Myyntipäällikkö, Hanko

Avoimet työpaikat


SKV Kiinteistönvälitys Oy on 1964 perustettu kiinteistönvälitykseen erikoistunut yhtiö. Olemme yksi Suomen tunnetuimmista kiinteistönvälitysalan brändeistä. Meidät erottaa kilpailijoistamme Kodin Tarina -palvelu, jossa kodin paras asiantuntija eli asunnon myyjä itse pääsee kertomaan kotinsa tarinan tekstin, videon ja kuvien avulla.  Brändinä olemme perinteinen mutta uudistuva, ja palvelemme asiakasta aina paikallisella ja SKV:lle ominaisella ammattitaitoisella otteella. SKV on osa Realia Group -konsernia. www.skv.fi


Haemme nyt menestyksennälkäistä ja uralla eteenpäin haluavaa

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ/KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ

toimistoomme Hankoon täydentämään rohkeaa ja ammattitaitoista joukkoamme! 

Etsimme nyt hyvällä draivilla varustettua myyntipäällikköä kehittämään myyntiämme ja kannustamaan osaltasi Hangon toimistoa huipputuloksiin. Voit olla myyntipäällikkönä jo kannuksia hankkinut tai tehtävässäsi jo menestynyt myyntineuvottelija tai kiinteistönvälittäjä, joka haluaa edetä uralla ja siirtyä nyt toimiston myyntipäälliköksi. Tehtävässäsi sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään omaa tehtäväkenttääsi ja tuomaan esiin näkemyksiäsi parhaista käytänteistä. Oletko sinä etsimämme henkilö?

Odotamme, että sinulla on näyttöjä menestyksellisestä myyntityöstä ja kokemusta kiinteistönvälitysalalta. Olet tehokas verkostoituja ja sinulla on jo valmiina hyvät verkostot Hangon seudulla. Olet myös innokas tekemään myyntityötä, jotta voit olla edelleen olla etulinjassa paikassa, jossa asiakaskokemus luodaan. Olet kotonasi erilaisten digitaalisten laitteiden sekä palveluiden käytössä ja sinulle on luontevaa hyödyntää somea toimiston näkyvyyden varmistamiseksi. Ruotsin kielen taidon ja LKV-tutkinnon katsomme eduksesi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän tunnetun ja laadukkaan brändimme parissa vahvasti uudistuvassa organisaatiossa sekä hankintaa helpottavan Kodin Tarina® -konseptin, joka takaa tavallista parempaa näkyvyyttä toimistosi kohteille. Tukenasi ovat osaavat tuki- ja sihteeripalvelut sekä some-tiimi. Laadukas esimiestyö sekä kannustavat kollegat varmistavat viihtymisesi joukossamme. Lisäksi ison konsernimme yhteistyö- ja uramahdollisuudet, tunnetusti kattava koulutustarjontamme ja hyvät henkilöstöedut takaavat, että sinulla on kaikki mahdollisuudet menestyä joukossamme. 

Lisätietoja? Ota yhteyttä aluejohtaja Pirkko Paateloon, p. 0400 523 500 tai myyntipäällikkö Robert Heinäseen, p. 0400 972 025.

Kiinnostuitko? Soita Pirkolle tai Robertille tai täytä hakemuslomake mahdollisimman pian tästä linkistä. Voit liittää hakemuslomakkeeseesi myös cv:n. 
 
Uusi työkaveri on tervetullut joukkoomme mahdollisimman pian, joten ethän viivyttele hakemuksesi kanssa! Käymme hakemuksia läpi ja etenemme haussa sopivien henkilöiden kanssa jo hakuaikana.