitarina ja välittäjämme auttaa sinut alkuun.

Matka alkaa

Meidän tarinamme alkoi keväällä 2013. Oli kaunis maaliskuinen iltapäivä, olin kotimatkalla töistä. Mieli ei kuitenkaan ollut yhtä aurinkoinen kuin sää, mieltä painoi asunnottomuus. Vuokra-asunto, joka oli toimittanut kodin virkaa edelliset vuodet, oli putkiremontin vuoksi jouduttu tyhjentämään edellisiltana. Ensimmäiseen omaan asuntoon jäi paljon nuoruuden muistoja, eikä uudesta kodista ole vielä tietoakaan. Miten kaikki sitten tapahtui?

Ensiasunnon ostosta olin haaveillut puolen vuoden ajan. Kymmenistä asuntonäytöistä huolimatta sitä oikeaa ei ollut löytynyt. Ei siis auttanut muu kuin kaivaa puhelin taskusta ja selata viimeisimmät asuntoilmoitukset. Ja siinä se oli ensimmäisenä hakutuloksissa: minun ensimmäinen omistusasuntoni!

Asunto on tullut myyntiin vain hetkeä aiemmin. Kiinnitin huomiota sen avaraan pohjaratkaisuun ja loistavaan sijaintiin juna-aseman ja palveluiden lähellä. Soitin välittäjälle heti ja halusin tulla katsomaan asuntoa jo samana päivänä. Muitakin kiinnostuneita oli, jopa kilpailevia tarjouksia. He olivat onnekseni asuntosijoittajia. Tästä syystä asunnon myyjä valitsi minut, ensiasunnonostajan, jatkamaan kotinsa tarinaa.

Ympäristö ja koti tutuksi

Tästä alkoi meidän tarinamme kuusi vuotta sitten. Asuntoon muutti aikuisuuteen astuva nuori nainen yhdessä villakoiran kanssa. Asunnosta tuli koti, joka oli turvasatama nuoren naisen elämässä. Kuuden vuoden aikana tässä kodissa on koettu ystävien kanssa ihania yhteisiä hetkiä ja levollisia aamiaisia kesäaamuna parvekkeella. Vuosien aikana myös lähimaastot ja ulkoilualueet ovat tulleet tutuksi lenkkien lomassa. Lähellä olevia luontopolkuja ovat muun muassa umpeenkasvaneesta lammesta muodostunut räme ja paksun jääpatjan muovaama Salpausselkä.

Ihanien hetkien lisäksi asunnossa on myös koettu epävarmuutta, väsymystä ja toisinaan myös yksinäisyyttä. Viimeisimpänä muistona on kuitenkin rakastuminen ja uusi elämä. Rakkaus toi kotiin naisen ja villakoiran lisäksi elämänkumppanin. Elämänkumppanin mukana muutaman vuoden kuluttua tuli myös kokonaan uusi elämä.

Aika jatkaa uusiin tarinoihin

Jos meitä aluksi oli minä ja villakoira, niin nyt meitä on minä, villakoira, mies ja lapsi. Ja koska tämän kodin neliöt eivät enää kasva, on meidän aika siirtyä eteenpäin uuteen kotiin.

Luopuminen on vaikeaa, ihania muistoja kodista on niin paljon. Neliöitä on vain uuteen elämäntilanteeseen liian vähän. Kiitän kotia ihanista tarinoista, jotka vien mennessäni! Kiitän kaikesta siitä lämmöstä ja turvasta, jota kotini on tarjonnut. Nyt me neljä jatkamme matkaa uusiin tarinoihin ja tämä koti jatkaa tarinaansa seuraavan asukkaan kanssa. Voisiko siitä tulla teidän tarinanne?

Kodin Tarina® Kotialbumi

Osana myyntitoimeksiantoamme ammattitaitoinen välittäjämme hoitaa myynti-ilmoitukseesi myyvät valokuvat, jotka korostavat asuntosi parhaita puolia. Olemme kuitenkin varanneet sinun kotialbumikuvillesi ihan oman osion myynti-ilmoituksesta. Kotialbumikuvilla voit kertoa kodistasi enemmän! Valokuvilla voit luoda tunnelmaa. Kotialbumikuvat esitetään asuntoilmoituksessa kuvakarusellissa. Tässä muutama esimerkki kotialbumikuvista kuvakollaasissa:

 

Kodin Tarina®  Omistajan TOP 3

Lopuksi Kodin Tarinan voi tiivistää kolmeen suosikkiin. Onko kodissasi parasta lempeä aamuauringon paiste parvekkeella, yhteiset grillijuhlat naapureiden kanssa vai keskeinen sijainti palveluiden äärellä? Kerro nämä asuntoilmoituksen yhteydessä ja vakuuta potentiaaliset asunnonostajat.

 

Onko sinun aika kertoa Kodin Tarinasi?

Mikäli kodinvaihto on pian ajankohtaista, niin tarjoamme tämän ainutlaatuisen palvelun käyttöösi. Kutsu meidän arviokäynnille ja välittäjämme kertoo sinulle lisää.  Ota yhtettä >