As Oy Lapuan Metsälenkki,
Ritalenkki 2, Lapua (Ritamäki)

HMV-Talot
Rakennuttaja
HMV-Talot
Rakentaja

Luonnonläheisiin maisemiin syksyllä 2019 valmistuva 11 asunnon rivitalokohde. Iso 5.375 m2:n moni-ilmeinen tontti antaa asumiselle mukavasti väljyyttä. Valittavanasi on kaksion ja kolmion lisäksi myös isompi 4 h +k asunto. Keittiö/olohuonetilassa on korotettu katto. Asuintiloissa lattiamateriaalina on laminaatti/keraaminen laatta. Pesuhuone ja asunnot, joissa on erillinen wc on kauttaaltaan laatoitettu. Pesuhuoneen katto, saunan katto ja seinät sekä lauteet ovat tervaleppää. Kaikissa huoneissa on miellyttävä vesikiertoinen lattalämmitys tuotettuna kaukolämmöllä.  Iso 15 m2:n katettu terassi sekä erillisessä rakennuksessa oleva autokatos ja hyvän kokoinen varasto kuuluu jokaiseen asuntoon. Ritavuoren monipuoliset lenkkeilymaastot ovat lähellä ja uusi v. 2020 valmistuva Ritavuoren koulu on kävelyetäisyydellä. 

Rakennustapaselostus

AS OY LAPUAN METSÄLENKKI / RAKENNUSTAPASELOSTE

JULKISIVUT  JA  VESIKATE

Asuinrakennuksien julkisivut ovat  paneloituja ja maalattuja seiniä. Vesikatteena rakennuksissa on tiilikuvioitu pelti punainen. Ulkoverhous vaakapaneeli 2 kertamaalaus. Ikkunapuitteet ja ulko-ovet, väri valkoinen. Rakennuksiin asennetaan rouhepinnoite sokkelikiveys.

RUNKORAKENTEET JA ERISTEET

Asuinrakennus perustetaan teräsbetonianturan varaan jonka päälle lecaharkot (erillinen suunnitelma) Asuinrakennuksen kantava runko tehdään puurakenteisina. Yläpohjassa on puurakenteiset palkit ja kattoristikot. Yläpohjaeristeenä 100 mm levyvilla + puhallettava villaeriste (Paroc) – vapaasti 400 mm (yhteensä 500 mm) Ulkoseinäeristeenä käytetään mineraalivillaa 200 mm + 25 mm tuulensuojalevy, alapohjaeristeenä Styrox-lämmöneristettä kauttaaltaan 200 mm. Rakennusten ympärille asennetaan maapohjan edellyttämät routaeristeet ja salaojat rakennesuunnitelman mukaan. Kylpyhuoneen seinä-ja lattiarakenteet vesieristetään voimassa olevien määräysten mukaan. Pesuhuoneen suihkurasitusseinät ovat kivirakenteisia. Autokatos ja varasto tehdään puurunkoisena teräspalkein.

IKKUNAT JA OVET

Ikkunat ja ovet ovat standardirakenteisia, tehdasvalmisteisia, valkoisia puu/alumiini-ikkunoita tyyppiä MSE-170 mm:n karmirakenteella ja selektiivilasilla (Alavus-lasi). Ikkunoiden ulkopinnoissa on alumiiniverhous. Ikkunoissa sälekaihtimet valmiiksi asennettuna. Sisäänkäyntiovet ja terassiovet ovat lämpöeristettyjä, tehdasvalmisteisia puualumiini-ikkunaovia. Sisäovet ovat vakiovalmisteisia, valkoisia peiliovia. Saunan ja ph:n ovet lasiovia. Kaksioissa ph:ssa umpiovi.

SISÄKATOT JA PINNOITTEET

Asuintilojen sisäkatot ovat MDF-kattopaneelia (valkoinen).  Pesuhuoneessa ja saunassa on kosteussuojatut paneelikatot (tervaleppä).

LATTIA JA SEINÄPINNOITTEET

Seinät Cyprok-levyseiniä, joiden pinnoitteena asuinhuoneissa on tapetti. Erillinen wc sekä pesuhuone on kokonaan laatoitettu. Kodinhoitohuoneen lattia ja kalusteiden välitila laatoitettu, seinät tapettia. Asuinhuoneissa lattiamateriaalina on laminaatti / keraaminen laatta. Varaston lattia on pinnoittamaton betonilattia.

