SKV:n Kodin Tarina® -kilpailun voittajat ovat nyt selvillä – tutustu voittajien koteihin!

Pinnalla nyt 4.3.2016

SKV Kiinteistönvälityksen uuden Kodin Tarina® -palvelun avulla asunnon myyjä pääsee itse kertomaan myytävänä olevasta kodistaan tekstin, kuvien ja videon avulla. Helmikuussa asunnon myyjät sekä muut sisustuksesta ja kauniista kodeista innostuneet pääsivät osallistumaan Kodin Tarina® -kilpailuun kertomalla kuvin ja videoin tarinoita omista kodeistaan. Kilpailu keräsikin runsaasti upeita, koskettavia ja persoonallisia tarinoita. 

Kuluttajille suunnattuun Kodin Tarina® -kilpailuun pääsi osallistumaan helmikuun ajan sosiaalisessa mediassa lisäämällä kuvan tai videon omasta kodistaan. Parhaita tarinoita olivat valitsemassa SKV:n toimitusjohtaja Timo Kaislan lisäksi varsin nimekäs raati: Avotakan päätoimittaja Kari-Otso Nevaluoma, sisustussuunnittelija Seija Killström, huonekaluliike ISKUn valikoimajohtaja Ilari Jääskeläinen, Pentikin brändijohtaja Auli Harjama ja Pihkala-sisustusblogin bloggaaja Maija Rasila.

Some-kilpailun voittanut video sulatti raadin sydämet. Se on tarina ihan tavallisesta suomalaisesta kodista: lämminhenkinen, vangitseva, harmoninen kokonaisuus. Kilpailun toiseksi ja kolmanneksi tulleet kiinnittivät raadin huomion upeilla sisustusratkaisuillaan ja yksityiskohdillaan.

Pääset tutustumaan sosiaalisen median kilpailun voittajiin tästä: 1. sija, 2. sija ja 3. sija. Katso myös, mitä toimitusjohtaja Timo Kaisla kertoo voittajatarinoista:

 

 

Willa Hagan tarina vei voiton asunnon myyjien sarjassa

Parhaillaan on käynnissä myös kaikkien Kodin Tarinan tehneiden asunnonmyyjien kesken kilpailu, jossa valitaan helmi- ja maaliskuun luovimmat ja mielenkiintoisimmat Kodin Tarinat®. Asunnon myyjien välinen kilpailu jatkuu vielä maaliskuun loppuun asti.  

Asuntoaan myyvien kesken järjestetyssä Kodin Tarina® -kilpailussa helmikuun voittajaksi selviytyi kauniin Willa Hagan tarina. Raadin mukaan kohteen Kodin Tarina® videoineen, kuvineen ja teksteineen tempaisi lukijan mukaan vuonna 1917 valmistuneen huvilan ainulaatuiseen tunnelmaan. Kilpailussa toiseksi ja kolmanneksi tulleet Kodin Tarinat® saivat raadilta kiitosta muun muassa persoonallisista teksteistä, kotien parhaiden puolien taitavasta esittelystä ja siitä, että tarinoita oli maustettu elämänmakuisilla, hauskoilla yksityiskohdilla.

Kolmeen voittajakohteeseen pääset tutustumaa tarkemmin tästä: 1. sija, 2. sija ja 3. sija. Kurkkaa myös, mitä Timo Kaisla kertoo helmikuun voittajatarinoista:

 

 

Lämmin kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille upeista Kodin Tarinoista®!

Lisätietoja:

Timo Kaisla, toimitusjohtaja, SKV Kiinteistönvälitys
timo.kaisla@skv.fi
puh. 0407009595