Lumento Asta

Lumento Asta

Myyntineuvottelija
Koti on minulle sydämen asia. Teen työtäni intohimolla ja aidolla kiinnostuksella asiakkaitani ja heidän kotejaan kohtaan. Hyödynnän työssäni kokemustani yrittäjänä, joka on muovannut minusta sinnikkään ja rautaisen asiakaspalvelijan. 
Teen sen mitä lupaan ja olen työssäni aktiivinen kelloon katsomatta. Pidän asuntokaupassa tärkeänä luotettavuutta, aktiivisuutta ja ihmisläheisyyttä. Välittäjänä olen aina helposti tavoitettavissa, olit sitten myymässä tai ostamassa. 

Minusta löytyy intohimoinen sisustaja, joka näkee jokaisen kodin mahdollisuuden. Tarvittaessa stailaan kotisi houkutteleviin myyntikuviin piensisustuksella. Tämä on todettu erittäin toimivaksi ratkaisuksi erityisesti tyhjissä asunnoissa, joissa stailaus tuo ostajaehdokkaille näkyviin kohteen potentiaalin. 

Olen remontoinut mieheni kanssa useita asuntoja, entisöinyt vanhaa puutaloa ja rakentanut perheellemme talon. Minulla on kertynyt omakohtaista kokemusta monenlaisesta asumisesta ja kodin projekteista. Se tuo myös ymmärrystä asiakkaideni erilaisiin kotiunelmiin ja elämäntilanteisiin.

Naantalilaisena minuun törmää vapaa-ajalla usein lenkillä pitkin vanhaa kaupunkia ja rantateitä. 

Työni on mahdollistaa sinun asuntounelmasi vaivattomasti ja tyylillä. Soita ja jutellaan lisää!

Saamani asiakaspalautteet


Asiakkaiden mielestä olen

Katso adjektiivit, jotka asiakkaani ovat valinneet minua parhaiten kuvaaviksi

Get in touch with me

Ota minuun yhteyttä

Ostamassa tai myymässä asuntoa? Mikäli haluat keskustella kanssani asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa, ota rohkeasti yhteyttä! Autan sinua mielelläni.