As. Oy Ylivieskan Honkakulma,
Savitie 18, Ylivieska (Ylivieska)

Asunto Oy Ylivieskan Honkakulma rakennetaan Savitie 18, lähelle Ylivieskan keskustan palveluja. Nykyaikaisesti ja laadukkaasti varustellut luhtitalo asunnot tulevat kahten kerrokseen. Helppoa ja edullista asumista rauhallisella Helalan alueella. Lämmitysmuotona edullinen kaukolämpö ja huoneistoissa mukava lattialämmitys. Kaikissa asunnoissa on oma sauna. Asuntojen koot 34 m²-63 m². Yksiöt soveltuvat erinomaisesti sijoitusasunnoiksi ja tilavat kaksiot käyvät niin ensiasuntoa, sijoitusasuntoa, kuin eläkepäivien kotia etsivälle. Tyylikkäissä asunnoissa on mahdollisuus lasitettuun parvekkeeseen,  yksi lisähuone ainakin puolet vuodesta. Asunnon varaaja voi myös vaikuttaa tulevan asunnon sisutusratkaisuihin. Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja, kerromme mielellämme lisää!

Rakennustapaselostus

Yhtiö ja tonttitiedot:

As Oy Honkakulma sijaitsee osoitteessa Savitie 18. (977-2-21-1) Tontille rakentuu kuuden huoneiston luhtitalo ja autokatos.

Rakenteet:

Perustukset: Matalaperustus,rakennesuunnitelmien mukaan

Alapohja:

Maanvarainen teräsbetoniperustus Betonilaatta

Väliseinät:

Ylä ja alaohjauspuut Äänieristysvilla 50mm Erikoiskovat kipsilevyt

Yläpohja:

Yläpohjan eriste 100mm levyvilla + 400mm puhallusvilla Höyrynsulkumuovi Sisäkaton harvarimat k 400 Normaali kipsilevy 13mm

Ulkoseinät:

Ulkoseinät elementteinä Tuulensuojalevyt Patentoitu lämpörunko Lämpöeriste 250mm Höyrynsulkumuovi Erikoiskova kipsilevy 13mm

Vesikatto:

Peltikatto, konesaumajäljitelmä musta/tummanharmaa Asuinhuoneistojen pinnat ja varusteet: Lattiat: Huoneistoihin valinnaisesti vinyylilankku kolme eri väri. Pesuhuoneen, saunan ja                                  WC:n lattiat laatoitetaan

Katto:

Katot levytetään, tasoitetaan ja maalataan. Pesuhuoneissa ja saunassa värillinen saunasuojalla käsitelty paneeli.

Seinät:

   Huoneseinäpinnat tasoitetaan ja maalataan. Olohuoneessa ja makuhuoneessa mahdollisuus käyttää yhtä tapetoitua tehosteseinään. Pesuhuoneen seinät, WC:n kalusteseinä ja keittiökalusteiden välitila laatoitetaan. Saunan seinät värillinen saunasuojalla käsitelty paneeli.

Kiintokalusteet ja kodinkoneet:

Huoneistoissa keittiön, eteisen, makuuhuoneen ja WC kiintokalusteet ovat vakiotyyppiset tehdasvalmisteiset Omega-keittiön kalusteet. Työtasoon upotetut tiskialtaat ovat ruostumatonta terästä. Kalusteissa paikka integroidulle mikroaaltouunille. Integroitu keraaminen liesitaso, RST-pintainen kalusteuuni paitsi yksiöissä lattiamallin keraaminen liesi sekä astianpesukone ja jääkaappi-/pakastin.

Kylpyhuoneen ja saunan varusteet:

Kylpyhuoneen kalustukseen kuuluu wc-istuin, allaskaappi ja peili/pelikaappi. Kylpyhuoneissa on pesukoneliitäntä sekä tilavaraus pesukoneelle ja kuivausrummulle. Suihkutilassa on kääntyvä suihkuseinä. Saunassa on sähkökiuas.          

Talotekniikka:

Taloyhtiöön tulee kaukolämpö, asuntojen lattioihin vesikiertoinen lämmitys ja ilmanvaihto koneellisella lämmön talteenotolla.

Piha-alueet:

Piha-alueet tehdään asemapiirroksen mukaisesti.

Vapaat huoneistot

Savitie 18 A 1, Ylivieska, Ylivieska

Savitie 18 A 1, Ylivieska, Ylivieska

tupa, mh, ph, s

119 700,00€ Lue lisää
Savitie 18 A 2, Ylivieska, Ylivieska

Savitie 18 A 2, Ylivieska, Ylivieska

oh, alkovi,kk, kph/kht

85 000,00€ Lue lisää
Savitie 18 A 3, Ylivieska, Ylivieska

Savitie 18 A 3, Ylivieska, Ylivieska

Oh/avok/ruokailutila, 2 mh, S, pesuh/kht, erill. wc,vh,p

150 000,00€ Lue lisää
Savitie 18 B 1, Ylivieska, Ylivieska

Savitie 18 B 1, Ylivieska, Ylivieska

tupa, mh, ph, s

121 700,00€ Lue lisää
Savitie 18 B 2, Ylivieska, Ylivieska

Savitie 18 B 2, Ylivieska, Ylivieska

oh, alkovi,kk, kph/kht

87 000,00€ Lue lisää
Savitie 18 B 3, Ylivieska, Ylivieska

Savitie 18 B 3, Ylivieska, Ylivieska

Oh/avok/ruokailutila, 2 mh, S, pesuh/kht, erill. wc,vh,p

152 000,00€ Lue lisää