Kamunen Merike

Kamunen Merike

myyntineuvottelija
Kun asunnon osto oli itselleni ajankohtainen, huomasin, kuinka tärkeä rooli välittäjällä on kauppojen ja asiakaskokemuksen onnistumisessa. Muun muassa tästä sain itse kipinän lähteä tekemään tätä työtä.

Olen koulutukseltani ympäristöteknologian insinööri ja asun Muuramessa. Minulla on monipuolinen koulutus- ja työhistoria. Olen saanut oppia viranomaistyöskentelystä, suunnittelutyöstä sekä erilaisista asiakaspalvelutehtävistä. Näillä eväillä pystyn tarjoamaan asiakkailleni laadukasta palvelua.

Lainsäädännön ja rakennusten kunnon ymmärtämisessä minua auttaa poikkitieteellinen tekninen koulutustaustani. Parhaaseen lopputulokseen päästään kuitenkin, kun mahdolliset ongelmat ratkotaan yhdessä. Olen tuore kasvo välitysalalla ja nyt saan taustatiimikseni joukon kokeneita välittäjiä; SKV:hän on alalla tuttu jo vuodesta 1964.

Luonteessani on lämpöä ja lujuutta sopivassa suhteessa. Harrastan luonnossa liikkumista ja retkeilyä. Maailman luontopolut ovatkin minulle tuttuja, kotikulmilta aina Aasiaan asti. Olen seikkailuhenkinen ja matkaillessani haluankin valloittaa uusia itselleni tutkimattomia paikkoja. Tälle seikkailumielisyydelle sopivaa vastapainoa tuo rakas ja vakaa koti, jonne on aina hyvä palata.

Ota yhteyttä. Tehdään asuntounelmistasi totta.
Get in touch with me

Ota minuun yhteyttä

Ostamassa tai myymässä asuntoa? Mikäli haluat keskustella kanssani asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa, ota rohkeasti yhteyttä! Autan sinua mielelläni.