Myyntipäällikkö, Rovaniemi

Avoimet työpaikat

Haemme nyt energistä ja aktiivista, toimiston vetäjän rooliin kasvamaan haluavaa

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

toimipisteeseemme Rovaniemelle.

Etsimme hyvällä draivilla varustettua myyntineuvottelijaa tai kiinteistönvälittäjää, joka haluaa edetä urallaan myyntipäällikön tehtävään. Teet kiinteistönvälitystyötä, mutta nykyisen myyntipäällikön oikeana kätenä saat vähitellen vastuuta toimiston vetäjälle kuuluvista tehtävistä osaamisesi mukaan. Oletko sinä etsimämme henkilö?

Odotamme, että sinulla on näyttöjä menestyksellisestä myyntityöstä ja kokemusta kiinteistönvälitysalalta. Olet tehokas verkostoituja ja sinulla on jo valmiina hyvät verkostot Rovaniemen alueella. Olet myyntipäälliköksi siirryttyäsikin halukas tekemään myyntityötä, jotta voit olla edelleen olla etulinjassa paikassa, jossa asiakaskokemus luodaan. Myyntipäällikkönä toimit myös välittäjiemme esimiehenä, joten tärkeää on, että sinulla on kykyä saada tuloksia aikaiseksi ja tiimisi parhaat puolet esiin. Olet myös kotonasi erilaisten digitaalisten laitteiden sekä palveluiden käytössä ja sinulle on luontevaa hyödyntää sosiaalista mediaa toimistosi näkyvyyden varmistamiseksi. LKV-tutkinnon ja aikaisemman kokemuksen esimiestehtävistä katsomme eduksesi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän tunnetun ja laadukkaan brändimme parissa sekä hankintaa helpottavan Kodin Tarina® -konseptin, joka takaa tavallista parempaa näkyvyyttä toimistosi kohteille. Tukenasi ovat osaavat tuki- ja sihteeripalvelut sekä some-tiimi. Laadukas esimiestyö sekä kannustavat kollegat varmistavat viihtymisesi joukossamme. Lisäksi ison konsernimme yhteistyö- ja uramahdollisuudet, tunnetusti kattava koulutustarjontamme ja hyvät henkilöstöedut takaavat, että sinulla on kaikki mahdollisuudet menestyä joukossamme. 

Lisätietoja? Ota yhteyttä aluejohtaja Marko Viertoon, p. 040 578 9003.  

Kiinnostuitko? Täytä hakemuslomake 8.3.2020 mennessä  tästä linkistä ja liitä mukaan linkki vapaamuotoiseen videohakemukseesi. Voit toki liittää mukaan myös cv:n ja hakemuskirjeesi.