Myyntipäällikkö, Rovaniemi

Avoimet työpaikat

Hei sinä tuleva kollegamme! 

Haemme nyt toimiston vetäjän rooliin kasvamaan haluavaa

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

ammattitaitoiseen ja energiseen toimistoomme Rovaniemelle.

Etsimme hyvällä draivilla varustettua myyntineuvottelijaa tai kiinteistönvälittäjää, joka haluaa edetä urallaan myyntipäällikön tehtävään. Teet kiinteistönvälitystyötä, mutta nykyisen myyntipäällikön oikeana kätenä saat vähitellen vastuuta myyntipäällikölle kuuluvista tehtävistä osaamisesi mukaan. Oletko sinä etsimämme henkilö?

Odotamme, että sinulla on näyttöjä menestyksellisestä myyntityöstä ja kokemusta kiinteistönvälitysalalta. Olet tehokas verkostoituja ja sinulla on jo valmiina hyvät verkostot Rovaniemen alueella. Olet myyntipäälliköksi siirryttyäsikin halukas tekemään myyntityötä, jotta voit olla edelleen olla etulinjassa paikassa, jossa asiakaskokemus luodaan. Myyntipäällikkönä toimit myös välittäjiemme esimiehenä, joten tärkeää on, että sinulla on kykyä saada tuloksia aikaiseksi ja tiimisi parhaat puolet esiin. Olet myös kotonasi erilaisten digitaalisten laitteiden sekä palveluiden käytössä ja sinulle on luontevaa hyödyntää sosiaalista mediaa toimistosi näkyvyyden varmistamiseksi. LKV-tutkinnon ja aikaisemman kokemuksen esimiestehtävistä katsomme eduksesi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän tunnetun ja laadukkaan brändimme parissa sekä hankintaa helpottavan Kodin Tarina® -konseptin, joka takaa tavallista parempaa näkyvyyttä toimistosi kohteille. Tukenasi ovat osaavat tuki- ja sihteeripalvelut sekä some-tiimi. Laadukas esimiestyö sekä kannustavat kollegat varmistavat viihtymisesi joukossamme. Lisäksi ison konsernimme yhteistyö- ja uramahdollisuudet, tunnetusti kattava koulutustarjontamme ja hyvät henkilöstöedut takaavat, että sinulla on kaikki mahdollisuudet menestyä joukossamme. 

Kaipaatko lisätietoja? Ota yhteyttä aluejohtaja Marko Viertoon, p. 040 578 9003. Marko kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä. 

Kiinnostuitko? Täytä hakemuslomake 30.11.2019 mennessä tästä linkistä. Liitä mukaan linkki vapaamuotoiseen videohakemukseesi. Meistä olisi mukavaa nähdä sinut videolla, mutta jos se ei ole sinulle jostain syystä mahdollista, voit toki liittää mukaan myös cv:n ja hakemuskirjeesi.  

Uusi työkaveri on tervetullut joukkoomme mahdollisimman pian, joten ethän viivyttele hakemuksesi kanssa! Käymme hakemuksia läpi ja etenemme haussa sopivien henkilöiden kanssa jo hakuaikana.