Pirinen Annamari

Pirinen Annamari

kiinteistönvälittäjä, LKV
Olen työskennellyt myynnin ja markkinoinnin ammattilaisena 20 vuoden ajan, suurimman osan ajasta globaaleissa yrityksissä vastuualueideni ulottuessa myös yli Suomen rajojen.
 Seuraan maailman ja kotimaan taloutta ja sen seurannaisvaikutuksia asuntojen hintakehitykseen tarkasti ja voinkin sanoa että taloustuntemukseni antaa paljon tukea kiinteistönvälittäjän ammattissani.
 Työssäni olen ripeä enkä siirrä hankalampia asioita viimeisimmäksi vaan teen ne ensimmäiseksi. Työssäni olen avoin ja rehellinen, vahva tunneälyni ja rauhallisuuteni vie minua usein oikeaan suuntaan neuvottelutilanteissa.
 Siviilissä hoidan ajan sallimissa puitteissa omia metsäkiinteistöjäni raivaamalla ja istuttamalla, harvennukset ja päätehakkuut olen ulkoistanut ammattilaisille. Metsään liittyvät harrastuksenikin, sillä käyn hirvimetsällä kolmen koirani kanssa ja luottamustoimeni liittyvät paljolti metsästykseen, istun muun muassa metsästysalueeni riistahoitoyhdistyksen hallituksessa.
 Olen valmiina palvelukseesi.

Saamani asiakaspalautteet


Asiakkaiden mielestä olen

Katso adjektiivit, jotka asiakkaani ovat valinneet minua parhaiten kuvaaviksi

Get in touch with me

Ota minuun yhteyttä

Ostamassa tai myymässä asuntoa? Mikäli haluat keskustella kanssani asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa, ota rohkeasti yhteyttä! Autan sinua mielelläni.