KALUSTEET, VARUSTEET, LAITTEET

Kiintokalusteet huonekohtaisen kalustesuunnitelman mukaan. Keittiössä ja kodinhoitohuoneessa kalusteovet ovat ns. korkeakiiltoisia ovia ja muissa tiloissa MDF-ovia. Kalusterungot valkoinen melamiini. Huoneistokohtainen kaluste-suunnitelma piirroksineen eri liitteessä. Kalusteiden työtasot ovat korkeapainelaminaattia. Tiskialtaat ruostumatonta terästä upotettu tasoon. Keittiön varustukseen sisältyy jääkaappi/pakastekaappi, keraaminen tasoliesi, erillisuuni, astianpesukone. B 6 ja B 8 asunnoissa erillinen pakastekaappi ja jääkaappi. Kaikki kodinkoneet merkkiä AEG tai vastaava. Liesituuletin omalla moottorilla. Kodinhoitohuoneessa tai pesuhuoneessa on tilavaraus ja liitäntävalmius pyykkikoneelle ja kuivausrummulle. Saunassa on termostaattiohjattu sähkökiuas. Pesuhuoneessa toinen WC paitsi asunnoissa A 1.2.3.4.5. Saunassa tervaleppäpaneeli ja laudeteet. Pesuhuoneen katto tervaleppää, 2-4 upotettua halogeenivaloa. Saniteettikalusteet ovat valkoisia vakiokalusteita, vesihanat (Oras) ovat ns. yksiotevipuhanoja ja suihkuhana termostaatilla. Olohuoneeseen B6 ja B8 asennetaan varaava takka, malli Tiileri ( FUNKKIS JUSSI Korkeus n. 1900 mm).

RAKENNUKSEN LVIS-TEKNIIKKA

Kiinteistön lämmönlähteenä käytetään kaukolämpöä vesikiertoisena lattialämmityksenä (Warmia). Lämmitystä ohjataan näytöllisillä huonetermostaateilla. Rakennus liitetään kunnan vesi- ja viemäriverkostoon. Televisioantenni.

MUUT TILAT JA HUOMIOON OTETTAVAT ASIAT

Jokaiseen huoneistoon kuuluu maapohjainen 1 auton katos ja kylmä varasto piirustuksien mukaan ja n. 15 m²:n katettu terassi. Rakennuksessa sähköputkivaraus erillisille pihavaloille. Piha-alueet kylvetään nurmelle sopivaan korkeuteen ja kulkureitit ja autopaikat pihamurskeella 0-16 mm. Urakoitsija pidättää oikeuden vähäisiin, mutta hinnaltaan samanarvoisiin muutoksiin.   *Mikäli kuluttajan ja yrityksen välille tulee erimielisyyksiä, joita ei saada ratkaistuksi osapuolten välisellä neuvottelulla, laki kuluttajariitalautakunnasta mahdollistaa asunnon kauppaan liittyvien asioiden käsittelyn kuluttajariitalautakunnassa (www.kuluttajariita.fi).*  

Vapaat huoneistot

Ritalenkki 2 A 1, Ritamäki, Lapua

Ritalenkki 2 A 1, Ritamäki, Lapua

2h, k, ph, s

132 810,00€ Lue lisää
Ritalenkki 2 A 2, Ritamäki, Lapua

Ritalenkki 2 A 2, Ritamäki, Lapua

2h, k, ph, s

132 810,00€ Lue lisää
Ritalenkki 2 A 3, Ritamäki, Lapua

Ritalenkki 2 A 3, Ritamäki, Lapua

2h, k, ph, s

132 810,00€ Lue lisää
Ritalenkki 2 A 5, Ritamäki, Lapua

Ritalenkki 2 A 5, Ritamäki, Lapua

2h, k, ph, s

132 810,00€ Lue lisää
Ritalenkki 2 B 7, Ritamäki, Lapua

Ritalenkki 2 B 7, Ritamäki, Lapua

3h, k, ph, s

161 170,00€ Lue lisää
Ritalenkki 2 C 11, Ritamäki, Lapua

Ritalenkki 2 C 11, Ritamäki, Lapua

3h, k, ph, s

161 170,00€ Lue lisää
Ritalenkki 2 B 8, Ritamäki, Lapua

Ritalenkki 2 B 8, Ritamäki, Lapua

4h, k, ph, s

198 000,00€ Lue lisää