SKV:n myyjän työkalut vauhdittavat asunnon myyntiä

Pinnalla nyt

Miten edistää oman asunnon tai kiinteistön myyntiä? SKV Kiinteistönvälityksellä on monta myyntiä helpottavaa ja nopeuttavaa työkalua. Tutustu Kodin tarinaan, Hintatestiin, OmaTarjoukseen sekä Paikallisrikasteisiin ja valitse itsellesi sopivimmat myyjän palvelut!

Kodin tarina®

Kodin tarina® on SKV:n ainutlaatuinen tapa vaikuttaa kotisi myyntiin. SKV Kiinteistönvälityksellä on ymmärretty, että kodin myyntiin ja ostoon liittyy paljon tunnetta ja tarinaa. Näille tunteille ja tarinoille on nyt annettu uusi väylä. Kodin tarina® -työkalulla myyjä pääsee kertomaan omasta kodistaan kaiken sen, minkä kokee ostajan näkökulmasta merkitykselliseksi. Myyjä pääsee esimerkiksi kuvailemaan kotiaan ja asuinaluettaan kuvin ja videoin, avaamaan sen historiaa ja kertomaan kotinsa top 3 myyntivalttia asukkaan näkökulmasta.

Kodin Tarinan tekeminen kannattaa, koska tällä palvelulla myyjä pääsee itse kertomaan asuntonsa parhaat puolet. Näin koti erottuu muista myynnissä olevista kohteista ja asunnon myynti vauhdittuu. Jokaisella kodilla on oma tarina ja oikeat tarinat kiinnostavat. Kodin Tarina® -palvelun saat vain SKV:lta.

Hintatesti

Mikä on sinun asuntosi tai kiinteistösi hinta? Hintatesti-palvelun avulla voit selvittää kotisi alustavan hinnan ja kysynnän alueen asuntomarkkinoilla sekä vastaavanlaisten myytyjen asuntojen hinta- ja myyntitietoja viimeisten vuosien ajalta. Hintatestin tulokset ovat alueesi keskiarvoja ja pohjautuvat kiinteistönvälittäjien yhteisesti käyttämään Hintaseurantapalveluun.

Asunnon myyntihintaan vaikuttavat alueen lisäksi myös esimerkiksi taloyhtiön peruskorjaukset, asunnon sijainti rakennuksessa, näkymät ja asunnon kunto. Näitä eroavaisuuksia on tilastollisesti välillä vaikea huomioida. Kattavan ja tarkan hinta-arvion asunnostasi saat alueesi tuntevalta SKV:n kiinteistönvälittäjältä. Arviokäyntimme ovat maksuttomia eivätkä sido mihinkään.

OmaTarjous

Onko kodillesi runsaasti kysyntää tai onko se ainutlaatuinen ja vaikeasti hinnoiteltavissa? OmaTarjous™ - työkalulla määrittelet asunnollesi yhdessä kiinteistönvälittäjän kanssa sopivan lähtöhinnan, josta ylöspäin ostajaehdokkaat voivat tehdä tarjouksia. Yhdessä sovittu lähtöhinta kirjataan asunnon myyntitietoihin verkkosivuille. Ostajaehdokkaat tekevät kirjallisia tarjouksia lähtöhinnasta ylöspäin välittäjälle, joka huolehtii aina uusimman tarjouksen myyjän sekä ostajaehdokkaiden tietoon. Kirjallisten tarjousten on oltava voimassa vähintään 48 tuntia, jotta muut ostajaehdokkaat ehtivät reagoida niihin. Myyjänä sinä päätät, hyväksytkö viimeisimmän tarjouksen vai jäätkö odottamaan muita tarjouksia.

Paikallisrikasteet

Millainen on kotisi ympäristö ja asuinalue? Ostajat kiinnittävät paljon huomiota asunnon ympäristöön ja jopa 50 prosenttia ostopäätöksistä perustuu asunnon ulkopuolisiin tekijöihin. Paikallisrikasteet-palvelu tarkoittaa, että kiinteistönvälittäjä esittelee asuinalueesi asuntosi myynti-ilmoituksessa SKV:n verkkosivuilla. Hän kertoo myös lähellä sijaitsevista kouluista ja palveluista sekä tulevista kaavoitussuunnitelmista ja saattaa jopa kerätä ja lisätä verkkosivuille alueen valokuvia. Näin ostajalle luodaan mielikuva ja tunnelma ympäröivästä alueesta. Paikallisrikasteet ovat ylivoimainen tietolähde ulkopaikkakunnalta muuttavalle ostajalle, mutta toimivat myös kaupungin sisällä muuttaville.

Mikä myyjän työkaluista vaikuttaa sinun tilanteeseesi sopivimmalta? Vai haluatko ottaa kenties kaikki käyttöösi? Ota yhteyttä alueesi SKV:n kiinteistönvälittäjään ja myy asuntosi kanssamme vaivattomasti ja nopeasti!