Hynninen Satu

Hynninen Satu

kiinteistönvälittäjä, myyntijohtaja, YKV, LKV, kaupanvahvistaja
Edessäsi on varmasti yksi elämän tärkeimmistä päätöksistä, kun mietit oman kodin myyntiä, tai haaveissa on uuden kodin osto. 

 

Mielestäni meidän Kodin Tarinamme tuo erinomaisen mahdollisuuden myös toimeksiantajalle osallistua oman kotinsa myyntiin kertomalla, miksi he rakastuivat juuri tähän kotiin. 

Samalla tavalla, kun luemme arvostelut hotellissa kävijöiltä, voimme nyt saada myös kodissa asuvan perheen mielipiteen omasta kodistaan ja sen parhaista puolista sekä ympäristön palveluista.

 

Ota minut mukaasi jo alkuvaiheessa, niin voit olla varma hyvästä lopputuloksesta. Lupaan paneutua kodinvaihtoasioihisi yksilöllisesti vuosien aikana kertyneellä ammattitaidolla sekä kunnianhimoisella ja periksi antamattomalla asenteellani.

 

Olen syntynyt Helsingissä ja asunut myös Espoossa yli 15 vuotta. Alalla jo 30 vuotta työtä tehneenä ja kokemusta on kerryttäneenä kodin välitysalan eri tasoisista tehtävistä voisin todeta, että työstä on muodostunut jo elämäntapa. Koko urani ajan olen myös jatkuvasti kouluttautunut  (YKV, LKV, Isännöinnin ammattitutkinto, Aalto Yliopiston esimiestutkinto) itseäni, jotta pystyisin vastaaman parhaalla mahdollisella tavalla ja asiantuntemuksella asiakkaitteni kotinsa  toiveisiin että myös vaatimuksiin. 

 

Vapaa-aikani vietän mieluiten perheeni parissa mökillä ja veneillen.  Visualistina rakastan luontoa ja osaan arvostaa sen kauneutta sekä uskon että kuvat ja kotinne visuaalinen ilme kertovat kaiken tarvittavan tuodakseen sen oman Kodin Tarinanne tuleville asukkaille.

 

On ilo kuulua SKV:n aktiiviseen ja ammattitaitoiseen huippuporukkaan ja olla mukana päivittäin auttamassa asiakkaita elämäntilanteensa tärkeimmässä päätöksessä. 

 

Soita ja kutsu minut kotiisi keskustelemaan elämäsi tärkeimmästä päätöksestä!

Saamani asiakaspalautteet


Get in touch with me

Ota minuun yhteyttä

Ostamassa tai myymässä asuntoa? Mikäli haluat keskustella kanssani asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa, ota rohkeasti yhteyttä! Autan sinua mielelläni.