Tutustu Kodin Tarina -kisan huhtikuun TOP 3:een!

Pinnalla nyt

SKV Kiinteistönvälitys järjesti maalis-huhtikuussa Kodin Tarina -kilpailun, johon osallistuvat maalis–huhtikuun aikana SKV:n kanssa myyntitoimeksiannon tehneet ja Kodin Tarinaa asuntonsa myynnissä hyödyntäneet asunnon myyjät.

Kilpailuun osallistuvia kuvia, videoita ja tekstejä arvioidaan seuraavin kriteerein: monipuolisuus Kodin Tarina -elementtien käytössä, kiehtova alku ja lopetus, Kodin Tarinan kyky rikastaa perussisältöä, kaunis visuaalisuus sekä myyvyys.

Kilpailuun osallistuvista videoista ja kuvista voittajat poimii nimekäs raatimme:

  • Sisustussuunittelija Seija Killström
  • Pentikin Brand Director Auli Harjama
  • Avotakan ja Meidän Mökin päätoimittaja Kari-Otso Nevaluoma
  • Isku Koti Oy:n valikoimajohtaja Ilari Jääskeläinen
  • SKV Kiinteistönvälitys Oy:n liiketoimintajohtaja Anu-Elina Hintsa

 

Myös huhtikuun voittajat ovat nyt selvillä! Katso SKV Kiinteistönvälityksen liiketoimintajohtaja Anu-Elina Hintsan perustelut voittajista videolla ja tutustu alta voittajakolmikkoon. Maaliskuun voittajiin pääse tutustumaan TÄÄLLÄ>>

 

Sija 1: Tavallisen perheen ihana koti Lahden Liipolassa 

Kodin Tarinaa rikastuttivat yksityiskohdat taloyhtiöstä ja ympäristöstä, kuten kurkistukset askarteluhuoneeseen ja lapsillekin sopiviin ulkoilualueisiin!

 

Sija 2: Upea ja mielenkiintoinen koti Espoon Viherlaaksossa 

Kodin Tarinan voi tehdä toisinkin – esim. blogimaiseen formaattiin. Tässä tarinassa korostuivat kodin suunnittelu ja materiaalivalinnat. Kyseessä onkin sisustusarkkitehtipariskunnan itselleen rakkaudella ja pieteetillä rakentama koti. Tutustu kohteeseen ja lue blogi täällä>>

Ote blogitekstistä:

"Ei meidän pitänyt koskaan enää muuttaa, mutta niin siinä vain kävi koska tarjouksemme uudesta kohteesta hyväksyttiin. Nyt myydään loppuelämän kodiksi remontoimamme kotimme, jossa on kaikki suuret taloyhtiön remontit juuri valmistuneet (linjasaneeraus, lämmön talteenotto, katto-, piha- ja julkisivusaneeraus). Kotimme on uniikki kokonaisuus Viherlaaksossa kaikkien palveluiden välittömässä läheisyydessä, bussit ja junayhteys lähellä. Ruokakaupat, terveyskeskus, kirjasto, kampaamot, apteekki - kaikki aivan vieressä!”

 

 

Sija 3: Tarina kauniin talon entisöinnistä Liperissä

Kolmannella sijalla oli huhtikuussa kaunis omakotitalo Liperissä. Kodin Tarina oli mielenkiintoinen kertomus talon historiasta ja entisöinnin eri vaiheista. Hieno, erilainen Kodin Tarina, katso entisöinnin vaiheita videolla! 

 

 

Onnittelut voittajakolmikolle!