Ahola Matilda

Ahola Matilda

kiinteistönvälittäjä, LKV
Hyvän lopputuloksen saavuttamiseen ei ole oikotietä - minulle on tärkeää, että kaikki yksityiskohdat ovat tarkoin mietittyjä ja toteutettuja jotta pääsemme kaikkia osapuolia miellyttävään lopputulokseen.  Valitessasi minut kotisi välittäjäksi saat iloisen, periksi antamattoman ja rehellisen välittäjän ja tulet huomaamaan, että ajalleni ja esittelyilleni ei ole ylärajaa. Olen käytettävissä sinua varten ja välitän jokaista kohdetta kuten toivoisin omaani välitettävän.

Kodit, sisustaminen ja arkkitehtuuri ovat minulle intohimo ja olen erityisen paneutunut puutaloasumiseen ja Portsaan, jossa olen itsekin asunut jo useamman vuoden. Tasapainoa arkeeni tuo perhe, maastopyöräily ja ulkoilu sen kaikissa muodoissa.

Mikäli etsit luotettavaa, ennakkoluulotonta ja asiakkaillensa omistautunutta kiinteistönvälittäjää, ole yhteydessä ja varaa aika ilmaiselle arviokäynnille niin tehdään yhdessä asunto-unelmistasi totta. Palvelen asiakkaita koko Turun ja Salon alueella molemmilla kotimaisilla kielillä.

 

Det finns inga genvägar till ett gott slutresultat - för mig är det viktigt att alla detaljer är noggrannt övervägda och förverkligade. Att både säljare och köpare kan känna sig nöjda med slutresultatet. Då du väljer mig som din mäklare får du en ihärdig, glad och uppriktig mäklare och du kan vara övertygad om att det inte finns en övre gräns för min tid eller antalet visningar. Jag är alltid tillgänglig för dig och förmedlar varje hem som om den vore min egen.

Hem, inredning och arkitektur är mina passioner och jag är speciellt insatt i Portsa och dess trähus, där jag själv också bott i många år. Min fritid spenderar jag med min familj, terrängcykling eller annars ute i naturen. 

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering av ditt boende ifall du söker en pålitlig, fördomsfri mäklare som är dedikerad till sina kunder. Jag betjänar kunder i Åbo och Salo på båda inhemska språken.

Saamani asiakaspalautteet


Get in touch with me

Ota minuun yhteyttä

Ostamassa tai myymässä asuntoa? Mikäli haluat keskustella kanssani asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa, ota rohkeasti yhteyttä! Autan sinua mielelläni.