Leikkainen Mari

Leikkainen Mari

myyntineuvottelija
Välitän, koska välitän.

Olen aina halunnut auttaa ihmisiä erilaisissa muuttuvissa tilanteissa. Tein sitä ensin muilla tavoin, mutta välitysala alkoi vetää koko ajan enemmän puoleensa! Vahvuuksiani ovat erinomaiset vuorovaikutustaidot asiakkaiden kanssa ja kanssani on helppo asioida. Pidän Sinut aina ajan tasalla muuttuvissa tilanteissa!

Minulta löytyy loistavaa visuaalista silmää ja pystyn näkemään jokaisesta kodista sen parhaat puolet, joihin asiakaskin rakastuu. Jokainen koti on erityinen! Ymmärrän nykyaikaista markkinointia ja pidän huolen, että juuri Sinun kotisi löydetään, ostetaan tai Sinä löydät markkinoilta unelmiesi kodin minun avullani.

Haluan ennen kaikkea, että asiakkaat ovat tyytyväisiä, koska Teidän takia tätä työtä teemme. Siksi teen työtä periksiantamattomasti, saamalla tuloksia aikaan ja olemalla joka tilanteessa positiivinen!

SKV on antanut minulle loistavat eväät tehdä tätä työtä ja yli 50-vuotisen kokemuksensa minun kykyjeni tueksi, jotta tuloksia saadaan tehtyä lujalla ammattitaidolla.

Vapaa-aikanani valokuvaan, vietän aikaa luonnossa retkeillen ja nautin rakkaan perheeni seurasta. Asenteella ja kovalla työllä minulla on unelmien työ, koti ja perhe. Lähdetäänkö toteuttamaan Sinun kotiunelmaasi?

Jos vastasit kysymykseen kyllä, niin ota rohkeasti yhteyttä!

Saamani asiakaspalautteet


Get in touch with me

Ota minuun yhteyttä

Ostamassa tai myymässä asuntoa? Mikäli haluat keskustella kanssani asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa, ota rohkeasti yhteyttä! Autan sinua mielelläni.