Kalliopohja-de Jong Nina

Kalliopohja-de Jong Nina

myyntineuvottelija
Olen toiminut yrittäjänä ulkomailla yli 20 vuotta. Yrittäjänä ollessani olen tottunut asettamaan tavoitteet erittäin korkealle ja saavuttamaan ne, löytämään parhaatkin ratkaisut haastavissakin tilanteissa. Luonteeltani olen positiivinen, energinen ja peräksi antamaton.
Markkinointi, myynti ja henkilökohtainen asiakaspalvelu ovat minulle vahvaa osaamista. Pidän tärkeänä kuunnella asiakkaiden toiveita ja saada ne yhdessä onnistumaan. Suomen kielen lisäksi, voin palvella sinua myös englannin ja hollannin kielellä, jotka hallitsen täydellisesti.
Näillä työkaluilla voin auttaa sinua toteuttamaan haaveesi uudesta kodista tai oman kodin myynnistä. Asunto asiat ovat yksi tärkeimpiä päätöksiä elämässä.
Vapaa-aikana minut löytää kuntosalilta, kahden koiran kanssa lenkkipoluilta ja talvisin laskettelurinteiltä perheeni kanssa, johon kuuluu hollantilainen aviopuolisoni ja kolme poikaa.

Sinun unelmasi on minun toiveeni ja haluan toteuttaa ne.
Get in touch with me

Ota minuun yhteyttä

Ostamassa tai myymässä asuntoa? Mikäli haluat keskustella kanssani asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa, ota rohkeasti yhteyttä! Autan sinua mielelläni.