Rakkaudesta lajiin

SKV Blogi

Moikka!

Nimeni on Heini Isotalo ja minut löytää SKV:lta Jyväskylän toimipisteeltä.  

Olen aina ollut intohimoinen asuntomarkkinoiden, sisustamisen sekä asumisen viimeisimpien trendien seuraaja. Viime aikoina olenkin useasti kysynyt itseltäni, miksi ihmeessä en ole jo aikaisemmin siirtynyt alalle, joka minua on niin kovasti vetänyt puoleensa. Ennen välitystöitä olin tehnyt pitkän uran liikunta-alalla, mutta kaipasin uusia haasteita. Sitten koitti oikea hetki muuttaa suuntaa: tartuin tilaisuuteen aloittaa työt SKV:lla ja nyt en voisi olla onnellisempi!

Tuoreena kasvona olen saanut oppia ja kokea valtavasti viimeisten kuukausien aikana. Kiinteistönvälitykseen liittyvät lait, arjen työtehtävät, ihanat onnelliset asiakkaat ja monet muut asiat ovat tulleet tutuiksi. Mitä enemmän olen saanut kokea, sitä enemmän olen innostunut huomatessani, että olen täysin oikeassa paikassa. Täällä pidetään huolta siitä, että välittäjillä on hallussaan alan viimeisimmät tiedot, ja ympäri vuoden pääsee osallistumaan erilaisiin koulutuksiin. Hyvä johtotiimi sekä upeat työkaverit varmistavat, että töihin on mukava tulla ja ilmapiiri on kohdallaan. Tiimityöskentely toimii ja tarvittaessa arjen haasteita ratkotaan yhdessä porukalla. Työn monipuolisuus ja haasteellisuus motivoivat kehittymään, eikä kahta samanlaista päivää useinkaan tule eteen! 

Mutta onko mitään ihanampaa, kuin tyytyväinen, onnellinen asiakas? On mahtavaa päästä tekemään yhteistyötä niin asunnon myyjien kuin ostajien kanssa. Yhdessä rakennamme toimintasuunnitelman, on kyse sitten oman asunnon myynnistä tai esimerkiksi uuden kodin ostosta.

Hyvillä työkaluilla kodit menevät kaupaksi nopeasti ja tehokkaasti. SKV:n Kodin Tarina -palvelun avulla asunnon myyjä pääsee kertomaan ostajalle, millaista kodissa on asua ja mitkä ovat sen parhaat puolet. On ihana lähteä rakentamaan myyjän kanssa juuri heidän näköistään Kodin Tarinaa! Kodin Tarinan avulla myyjä pääsee kertomaan kodistaan todella kattavasti. Jokainen Tarina on erilainen, ja erilaiset arjen yksityiskohdat tulevat niissä loistavasti esille. Lisäksi asiakkailla on mahdollisuus esimerkiksi asunnon stailaukseen ja arkea helpottavaan Joustavaan esittelyyn!

Alan mielenkiintoisuus ja potentiaali vetävät puoleensa, ja on mahtava nähdä, mitä kaikkea tulevat vuodet tuovat tullessaan. Hyvänä merkkinä pidettäköön, että välillä unohtaa tekevänsä töitä, koska tekisi tätä muutenkin!  #rakkaudestalajiin

Heini Isotalo, myyntineuvottelija