SKV Kiinteistönvälitys yhdistää voimansa Huoneistokeskuksen kanssa pääkaupunkiseudulla, Turussa, Kuopiossa, Lahdessa ja Järvenpäässä

Tiedotteet

Voidakseen palvella asunnonvaihtajia paikallisesti entistäkin paremmin SKV Kiinteistönvälitys yhdistää voimansa sisaryrityksensä Huoneistokeskuksen kanssa seuraavilla paikkakunnilla: pääkaupunkiseutu, Turku, Kuopio, Lahti ja Järvenpää. 

”Olemme tehneet päätöksen toimia jatkossa yhden välitysbrändin alla niissä kaupungeissa, joissa olemme toimineet tähän asti kahdella brändillä SKV Kiinteistönvälityksenä ja Huoneistokeskuksena. Yhdistämällä yllämainituilla paikkakunnilla ammattitaitoiset välittäjämme, kontaktimme ja osaamisemme voimme palvella asiakkaita entistä vahvemmin ja monipuolisemmin. Asiakkaamme saavat käyttöönsä koko paikallisen välittäjäkaartimme osaamisen”, SKV Kiinteistönvälityksen ja Huoneistokeskuksen liiketoimintajohtaja Anu-Elina Hintsa kertoo.

"SKV Kiinteistönvälityksen ja Huoneistokeskuksen toimistojen yhdistyminen vahvistaa liiketoimintaamme kyseisillä alueilla ja samalla tuomme kaikki paikalliset panostukset yhden brändin taakse. Välittäjämme ovat ottaneet uudistuksen innolla vastaan", Anu-Elina Hintsa jatkaa. 

SKV Kiinteistönvälityksen pääkaupunkiseudun, Turun, Lahden ja Järvenpään toimistot yhdistyvät Huoneistokeskuksen alueelliseen toimistoon 1.6.2020  ja Kuopion toimisto 1.7.2020.

SKV Kiinteistönvälitys ja Huoneistokeskus ovat molemmat osa Realia Group -konsernia.

Lisätietoa: 
Anu-Elina Hintsa, liiketoimintajohtaja
anu-elina.hintsa@realia.fi
puh. 050 482 3807