Myyntipäällikkö, Kokkola

Avoimet työpaikat

Haemme nyt menestyksennälkäistä ja uralla eteenpäin haluavaa

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

toimistoomme Kokkolaan täydentämään rohkeaa ja ammattitaitoista joukkoamme. 

Etsimme hyvällä draivilla varustettua myyntipäällikköä kehittämään myyntiämme ja kannustamaan osaltasi Kokkolan toimistoa huipputuloksiin. Voit olla myös tehtävässäsi jo menestystä hankkinut myyntineuvottelija tai kiinteistönvälittäjä, joka haluaa edetä uralla ja siirtyä nyt myyväksi myyntipäälliköksi. Tehtävä on uusi, joten sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään omaa tehtävääsi ja tuomaan esiin näkemyksiäsi parhaista käytänteistä. Oletko sinä etsimämme henkilö?

Odotamme, että sinulla on näyttöjä menestyksellisestä myyntityöstä ja kokemusta kiinteistönvälitysalalta. Olet tehokas verkostoituja ja sinulla on jo valmiina hyvät verkostot Kokkolan seudulla. Olet halukas tekemään myyntityötä, jotta voit olla edelleen olla etulinjassa paikassa, jossa asiakaskokemus luodaan. Olet myös kotonasi erilaisten digitaalisten laitteiden sekä palveluiden käytössä ja sinulle on luontevaa hyödyntää somea toimiston näkyvyyden varmistamiseksi. LKV-tutkinnon katsomme eduksesi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän tunnetun ja laadukkaan brändimme parissa vahvasti uudistuvassa organisaatiossa sekä hankintaa helpottavan Kodin Tarina® -konseptin, joka takaa tavallista parempaa näkyvyyttä toimistosi kohteille. Tukenasi ovat osaavat tuki- ja sihteeripalvelut sekä some-tiimi. Laadukas esimiestyö sekä kannustavat kollegat varmistavat viihtymisesi joukossamme. Lisäksi ison konsernimme yhteistyö- ja uramahdollisuudet, tunnetusti kattava koulutustarjontamme ja hyvät henkilöstöedut takaavat, että sinulla on kaikki mahdollisuudet menestyä joukossamme. 

Lisätietoja? Ota yhteyttä aluejohtaja Marko Viertoon, p. 040 578 9003. 

Kiinnostuitko? Täytä hakemuslomake mahdollisimman pian tästä linkistä ja liitä mukaan linkki vapaamuotoiseen videohakemukseesi. Voit toki videon sijasta liittää mukaan myös cv:n ja hakemuskirjeesi.  

Uusi työkaveri on tervetullut joukkoomme mahdollisimman pian, joten ethän viivyttele hakemuksesi kanssa! Käymme hakemuksia läpi ja etenemme haussa sopivien henkilöiden kanssa jo hakuaikana.