Lindfors Patrick

Lindfors Patrick

myyntineuvottelija
Toteutetaan yhdessä unelma uusista maisemista.

Olen paljasjalkainen vuonna 1992 syntynyt Heidekenin Turkulainen. Luonteeltani olen todella palvelualtis ja haluan hoitaa asiat aina mahdollisimman nopeasti sekä yksinkertaisesti kaupan molemmille osapuolille ilman turhia kiemuroita.

Myynnin parissa olen pyörinyt jo lähes kymmenen vuotta niin töiden kuin koulutuksenkin kautta. Olen valmistunut Yo-merkonomiksi vuonna 2014 ja valmistuin myynninjohtamisen tradenomiksi keväällä 2019.

Kodin, vapaa-ajan asunnon sekä sijoituskohteen vaihto on hyvä aloittaa nykyisen hinnoittelusta; siinä minä riennän auttamaan sinua ja vielä ilmaiseksi. Kun olemme yhdessä määritelleet oikean hinnan asunnolle ja tehneet toimeksiantosopimuksen, syntyy hyvät kaupat sopivassa ajassa.

Voit luottaa unelmasi uudesta minun käsiini ja minä lupaan olla tämän luottamuksen arvoinen. Hoidan kaikki asiat sinulle huolettoman vaivattomasti.

Lisäksi haluan korostaa, että välityspalkkiooni sisältyy Kodin tarina® palvelu, jossa pääset itse kertomaan kodistasi, sijoituskohteestasi tai vapaa-ajan asunnostasi tekstin, kuvien sekä videoiden avulla, jolloin myynti-ilmoituksesta tulee paljon persoonallisempi ja ostaja saa tietoja, joita ei muuten välttämättä tulisi ilmi. Kodin tarinan® avulla myynti tehostuu todistetusti. Kodin tarina® palvelun saat vain meiltä.

Meri ja saaristo ovat todella lähellä sydäntäni ja kesäisin kalastan sekä moottoripyöräilen saaristossa aina kun aikaa jää. Kalastuksen ja moottoripyöräilyn lisäksi harrastan monipuolista urheilua. Kaikkein tärkeintä minulle on kuitenkin laadukas asiakaspalvelu ja se ajaa aina kaiken edelle.

Oletpa siis ostamassa tai myymässä, palvelen sinua kaikissa maiseman vaihtoon liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä jo tänään, sovitaan tapaaminen ja lähdetään toteuttamaan yhdessä unelmia.
Get in touch with me

Ota minuun yhteyttä

Ostamassa tai myymässä asuntoa? Mikäli haluat keskustella kanssani asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa, ota rohkeasti yhteyttä! Autan sinua mielelläni.