Myyntijohtaja/-päällikkö, Nummela

Avoimet työpaikat

 

Haemme nyt energistä ja aikaansaavaa

MYYNTIJOHTAJAA/-PÄÄLLIKKÖÄ

Nummelan toimistollemme.

Etsimme joukkoomme kokenutta, rohkeaa ja hyvän draivin omaavaa myynnin vetäjää, joka haluaa olla mukana uudistuvassa SKV:ssä luomassa uudenlaista asiakaspalvelukokemusta asunnonvaihtajille.  Olemme tuoneet kiinteistönvälitysmarkkinoille Kodin Tarina® -palvelun, joka antaa asunnon myyjälle mahdollisuuden kertoa itse kodistaan kuvin, tekstein tai videolla. Kodin Tarina on saanut erittäin hyvän vastaanoton asiakkailtamme ja niitä on tehtykin jo yli 3200 kappaletta.

Odotamme, että sinulla on näyttöä menestyksellisestä myyntijohtamisesta ja hyvät verkostot Vihdin ja Karkkilan alueella. Tulet kiinteistönvälitykseen tai rakennuttamiseen liittyvältä toimialalta ja sinulla on suoritettu LKV-tutkinto. Olet energinen, kokenut myyjä ja koet tärkeänä edelleen tehdä itsekin välitystoimintaa, jotta voit olla etulinjassa paikassa, jossa asiakaskokemus luodaan. Esimiehenä sinulla on kyky saada tuloksia aikaiseksi ja tiimisi parhaat puolet esiin. Olet myös kotonasi erilaisten digitaalisten laitteiden sekä palveluiden käytössä.

Tarjoamme sinulle työsi tueksi motivoituneen ja eteenpäin haluavan Kodin Tarina®- välittäjien tiimin sekä kilpailukykyisen palkkamallin. Sinun vahvassa ja esimerkillisessä johdossasi SKV Kiinteistönvälityksen Vihdin ja Karkkilan alueen liiketoiminta tulee kasvamaan ja kehittymään edelleen.
 
Hae tehtävää 30.4.2019 mennessä osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?830529e9. Liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi.  

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Pirkko Paatelo, p. 0400 523 500. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi ja etenemme hakuprosessissa mahdollisuuksien mukaan jo hakuaikana.

Tutustu tarkemmin Kodin Tarina®-palveluumme osoitteessa http://www.skv.fi/kodin-tarina.