Kodin osto suunnitteilla?

Haluatko löytää juuri sinulle sopivan kodin? Entä, jos voisit lukea haaveilemasi asunnon parhaista puolista nykyisen omistajan kertomana?

Kodin Tarina® on uusi tapa tutustua kiinnostavaan asuntoon. Yleensä asuntoilmoituksissa pääsee ääneen vain kiinteistövälittäjä. Me haluamme kertoa enemmän. Kodin Tarina® antaakin asunnon myyjälle mahdollisuuden esitellä kotiaan aivan uudella tavalla ja siitä kiinnostuneelle ostajalle tilaisuuden saada lisätietoja kodin parhaista puolista, lähialueen palveluista tai vaikkapa naapuruston yhteishengestä.
 
Ota yhteyttä niin kartoitamme asuntotarpeesi yhdessä ja kerromme sinulle lisää Kodin Tarinasta sekä muista ostajan palveluistamme. Täytä oheinen lomake, niin sovitaan tapaaminen sinulle sopivana ajankohtana.

Etunimi *
Sukunimi *
Postinumero *
Matkapuhelin *
Vapaa viesti

Nordean Lainalaskuri

Asuntokaupassa nopeus on valttia. Ennen kuin lähdet asuntonäytölle etsimään uutta kotia, sinun kannattaa hankkia lainalupaus. Lainalupaus ei sido sinua mitenkään, mutta sen avulla olet etulyöntiasemassa muihin samasta asunnosta kiinnostuneisiin nähden. Lainalupausten turvin voit tehdä ostotarjouksen heti, kun "se oikea" osuu kohdalle. Asuntolainalaskurillamme lasket helposti, minkä verran tarvitset lainan muodossa rahoitusta uuteen asuntoon.

Siirry asuntolainalaskuriin